ja neviem no , mňa najviac priťahujú dievčatá čo rady nosia košele, to je také moc sexi , alebo košelu a sveter alebo aj košeľu s kravatou a v čom sa najviac sexi cítite vy dievčatá ?
ja sa citim najlepsie v obtiahnutych kvalitnych rifliach , obycajne tielko biele , na ktorom vyniknu moje vlasy dlhe po rit nejake dobre zabky , hodiny
neviem ci sa citim zrovna seksi, ale nemam rada na sebe nejake prilis elegantne veci (zase aj ked sem tam si obleciem aj take ked mam naladu), skôr sa lepsie a sebavedomejsie citim v dajakej koseli, kozenkovej bunde/veste s mikinou alebo v panskom tricku a v tmavych farbach samozrejme :letim:
jee super akurat som si dneskam kupila dalsiu košelu do zbieky :3
no a co sa mna týka cez zimu dlhe rifle cez leto kratase a k tomu kapelove tricko (more than life,touche amore,verse,H2O,SS,Echoes...) a košela namiesto mikiny ..alebo iba kosela a až ku krku :3
mňa najviac vzrušujú ženy, ktoré nevedia, že legíny sú spodné prádlo....a ešte včera jedna ledva 15 ročná dievčina v Lobby čo si dala francúzske nohavičky miesto kraťasov a bola tam s týpkom ktorého som považovala za jej otca, kým sa nezačali oblizovať ...yeah
hmm...sexy sa musím cítiť ja ...nejde o to čo mám na sebe.....občas aj v rifliach a tričku sa cítim ako bohyňa a niekedy na sebe môžem mať aj neviem aký outfit sexy ale necítim sa tak ...
ale tie košele, svetríky, kravaty - v tom sa cítim veľmi dobre a rada to nosím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
...to by potom znamenalo že sa cítim sexi nahá..ale necítim sa ani tak sexi.
alebo teplaky
no a co sa mna týka cez zimu dlhe rifle cez leto kratase a k tomu kapelove tricko (more than life,touche amore,verse,H2O,SS,Echoes...) a košela namiesto mikiny ..alebo iba kosela a až ku krku :3
druha je roztrhane boyfriend jeans plus nike biele force one, obycj. tielko, zlate hodinky, brile a ideš...
to nemyslíš vážne s tými nohavičkami ???
a zdieľam tvoj názor na legíny.
ale tie košele, svetríky, kravaty - v tom sa cítim veľmi dobre a rada to nosím
a hned zrana v obyc volnom tricku pod kt nic nemam a v teplakoch. :letim:
@husky :happy: