@piotra tiez sa mi tie nove moc nepacia ale a sky of full stars ujde @James98 ved ale mas tam moznost Ina a mozes vypisat ostatne, ktore mas rad a nie su v zozname
@antifunebracka urcite ich nemas pravo nazyvat uplakanymi kokotmi, co si dokazal ty vo svojom zivote? (urazanie druhych (nielen) na birdzi sa nepocita)
z novších už pomenej, stále ale vedia urobiť skvelú vec, Everglow to dokazuje. A Fix You je jedna z mojich najobľúbenejších piesní vôbec, to ako dokáže text spojiť masy ľudí na koncertoch, ten zborový spev a gitarový rif ma vždy dostanú.
5ažko vybrať iba jednu preto radšej hlasujem za iná Ale určtie najviac dobrý je na albume Viva la vida! @antifunebracka aké mrzké slová to ty používaš! daj si facku funebrák
Mám právo nazývať ich ako len chcem a určite som dokázal viac než oni všetci dokopy. A kde ja koho urážam ty jebnutá opica? Argumenty ftw. @mumford810 Sám si mrzký!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@James98 ved ale mas tam moznost Ina a mozes vypisat ostatne, ktore mas rad a nie su v zozname
scientist je mi je od nich najbližšie asi
a
The Hardest Part + video s cvičiacou 84-ročnou babičkou
@antifunebracka aké mrzké slová to ty používaš! daj si facku funebrák
@mumford810 Sám si mrzký!
Jáj, ja to už konečne chápem.
To je len povedané "Prosím Vás, mohli by ste
mi dať pokoj?" v jazyku Antifunebráčtiny.
A vtipné vsuvky typu
"určite
som
dokázal
viac
než
oni
všetci
dokopy"
ako BONUS, ktorý nesie v sebe taktiež svoj
hlboký význam. No paráda.