@mojdedo jaj tak na to nebudem odpovedat ale poviem ze ak hram teda podla.pravidiel a ma to byt bez citov atd atd ... tak sa jedna o dost vela peknych a milych zien idtialto ale.menovat ich rozhodne nebudem
aha z birdzu no asi tak 99% zenskych co tu su alebo aj 100 a ked uz mam spomenut aspon jednu konkretne tak ako aj @lacius urcite sisi ona sa neurazi vie ze som uchyl co jej furt pise oplzle komenty tak ju mozem spomenut
s ex...
a keďže podľa @5 ide o birdz, tak to je ľahké, nakoľko všetci exovia sú na birdzi teda dvaja neaktívni a dvaja len tak trochu...
a ešte jeden prípad by som mimo exov prijala a to je lem0n ...ale ten je tu tiež už neaktívny, tak neviem či sa to počíta
...no každopádne by som spávala len s ´birdzákmi´ s ktorými som už spávala takže tak..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Som to na mobiile robil a jaksi sa to dojebalo
a ak by to malo byť bez lásky, tak... tiež nepoviem
Priznaj sa, ty chlípniku!
Aj tak ti nedajú !
a keďže podľa @5 ide o birdz, tak to je ľahké, nakoľko všetci exovia sú na birdzi teda dvaja neaktívni a dvaja len tak trochu...
a ešte jeden prípad by som mimo exov prijala a to je lem0n ...ale ten je tu tiež už neaktívny, tak neviem či sa to počíta
...no každopádne by som spávala len s ´birdzákmi´ s ktorými som už spávala takže tak..