Idem s priateľom na 2 týždne na chatu. Je to čerstvý vzťah, takže po prvýkrát budeme spolu dlhšie ako jeden deň či noc. A keďže tá chata má len jedno WC, tak sa obávam ako to zvládnem (psychicky, a po fyzickej stránke radšej ani nehovorím , keď mi bude
Asi tak aj ja som si to už neraz povedala, no aj tak je to také, hm nepríjemné. A vám by sa to páčilo, keby sa vám frajerka vyprázdnila a potom by ste išli na WC?? (Na blbú otázku rovnaké odpovede??).
v kratkosti: nepoznam nikoho, kto by vypustal vonajuce hovna Je to uplne normalna vec... len pockaj, az budete vo vztahu v takom stadiu, ked bude v tvojej pritomnosti prdiet a vydavat cidne zvuky (ano, aj to je prirodzena sucast ludskeho zivota). Nie sme stroje, a nie je lepsi pocit, ako ked si moze clovek uvolnit
@natus39 je tam splachovací záchod, aj osviežovače, dokonca sa aj okno dá otvoriť, prípadne efu použiť. Ale radšej by som brala nejakú hnusnú smradlavú kadibúdu, aspoň by som sa mala na čo vyhovoriť.
dáma praveze damy to robia tiez ale vies co, skus to obratit na vtip a este sa na tom zasmejte neboj, poznam to, na intraku, ked ide spolubyvajuci... niekedy je to ozaj na nevydrzanie Ale nikto z nas nema mat dovod na pocit previnenia, alebo co... proste je to normalka Pokojne sa na tom zasmej a uidis, ze to aj tvoj priatel pochopi
@karolina2808 myslim, ze sa nemas coho bat.. ako vravi, seagull, neskor dospejes do vztahu, kde budete grgat/prdiet obaja a este sa aj predbiehat, kto hlasnejsie
a co sa tyka fekalii, tak aj ja chodim srat po nej aj ona po mne..nevidim na tom nic nenormalne..obcas ked sa spolu sprchujeme a nemame pri sebe wecko, tak sa pri mne aj vycura..ale to musim byt otoceny prec a nepocuvat
nebojsa, urcite si tiez mysli, ze dievcata prdia duhy a seru motyle, ani by ho nenapadlo ten smrad na hajzli pripisovat tebe, kludne to zval na nejakeho myvala etc
ved to je bezna vec, preco by si sa mala hanbit naopak ked pojdes na wc a on pojde za tebou, tak ho so smiechom upozorni, ze si bola a ze ide na vlastne riziko, tak by som to robil ja
moja kamoska mala tento problem, ked sli s priatelom na nejaky cas do Prahy. nesrala 4 dni!! a vraj ju potom strasne bolelo brucho a bolo jej zle. tak to neskusaj, to by bol vacsi trapas. ked ides srat, tak si daj na spodok WC toaletny papier a potom nebude pocut, ked sa vyseries. popripade majte zapnutu TV ako poistku. ale nedavaj tam toho papiera vela, aby sa zachod neupchal a on nemusel vyberat tvoje hovna a opravovat to. a s tym smradom vela nenarobis, ale skus to robit ty po nom, aby bola istota, ze on na WC nepojde po tebe aspon 15 min. (to by malo na vyvetranie stacit, hadam tam maju na WC okno)
ja zase nenávidím na WC-kách tie kabínky a ked som na velkej a vedla je niekto... a najväčšia srana bola že sedím na záchodoch a počas srania sme sa rozprávali
@karolina2808 no tak to ma v pohode, este ked su tam aj uzamykatelne dvere tak sa nemas coho bat, napriklad na nasej chate je sice splachovaci zachod ale nieje tam pritok, vodu treba nosit zo studne a nalievat tam
kasli na to a ser...prdiet duhy a srat motyle skapem tu z daktorych z vas
a k teme, casom ta ta hanba prejde, kludne sa chod vysrat, ked ti bude treba, nie ze ti roztrha creva...potom by to bol asi vacsi trapas, keby bolo nutne volat sanitku, a dovod "ja som sa hanbila sa pred tebou vykakat"
ked pojdes kakat natrhaj pred tym do zachoda toaletak, nebude pocut clupnutie hovienka , urcite kup osviezovac, bud striekaci alebo taky co stale vypusta vonu. Este po pripade mozes dat do kupelne/na zachod radio alebo si pri tom spievaj
@karolina2808 jedna slovenska autorka o tomto tusim napisala aj knihu inak riesim podobnu dilemu, lebo mne je to trapne proste ist na vecko u priatela, kde sice osivezovac je, ale okno nie :/ tak sa snazim ist veeeelmi skoro rano pred nim alebo az ked pojdeme do mesta alebo niekde, tak tam takze chapem tvoju dilemu ja som za to, ze sice tieto veci su normalne, ale o niektorych veiach je lepsie ked chlap nevie ( jednej mojej kamaratke chlap vymienal tampon to mi pride uz moc intimne osobne, trapne a neivem co ) a hlavne nech ich nevidi, to kuzlo, ze je zena jemna pekna vonava je podla mna pekne
@cicatrix nebola na vecku 4 dni ako sory, ale to nechodiloi do mesta alebo tak? TO mohla niekde v meste nie
kks aké debiliny sa tu už neriešia... srať je základná potreba človeka on nesere alebo čo? Keď jemu smrdia nohy a vyzuje sa pred tebou, určite to nerieši... Takisto ako keď pôjde na hajzel, takže ani ty as toho nemusíš obávať
@alysia tak my hej, ale ona ani tam, ani tam. a dokonca ani doma, ked maju navstevu. podla mna to uz je seriozny problem, chapem, ze sa clovek hanbi, ale nicit si zdravie kvoli tom, aby si nahodou niekto nevsimol, ze seriem?? tak sorry, ale ked ma chlapec nechce, lebo chodim srat, tak nech si ide hladat taku, co srat nechodi.
@Vanilia Toto som presne minule zažila na intráku u spolužiačky, proste.. Trápne ticho, kabínky vedľa seba, tak sa radšej začať o niečom rozprávať akoby nič. A vôbec najväčší triumf sú vtipy v týchto miestnostiach (to nie ja, ale vieš, kamarát kamarátky kamaráta strýka pes..) .
Daj si striedmejšiu stravu pár dní pred a počas pobytu. Sucháre a čajíček a tak, určite sú niektoré potraviny prípustnejšie, než iné. A keď, tak choď v noci/skoro ráno/mimo chaty/po ňom...
@cicatrix tak ona má už teda, ale vážne problém, keď aj doma jej to robí problém...no hej ako ja mám problém s trávením, tak som len rada keď na wecko môžem ísť, vtedy fakt neriešim ale nečudujem sa jej, že jej to je trápne.
cicatrix to nie je o tom, či ju ten chalan chce alebo nechce ja si skôr myslím ako som hore písala, že je pekné zachovať to kúzlo a tajomnosť takých vecí ako keď si ženská vytláča akné, holí sa, vymieňa si vložku a podobné veci, o takýchto veciach proste je podľa mňa lepšie pred chalanom nehovoriť....
Ano, je to síce normálne, že každý sere, ale nie každý o tom predsa musí vedieť nie?
@vanilia Akože priamo do kabínky? Jjjjjjjj, s tým mám vtipnú príhodu zo SŠ ! Ale fakt je to vtipné, keď si vezmeš, že ak má ten "vtrhnúci" aspoň trochu charakteru, malo by mu to byť aspoň tak trápne, ako Tebe samej, čiže tým pádom sa to potom v podstate anuluje a už sa na tom len smejete .
@alysia jasne, aj ja som za zachovanie isteho sukromia, muzi nemusia (a ani by nemali vediet/vidiet) urcite veci. a urcite by mu nemala oznamovat, ze ide na WC na velku a podobne alebo nedajboze to robit pri nom v kupelni. ale pride mi smiesne sa teraz 4 dni neist na zachod, lebo co keby nahodou nieco zacul alebo zacitil? a pritom pri beznom pouziti WC si to ostatni vacsinou ani nevsimnu (pokial tam nejdu po tebe).
@trdelniiiq budem sa snažiť tak aby o tom nevedel a ani necítil bože ja nehovorím, že vždy sa trepem do mesta aby som nemusela u neho ale keď viem, že o chvíľu pôjdeme do mesta tak s tým počkám
@alysia lol..tak vacsina normalnych ludi sa radsej vyserie doma v pohodli a klude, aby nemusela niekde mimo v kabinkach a ty povies, ze radsej si pockas kym pojdes z domu
@trdelniiiq ty to nepochopíš bez urážky lebo si chlap
Bože ak musím tak fajn tak doma, a pozri ja mám aj tak problémy s trávením, takže väčšinou aj tak chodím na verejné wécka, nedá sa naplánovať kedy pôjdem...
prečítaj si ešte radšej túto vetu!: ,,bože ja nehovorím, že vždy sa trepem do mesta aby som nemusela u neho (smajlík) ale keď viem, že o chvíľu pôjdeme do mesta tak s tým počkám (smajlík)" Čo je na tom zlé? Ak viem že o polhodinu budem tam a tam tak pôjdem tam. A nemusím smradiť doma. Je mi to proste trápne a bodka. Chlap nemusí vedieť všetko.
@cicatrix som rada, že konečne so mnou niekto súhlasí presne ako hovoríš, som za zachovania súkromia, z mnoha dôvodov. No hej nemusia vedieť a hlavne VIDIET niektoré veci, no tak to ja neoznamujem teda pokiaľ nie sme niekde vonku,t ak poviem, že idem na wecko ale to si domyslí aj sám, že nejdem plávať ...
No hej robiť to v kúpelni pri niekom mi príde trápne ... a to my máme akurát doma kúpelňu a v nej wecko a pokazené dvere, takže tam hocikedy niekto vstupuje
No tak to je už moc, pokiaľ 4 dni nejde na wecko, ale zas ktovie aké má trávenie, možno chodí na wecko každé tri dni, tak ten jedeň deň navyše ju nezabije...
Hej hej, väčšina si to nevšimne ak tam nejdú po tebe.
@alysia kdeze, vobec nam to nevadi.. lebo my sme primitivne, prizemne opice bez mravov a slusneho spravania
ale ak sa to deje pri partnerovi, tak na tom nevidim absolutne nic nenormalne..kupete sa spolu, mate spolu sex, pri porode uvidi ako ti z vaginy vychadza potomok ale hanbis sa mu povedat, ze ides na zachod
@trdelniiiq no niektorí sú primitívne prízmené opice ale zase nie všetky ... výnimky sa vždy nájdu
no ako sory, ale ja chlapa pri pôrode nechcem!
Jasné, že sa mu hanbím povedať, že idem na záchod, lebo nechcem aby si predstavoval ako zo mňa vylieza hovno? čo je na tom?
Pozri, pre teba je to možno normálne, ok beriem, no ja to radšej nerobím... je mi zle z toho ako napr máme sex, a ja som napumpovaná vzduchom a potom ,,prdím z vagíny" to mi teda sexi nepríde
@alysia ja myslim, ze sme to uz aj rozoberali v nejakom fore, to sukromie. ved ako sa vravi, ziadne jedlo nechuti tak dobre, ked vidis, ako sa pripravuje/ked vidis kuchynu. cize uplne chapem, ak ma niekto problem ako zakladatelka tohoto fora. ale netreba to tiez prehanat.
Takže, asi si to treba vyskúšať, a potom sa uvidí. O týždeň bude krst ohňom . Ja som sa rozhodla, že mu vo vhodnej chvíli poviem o mojich obavách, však sme už iné veci spolu preberali a robili. Najhoršie na tom je ale to, že je to taká banalita, a také problémy mi to robí. Hlavne, že sa pri obede o hnačkách bavíme, a ja sa robím, že nič, tak hádam sí domyslel, že seriem Prikláňam sa k názorom, že si z toho netreba nič robiť, lebo skutočná sloboda je o dôvere a skutočná dôvera o kvalite (života partnerského).
Ale zase sa bojím, že keď to vyskúšam, tak sa potom nezastavím. Lebo ja keď prekleniem nejakú pomyselnú hranicu, tak strácam zábrany. Božéé, mňa už kaviár napadá. Ale nie vážne, pri našom prvom intímnom zblížení mi vylízal riť, a ja sa tu hanbím, hej?? Však mi ešte aj tampón vyťahoval.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
a co sa tyka fekalii, tak aj ja chodim srat po nej aj ona po mne..nevidim na tom nic nenormalne..obcas ked sa spolu sprchujeme a nemame pri sebe wecko, tak sa pri mne aj vycura..ale to musim byt otoceny prec a nepocuvat
nebojsa, urcite si tiez mysli, ze dievcata prdia duhy a seru motyle, ani by ho nenapadlo ten smrad na hajzli pripisovat tebe, kludne to zval na nejakeho myvala etc
ak je tvoj partner normalny tak to pochopi
a fascinuje ma ako doveru mas v neho
no a k téme.. ak ho máš rada, a chceš dlhodobejší vsťah treba sa cez to preniesť, ved je to úplne normálne...
a k téme: zober si tam osviežovač a pohoda...
je to uplne normalna bezna vec. akurat gumenne ance nekakaju...
ja s polovickou v podstate byvam a taketo veci neriesime vobec... dokonca casto za sebou dojdeme na wecko sa popritom porozpravat
a k teme, casom ta ta hanba prejde, kludne sa chod vysrat, ked ti bude treba, nie ze ti roztrha creva...potom by to bol asi vacsi trapas, keby bolo nutne volat sanitku, a dovod "ja som sa hanbila sa pred tebou vykakat"
@cicatrix nebola na vecku 4 dni ako sory, ale to nechodiloi do mesta alebo tak? TO mohla niekde v meste nie
choď v noci, keď bude spať aj ja som už bola párkrát u priateľa
Daj si striedmejšiu stravu pár dní pred a počas pobytu. Sucháre a čajíček a tak, určite sú niektoré potraviny prípustnejšie, než iné. A keď, tak choď v noci/skoro ráno/mimo chaty/po ňom...
cicatrix to nie je o tom, či ju ten chalan chce alebo nechce ja si skôr myslím ako som hore písala, že je pekné zachovať to kúzlo a tajomnosť takých vecí ako keď si ženská vytláča akné, holí sa, vymieňa si vložku a podobné veci, o takýchto veciach proste je podľa mňa lepšie pred chalanom nehovoriť....
Ano, je to síce normálne, že každý sere, ale nie každý o tom predsa musí vedieť nie?
Bože ak musím tak fajn tak doma, a pozri ja mám aj tak problémy s trávením, takže väčšinou aj tak chodím na verejné wécka, nedá sa naplánovať kedy pôjdem...
prečítaj si ešte radšej túto vetu!: ,,bože ja nehovorím, že vždy sa trepem do mesta aby som nemusela u neho (smajlík) ale keď viem, že o chvíľu pôjdeme do mesta tak s tým počkám (smajlík)" Čo je na tom zlé? Ak viem že o polhodinu budem tam a tam tak pôjdem tam. A nemusím smradiť doma. Je mi to proste trápne a bodka. Chlap nemusí vedieť všetko.
No hej robiť to v kúpelni pri niekom mi príde trápne ... a to my máme akurát doma kúpelňu a v nej wecko a pokazené dvere, takže tam hocikedy niekto vstupuje
No tak to je už moc, pokiaľ 4 dni nejde na wecko, ale zas ktovie aké má trávenie, možno chodí na wecko každé tri dni, tak ten jedeň deň navyše ju nezabije...
Hej hej, väčšina si to nevšimne ak tam nejdú po tebe.
a to, ze som chlap s tym nema nic spolocne, pretoze poznam xyz parov, kde normalne funguje bez toho, aby sa bali po sebe chodit na zachod, or whatever
Dobre ty poznáš také prípady, to je fajn pozri ak nemusím, a nechcem tak pred chlapom neprdím a nebudem chodiť na vecko viem prečo to robím
To s tým chlapom som narážla na to, že skôr chlapom nerobí problém grgať, prdieť a neviem čo všetko pred inými ludmi
ale ak sa to deje pri partnerovi, tak na tom nevidim absolutne nic nenormalne..kupete sa spolu, mate spolu sex, pri porode uvidi ako ti z vaginy vychadza potomok ale hanbis sa mu povedat, ze ides na zachod
no ako sory, ale ja chlapa pri pôrode nechcem!
Jasné, že sa mu hanbím povedať, že idem na záchod, lebo nechcem aby si predstavoval ako zo mňa vylieza hovno? čo je na tom?
Pozri, pre teba je to možno normálne, ok beriem, no ja to radšej nerobím... je mi zle z toho ako napr máme sex, a ja som napumpovaná vzduchom a potom ,,prdím z vagíny" to mi teda sexi nepríde
nie kazdy chlap sa na tom zabava
TO je zaujímave s tým jeldom, dobrý príklad to tajomstvo tam podľa mňa aspoň v tomto nie je na škodu
No hej, ja ju chapem tiez.. ale vsekteho s mierou