hm...hovoris mi z duse...myslim,ze vacsinu chalanov dost zaujimaju prsia,ale neni to az taqe dolezite...no ked je ten chalan normalny taq bude kaslat na to ci su 1 2 alebo trojky...hm,takeho mam aspon dufam taq sa tym netrap
neviem ja sa chcem opytat da sa otehotniet aj cez kramy?? stala sa taka nehoda mi vcera a teraz neviem ci mozem ostat tehotna, alebo tam neni ziadna sanca
nezalezi na tom nejak velmi ale zase mne sa napr. nepacia baby co su ako lata, alebo take s hopsalkami-extra velkymi-take sa mi uz vobec nepacia a oni si myslia ze su pritazlive. Chalanovi staci ked sa ma coho "pridrzat", takze nejake 2-3 su dobre, take akurat a ak ich chces mat väcsie tak su kadejake tabletky a preparaty,...
ja mam skôr radsej take mensie prsia ako niake trojky stvrorky podla man su najlepsie dvojky ale baby ved sa netrapte ked mate chalana ktory vas lubi tak je to uplne jedno
Na velkosti nezalezi aj ked je lepsie ked tam dievca nieco ma no otec mi raz poradil ze baby s velkym poprsim si myslia ze su nieco extra a mal pravdu...Baby s velkymi...nieste nieco extra....
mne sa pacia viac mensie ako väcsie neviem preco takze baby vôbec sa s tym netrapte ked mate chalana ktory vas lubi tak je mu to jedno a ked mu to neni jedno tak sa na neho vykaslite
mne osobne sa pacia tez mensie mam jednu holku kdoru xem zbalit ted a ta ma take 1-2 newem presne ale mne sa strasne aj tak paci...takze welmi na tom nezalezi
Apollka cwakni si ich do zweraku mozno sa ti wytahaju
Booshe na co taketo kktiny riesite, je mozno 1% chalanow ktorym sa pacia welke prsia, inak sa tu wsetci zhodli ze mensie su krajsie a lepsie sa s nimi pracuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a keby som to uz fakt mal porovnavat, tak su lepsie mensie nez vacsie...
Vies na com mi naozaj zalezi?? Ake velke ma srdiecko !!!!!!!!!!!
to je super.
klikyyyyyyyyyy..tie su najlepsie...budes mat take pevne kozy ake si este nezazila
Booshe na co taketo kktiny riesite, je mozno 1% chalanow ktorym sa pacia welke prsia, inak sa tu wsetci zhodli ze mensie su krajsie a lepsie sa s nimi pracuje