ahojte,
máte tu, vrámci birdzu nejakých svojich "obľúbencov" (čítate radi ich statusy, pozeráte fotky, fóra, ba dokonca sa s nimi radi stretávate...) ?
tiez kategoria "odoberam" ...zo zaciatku to boli len ludia s ktorymi som bola v kontakte no casom som tam pridala aj takych ktori mi proste prisli zaujimavi tak ze co sa budem! a obcas kliknem aj na tu kategoriu ked sa nudim ze co mi uniklo od "mojich" ludi (potom komentujem aj 3 dni stare veci aj ked som tu nonstop )
ale vlastne...tusim to preto lebo kedysi to bolo na 2 skupiny (ci?) nejako ze "mam rada" a "odoberam" neviem...ale mala som to vtedy rozdelene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A je viacero takých obľúbencov, čo tu už asik nie sú aktívni, napr @Bracadabr
Určo by som z terajších (semi)aktívnych zmienil milú @Lawey , @Verdamt , @Piotra , @Tikalok @Narazuvzdornaa a @Burble
Dúfam, že som týmto nikoho nevystavil nejakým trápnym pocitom napr. z nadmernej expozície .D
ale vlastne...tusim to preto lebo kedysi to bolo na 2 skupiny (ci?) nejako ze "mam rada" a "odoberam" neviem...ale mala som to vtedy rozdelene