Fotku neriešim až tak ako podpis .. ktorý ma totálne prekvapil.. Totižto tá tetička čo tam sedela si asi očividne nevšimla že moj podpis je katastrofalny pretože ja už nie som Bohunická .. ale " Boh cka " a to si nerobím srandu.
presne hentak vyzerá moj podpis aj tam s tou medzerou kilometrovou.
ja som na tom podobne Moja "tetička" si zas nevšmila že pri niektorých pismenkách som asi netlačila tak ako som mala a vrchná časť všetkých pismenok v mojom podpise absolutne chyba.. a z Kopálová vzniklo Kupu jivá
ja! sice tam vyzeram desivo-hrozivo-otrasne, ale nikto mi neveri, ze som to ja, takze to mozno raz posluzi ako maskovanie. beriem to ako isty druh recesie
ja som s touto novou spoko... akože mám tam síce hlavu jak tekvicu, a nejakú nerovnomernú farbu na ksichte, ale po tom, čo som na prvom vyzerala jak týrané dieťa s leukémiou, som s týmto naozaj spoko
Občiansky ešte nemám, falošný občiansky tiež nie. A jediná foto, ktorá sa mi páči, je z deviateho ročníka na table. 9 rokov trvalo fotografom, kým mi spravili peknú fotku. Alebo 9 rokov trvalo mne, kým som začala vyzerať trochu k svetu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
akurat tyzden po rozchode :/..
presne hentak vyzerá moj podpis aj tam s tou medzerou kilometrovou.
ja som na tom podobne Moja "tetička" si zas nevšmila že pri niektorých pismenkách som asi netlačila tak ako som mala a vrchná časť všetkých pismenok v mojom podpise absolutne chyba.. a z Kopálová vzniklo Kupu jivá