keď som bol úplne že krpatý tak ma bolo vidieť v priamom prenose z Liptovského Mikuláša pri pretekoch vo vodnom slalome. mama to pozerala z domu a bola celá natešená že som bol v telke
majster N ked som bola krpata, Posta pre teba , Slovensko ma talent tak pred 5 rokmi, komparz v seriali Kriminalka Andel ! , v televiznych novinach ked v mestskej casti kde byvam, zena skocila z 12 poschodia, stalo nas tam viac.. v regionalnej TV nasej obci , este zakladna skola , prvy krat na den zeme ked sme boli bicyklovat a robit poriadky a druhy krat zensky turnaj vo futbale
@vlcica1989 to bolo este pred rokmi ked na slovensko nabehla torcida a delije a strasny humbuk z toho robili media a este v case ked rozpytvavali derby tt-ba...
ako ja nechodim na futbal, u nas je iny sport prioritov kde to aj v halach vrie a nastastie sa o to media nezaujimaju.. mame svoje veci, skor ako fankluby si vychadzame v ustrety a je to na priatelskej urovni, ale ked dojdu futbalovi fandit tak to naserie aj funkcionaroch ligy lebo proste basketbal je uplne inde na tom.
paradox u nas je, ze dva najlepsie fankluby v lige su druzba alebo kde hokejovi maju vrazivost medzi klubmi tak basketbalovi su v pohode..
ale ta co uz..my sa len smejeme na tom jak nas zacali stalkovat potom co dosli bystricania k nam a sme im ujebali vlajku ..hlavna vec, ze fungujeme uz vela rokov..ja osobne 15 i
@lawey aj ja som bola v považskej televízii keď som robila asistentku v detskom tábore a prišli ma natočiť, ako deťom vysvetľujem origami (piču viem o origami)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
propagacia, rozhovory,...skoro stale..
bola som v ponorke na dunaji
a inak keď máme nejaké vystúpenia, na Silvestra...atď
@greyness to si pamatam, po maxihre najlepsia hra to bola, aj vas chytil kapitan magor ?
a v novembri som bol v novinách SME
súdna sieň, modré z neba-publikum
ale veď, vieš, že som ťa hneď spoznala, lebo som ti v zápätí písala, celebritka
alebo na titulnej stranke a vsetci ludia z dediny uz ohovaracky
mna raz foter nechcel pustit na zapas
ako ja nechodim na futbal, u nas je iny sport prioritov kde to aj v halach vrie a nastastie sa o to media nezaujimaju.. mame svoje veci, skor ako fankluby si vychadzame v ustrety a je to na priatelskej urovni, ale ked dojdu futbalovi fandit tak to naserie aj funkcionaroch ligy lebo proste basketbal je uplne inde na tom.
paradox u nas je, ze dva najlepsie fankluby v lige su druzba alebo kde hokejovi maju vrazivost medzi klubmi tak basketbalovi su v pohode..
ale ta co uz..my sa len smejeme na tom jak nas zacali stalkovat potom co dosli bystricania k nam a sme im ujebali vlajku ..hlavna vec, ze fungujeme uz vela rokov..ja osobne 15 i
ale si spomínam ako môj otec asi pred xy rokmi vošiel do spravodajského štúdia a za sediacou moderátorkou zakýval
potom pred súčasnou školou, tiež v TV novinách, nás oslovili a kamoška niečo rozprávala a ja som stála pri nej
a potom v 11 časti Búrlivého vína v komparze
Ak viem o tom ze niekde budu natacat alebo natacaju tak tam ani radsej nejdem. Mam strach z kamier.