Akože tie vyžli alebo nejaké 50 kilové čo majú výšku okolo 170 a viac tak tie sa mi určite nepáčia ktoré doslova nemajú ani rici ani cici. Mne sa páčia ženy tak akurát ku mne a hlavne aby mala pekný zadok a kozy 2 a maximálne 3. Keďže ja mám 180 výšku a 90 kíl. Presne tak @14@otakar16045 už sme minimálne dvaja.
@mandatum kamarát teraz sa bavíme skôr aké ženy sa nám páčia nie s akými sa chceme ženiť čiže tu čisto posudzujeme ženy z estetického hľadiska nie z intelektuálneho ani nič také.
Toto je strašne relatívne postavená anketa Ako viem, že som ženská a nemám do toho čo kecať, ale existujú aj ženy, ktoré sú niečo "medzi", to je prvá vec...
Druhá vec je, že mám odskúšané, že chlapi to majú stejnak tak, že ten vkus nie je vyslovene taký, že by sa im nepáčila aj baba, ktorá je ich "antityp"... všetko to záleží od toho všeobecného fluida, ktoré žena má
tak mne sa pacia zeny ktore maju pekne kozy a zadok taka akurat nie tlusta ale taka normalna a nie take vychudnute ktore su rovne ako lata aani zadok nemaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Zas nepáči sa mi,keď to na nej visí,či je naozaj obézna,že sádlo,ale také foremnejšie,nie neaká latka...
@mandatum kamarát teraz sa bavíme skôr aké ženy sa nám páčia nie s akými sa chceme ženiť čiže tu čisto posudzujeme ženy z estetického hľadiska nie z intelektuálneho ani nič také.
Druhá vec je, že mám odskúšané, že chlapi to majú stejnak tak, že ten vkus nie je vyslovene taký, že by sa im nepáčila aj baba, ktorá je ich "antityp"... všetko to záleží od toho všeobecného fluida, ktoré žena má