podľa mňa jednoznačne Ob... je síce asi najdrahšie, ale aspoň nie je taká pravdepodobnosť syndromu tox. šoku... a ešte k tomu sú jednoduché, praktické,.. a kedže vidím, že asi si ešte len "začala", máš k tomu super aplikátor a veľkosť super mini... s uniátnym povrchom silk touch
preboha je to zlisovana vata na tom nema byt aky rozdiel. tampax ti je zbytocny skus ob pro comfort s tym povrchom to ide lahsie /aspon na zaciatok/. ale je to uuuplne jedno
A ja som si myslela,že túto diskusiu založila herecka29 ...@kaylee prečo by jej tampax mali byť zbytočné? Ja používam iba tampax.. a úplne sa prikláňam k @narazuvzdorna
suhlasim s @narazuvzdorna a @15matka14 (btw, zaujimavy nick). OBcka z duse nenavidim a kedykolvek ich musim pouzit som nervozna a nesvoja. Tampax ma sice aplikator, ale podla mna to ide s nim este horsie ako bez neho.
Ja preferujem Kotexy, podla mna su fajn a nerozumiem preco by mali byt zbytocne.
Ale minule som v hypernove kupila Naturella tampony za smiesnu cenu a neboli az take zle ako som predpokladala. Ale aj tak vyhrava Kotex.
Ale na tvojom mieste by som zozaciatku pouzivala vlozky, a potom postupne by som skusila viacere druhy tamponov a sama zistis, ktore ti vyhovuju.
@smepjkap prečo si myslíš ,že zaujímavý? ... ja zasa som si kúpila naturellu ale nesadli mi vôbec...mne skrátka tie tampax vyhovujú najmä kvôli tomu aplikátoru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
krásna reklama- som na seba pyšná
Ja preferujem Kotexy, podla mna su fajn a nerozumiem preco by mali byt zbytocne.
Ale minule som v hypernove kupila Naturella tampony za smiesnu cenu a neboli az take zle ako som predpokladala. Ale aj tak vyhrava Kotex.
Ale na tvojom mieste by som zozaciatku pouzivala vlozky, a potom postupne by som skusila viacere druhy tamponov a sama zistis, ktore ti vyhovuju.
Vela stastia
O.B. a Kotexy sú fajn...