dva krat som si objednaval tricko..raz z svk shopu raz zo swedskeho shopu...velkost som odhadol dobre v obidvoch pripadoch no co sa tyka tricka z svk shopu tak latka bola nekvalitna a podtlac mam pocit akoby sa chcela kazdu chvilu odlepit alebo odlupit...v pripade toho tricka zo swe shopu som s kvalitou spokojny...to sa ani neda porovnavat
Nie, uplne vsetko radsej kupujem online az na oblecenie. Niekedy tie veci totiz na fotkach vyzeraju super ale ked si to clovek oblecie tak mu to vobec nemusi sadnut. Oblecenie sa neda kupovat podla fotiek, treba to skusat na sebe.
@tommyhot Zle som sa vyjadril, ja osobne nedokazem kupovat oblecenie podla fotiek, potrebujem ho skusat na sebe. Co som par krat kupil veci z netu tak mi bud nesedeli alebo boli moc male/velke. Ale poznam ludi co v pohode kupuju oblecenie na nete.
@mm47 - ked nebudes nikdy chciet pochopit, tak si nikdy nenajdes kvalitne a oblubene e-shopy, kde si objednas take veci, ktore v SK obchodoch tazko najdes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
radsej vyskusam a budem si isty ze mi to bude dobre nez to potom vymienat
Sa netrafím do veľkosti a musím posielať naspäť nech mi dajú iné číslo
(a v podstate @5 do značnej miery)
väčšinou frajerovi tričká z coreshopu
inak metalshop.sk a koncerty tam je móda