u majora zemana(to je take slusnejsie v meste),alebo na trojuholnikovu pizzu,palacinkaren pri hlavnej stanici,mekac,ale vzdy som tuzila ist do modrej gule,ale ju bohuzial zavreli.a ked je nejaka oslava,tak sa zhana podnik pri byte alebo tej udalosti.
Podla toho na ake jedlo tam idem. Ale k dvom kde som najviac spokojny patri plzensky prazdroj v petrzalke a mestiansky pivovar na obchodnej. Pripadne este sladovna v starom centre alebo pizza mizza pri safku.
Ešte kedysi sme chodievali vždy zo školy do Steinu (hneď pri električkovej zastávke Legionárska) ..No proste na krížnej ..len teraz z to kúpili fetnutí šikmookí číňania a spravili z toho čínsku reštiku ... bleee ...
Momentálne sa chodievame najesť s partiou do Rock oku ..
tiez nechapem ten Slovak. to vas tam naozaj lakaju tie o 50 centov lacnejsie veci pre studakov? jedlo hruza, obsluha este vacsia.
@chevro - no tak Janko uz rozhodne nie je vyhra...byvalo to tam super ale potom sa hodne pokazili...a zacalo mi tam naozaj vadit, ze su tam vsade policajti. Ale s Mlynom suhlasim, tam to mam velmi rada
Takze moje su - Mlyn, Zeleny strom na Obchodnej (len ta slahnuta obsluha je fakt mimo...), obcas Mizza, Panda, Happy Kebab, All you can eat v Avione, kedysi byval Robinson, ale toho uz zavreli asi...aj Plzen v Petrzalke...je ich dost
@ayreen fakt? Ja som v Jankovi za posledné dva roky bol asi raz a bolo to tam super, tak fakt neviem..
A ten Zelený Strom, bol som sa tam dva krát najesť a tá obsluha je úplne tragická, najprv mi donesú polievku, po pol hodine sa spýtajú na nápoj, donesú mi teplé vybublinkované pivo a potom sa spýtajú čo chcem jesť, samozrejme už nič nemajú, len nejaké cestoviny a tie ja nechcem, ale ešte mi robia problémy že si ich musím dať lebo som už mal polievku. Nie, ďakujem, tam fakt už viac nepôjdem.
No a čínsku mám rád Pandu na Obchodnej a Sunshine v Avione.
@chevro do zeleneho stromu sem tam zajdem, ale ta obsluha je tam maximalne katastrofalna. akoze ja som mal max problem s tym ze som dlho cakal kym sa vobec unuvali dojst. tringeltov sa tam odomna nikdy nedozili ani nedoziju za to co tam predvadzaju. ale kamos mi hovoril prihodu odtial. bol tam jest s frajerkou objednali si tie burgre co tam maju a nadiktoval mu presne co ma mat. doniesol mu miesto kuracieho tusim hovadzi. a ked kamos na to ze ale ja som chcel kuraci tak casnik ze a to nezjete?? tak kamos ze ja som chcel kuraci!! tak to zobral a doniesol ochvilu cele rozmlatene a s kuracim masom. no ako ja som tam jedaval len zpociatku teraz uz nehrozi. uz len ked tam idem na pivo cisto ale ani to nestoji za moc teda. navyse tam sa neda ani opit. lebo vypijes pivo a kym dojde a objednas si nove a donesie ho tak si uz triezvy uplne z tych predtym D
ako vravi @chevro ... cize potrafena husa a divny janko su super. da sa tam dobre najest. a so slovakom s tebou suhlasim. mne tam strasne vadi, ze ked si tam sadnem, tak len cakam, kedy sa ta stolicka podomnou rozpadne. a aj to som tam jedavala len 2 jedla (kapustnicu a kapustove strapacky), cize ked mam na ne chut, tak idem radsej do flag ship-u, co je vlastne slovak pub 2.
@djdaniels juuuj, pizza mizza. ako dlho som tam nebola.
inak ked chcem ist na menu, tak chodim do kgb na obchodnej alebo do technopolu. a este chodim do alfy v petrzalke.
keď už mám ísť jesť v Bratislave (a nemá to byť mekáč , tak jedine do Flagshipu, má síce isté nedostatky spoločné so Slovakom, ale vyzerá to tam fakt krásne, tak ich dokážem odignorovať
občas ešte do Europy na pizzu, ale tuším som tam nebola odvtedy, ako na mňa čašníčka vyliala horúci čaj...
a inak do Zeleného stromu chodím celkom rada, i keď jesť som tam ešte nejedla. a ja neviem, čo všetci máte s obsluhou - teda robí tam moja kamarátka, a tá je v pohode a iba jeden chlap je tam totálne jak z iného sveta, toho by som fakt nakopala do riti, za to, jak je nepríjemný.
ja neviem, registrovala som ho asi 2x, ani ma priamo neobsluhoval, ale okolo neho sa proste nonstop vznáša silne negatívna aura taký blonďák, skoro úplne krátkovlasý.
niekde bolo teraz ze 3. najlepsia restauracia bratislavy je St.Germain, sice ja som to vzdy brala ako take francuzke bistro a chodim tam velmi rada, je to na Obchodnej ulici a citim sa tam uplne ako na nejakom francuzkom predmesti a je tamsuper jedl a ked prsi, sedim tam s kamoskou pri caji a citame si, to je uplne uzasne
alebo jedavam v SHTOOR vacsinou na Sturovej alebo Panskej ulici sice to je tiez take bistro-kaviaren, ale zapecenej bagetke s kozim syrom, susenymi paradajkami a grilovanym baklazanom sa proste odolat neda
@luc.ka tak to asi viem ktory je, ale myslime inych. ja doslova nenavidim toho, co ta hned pri vstupe akoby "uvita a usadi" + u neho sa plati. no to je magor na entu.
@pumaamravec jasneeeee boze, ako som mohla zabudnut na St. Germain? to je uplne vynimocny zjav v Bratislave!
@ayreen ale tiez si to nebrala ako restauraciu, ze? ja som to teraz videla v SME Bratislava ze 3. najlepsia restauracia v BA prva bola Camouflage kde vari Zidek potom neviem co a tretie tot a pritom su tam aj velmi dobre ceny na to ako uzasne varia podla mna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Momentálne sa chodievame najesť s partiou do Rock oku ..
pizza štangle
vcera bol bochnik stary asi 4 dni
minuly tyzden 3
vacsinou to vyzera ze kto do teba kamenom ty donho bochnikom
nechapem preco to furt zerem
Fajn je pre mňa z normálnych reštaurácii napríklad Divný Janko, Mlyn, alebo Potrefená Husa na Šafku.
a ak som doma tak modry kocur
@chevro - no tak Janko uz rozhodne nie je vyhra...byvalo to tam super ale potom sa hodne pokazili...a zacalo mi tam naozaj vadit, ze su tam vsade policajti. Ale s Mlynom suhlasim, tam to mam velmi rada
Takze moje su - Mlyn, Zeleny strom na Obchodnej (len ta slahnuta obsluha je fakt mimo...), obcas Mizza, Panda, Happy Kebab, All you can eat v Avione, kedysi byval Robinson, ale toho uz zavreli asi...aj Plzen v Petrzalke...je ich dost
A ten Zelený Strom, bol som sa tam dva krát najesť a tá obsluha je úplne tragická, najprv mi donesú polievku, po pol hodine sa spýtajú na nápoj, donesú mi teplé vybublinkované pivo a potom sa spýtajú čo chcem jesť, samozrejme už nič nemajú, len nejaké cestoviny a tie ja nechcem, ale ešte mi robia problémy že si ich musím dať lebo som už mal polievku. Nie, ďakujem, tam fakt už viac nepôjdem.
No a čínsku mám rád Pandu na Obchodnej a Sunshine v Avione.
Pizzu Ciao a potom Pizza Pazza v Avione.
alebo študentská klasika hore na mlynoch. nevaria nejak skvele, ale zas ani zle a 1,50 euro za hlavné jedlo, polievku a pitie človeka presvedčí
a ešte sushi je fajn v Kikaku na Gorkého
@djdaniels juuuj, pizza mizza. ako dlho som tam nebola.
inak ked chcem ist na menu, tak chodim do kgb na obchodnej alebo do technopolu. a este chodim do alfy v petrzalke.
» www.hornastanica.sk/...
...a nie že by som jej chcela robiť reklamu, pretože tam robím
občas ešte do Europy na pizzu, ale tuším som tam nebola odvtedy, ako na mňa čašníčka vyliala horúci čaj...
a inak do Zeleného stromu chodím celkom rada, i keď jesť som tam ešte nejedla. a ja neviem, čo všetci máte s obsluhou - teda robí tam moja kamarátka, a tá je v pohode a iba jeden chlap je tam totálne jak z iného sveta, toho by som fakt nakopala do riti, za to, jak je nepríjemný.
ja neviem, registrovala som ho asi 2x, ani ma priamo neobsluhoval, ale okolo neho sa proste nonstop vznáša silne negatívna aura taký blonďák, skoro úplne krátkovlasý.
» www.stgermain.sk/Atmosfera.html...
alebo jedavam v SHTOOR vacsinou na Sturovej alebo Panskej ulici sice to je tiez take bistro-kaviaren, ale zapecenej bagetke s kozim syrom, susenymi paradajkami a grilovanym baklazanom sa proste odolat neda
@pumaamravec jasneeeee boze, ako som mohla zabudnut na St. Germain? to je uplne vynimocny zjav v Bratislave!
ja som vždy platila u toho, kto ma obsluhoval... teraz som kus zmätená no tak ale bola som tam fakt len zopárkrát
tak nabudúce tam idem kuknúť teda... vyzerá to fajnovo
k shtoorovi chodím na obchodnú to druhé som myslela