urcite @Momoglamorous ona ma naucila nieco dolezite v zivote...resp asi nas vsetkych...dala nam lekciu ze nech sme natom akokolvek, vzdy je natom niekto ovela horsie... momo ona mi ukazala ze hadat sa na nete nema absolutne zmysel lebo je jedno aky argument pouzijes, momo vyvrati aj svoje tvrdenie a pise si stale nieco zo svojho sveta.....momo ma naucila ze na stu niesu pekne dievcata, ze dievca co sa oseba nestara nieje ani dievca, ale , no nic ...ze dievca co ma velke prsia je len tucna buchta...momo mi toho v zivote fakt vela ukazala ... bolo by to na dlho...
@tomas ovi vďačíte za to že aj keď to tu nefunguje ideálne, aspoň to tu funguje. tak to neho nerýpte už všetci a nevšímajte si sprostosti. keď sa vám nepáči, kto vás tu drží?
@sugy1 k tej trojke len toľko, že hlavne pri tom červenom nápise, čo je hore vyvesený tuším od 7.1., by som radšej neotvárala tému o tom, prečo ľudia hubujú.
@marleymt lenze tie sprostosti su veci, ktore by tu fungovat mali..
mat polofunkcny portal, z ktoreho aj ked dostava feedback vo forme napadov, vylepseni a kritiky, a nic s tym nerobi, tak toto uz nie je prave s kostolnym riadom
myslim, ze je normalne, ak su ludia nespokojni, ked su tu zo strany kompetentnych len same prazdne sluby a nic viac
a to, ked sa nam nepaci, mozme ist prec, je asi jedina paka, ktoru na nas ma
totiz, nic ine ako birdz nie je, takze si moze dovolit take slimacie tempo, ak vobec nejake tempo je, a vie, ze ludia mu tu budu chodit vzdy
@trdelniiiq jasné že mať polofunkčný portál nie je v poriadku, ale všetci vidíme, že naše sťažovanie nikomu nepomôže a môžeme si aj hlavu postaviť, a nič to s ním nenarobí, proste má asi plnú hlavu iných vecí, ako to tu riadiť...a čo ja viem, je mi jasné, že polovica vecí tu nefunguje, celé je to tu zlé, pomalé a čojaviemčovšetkoešte, ale keď viem o tom, že sa to nezmení, tak som si to prestala všímať. komunikácia funguje, komenty zatiaľ pridávať ide, zvyšné veci nepotrebujem k životu. tak som si skrátka povedala-, že takto to bude a neriešim a nečakám už nejaké zmeny, keď viem, že je malá pravdepodobnosť, že nejaké prídu...ale okej, beriem, že to bude asi len môj flegmatický postoj, tak potom pardon. ale na to, ako dlho ho poznáme a ako dlho vieme, že birdz u neho už dávno stratil prioritu, tak sa aj tak čudujem, prečo sa nad tým ľudia ešte pozastavujú.
a na hentom komente kdesi hore bolo napísané, že urobil pre nás hovno, ale to nie je tak celkom pravda, preto sa mi to nepáčilo. on to tu spravil celé a aj to fungovalo, a stále to funguje, aj keď zle. a mnohí ste si tu ponachádzali kamošov, niečo zažili a toto hento, tak mi príde odveci, hovoriť mu, že hovno pre nás spravil. lebo ono spravil pre nás dosť, to, že sa na to vykašľal potom neskôr, je vec druhá. proste ma iba naštvala tamtá formulácia.
ale i tak. uz ani neviem ako dlho avizuje tu zmenu, teraz mala byt naisto pred mesiacom a opat sa spravilo zase velke nic.. tak bud sa na vsetko vyseriem a len to udrzujem v akom takom stave (co tiez nie je najlepsie) alebo ked uz vyvesim cervenym pismom nejaky oznam, ze toho a toho bude zmena, tak tu zmenu spravim uz len kvoli sebe, nech ma ti ludia nemaju za, poviem to slusne, penis
nemá cenu to riešiť a brať sľuby vážne, lebo ho už všetci poznáme. a on nemá sľubovať, ale aj to už poznáme, že vždy bude. takto to tu funguje, a čo s tým narobíš...je to o ničom, ale aspoň dačo - tak to ja beriem
-@method , ktorý je pohoďák a má veľké plus, že si ma zastal - na to tak skoro nezabudnem (lebo to sa tu vída máááálokedy)
-@midnight odkedy sa naučil, že všetko sa dá napísať dvoma spôsobmi a (aspoň smerom ku mne) aplikuje ten príjemnejší + Mám rada dlhé, opodstatnené komenty, ktoré aj vysvetľujú danú tematiku/názor + sa s ním dá diskutovať o veciach.
-@nobile s ktorým je sranda, vždy ma vie pobaviť, často spolu s @trdelniiiq
A mám rada každého, kto vie podať kritiku aj príjemnejším spôsobom, kto zbytočne nezhadzuje ľudí, kto aj keď niečo preženie, vie sa ospravedlniť alebo si priznať chybu a každého, kto vie dobré veci aj pochváliť. Lebo to je v dnešnom svete už pomaly rarita.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
@anitchka
@greyness
@teriq
@purenarcissism
@acvd43xa7w
@nessiee
@bubo70
@turgon
@sugy1
@trdelniiiq
to sú u tí taký top ovšem je tu viac birdzákov/birdzačiek
jasnééé @nobile som zabudol joooj
@momoglamorous 1. ktorá mi ukázala, že keď niekoho úprimne miluješ a obdivuješ, tak sa začínaš na neho podobať (a nie je to len osobný pocit)
2.Jebať na kktov, čo ma kritizujú
@zamizdari ktorého platonicky obdivujem za to, ako vie matiku (už to je von)
@midnight za jeho ochotné vysvetlovanie a inteligetné fundované odpovede (tu ich je ako šafranu
a @tomas za to, že urobil velké hovno
2. Zaraba na webdesigne inych veci povedal by som.
3. ty by si robil saska ludom co na teba len hubuju? Ja nie
ale inak pekne si to napisal, dakujem
a samozrejme ja
ale aj husky
pjúr
a barky
všetkých lúbim !
I'm so fierce that it's so nuts...
mat polofunkcny portal, z ktoreho aj ked dostava feedback vo forme napadov, vylepseni a kritiky, a nic s tym nerobi, tak toto uz nie je prave s kostolnym riadom
myslim, ze je normalne, ak su ludia nespokojni, ked su tu zo strany kompetentnych len same prazdne sluby a nic viac
a to, ked sa nam nepaci, mozme ist prec, je asi jedina paka, ktoru na nas ma
totiz, nic ine ako birdz nie je, takze si moze dovolit take slimacie tempo, ak vobec nejake tempo je, a vie, ze ludia mu tu budu chodit vzdy
a na hentom komente kdesi hore bolo napísané, že urobil pre nás hovno, ale to nie je tak celkom pravda, preto sa mi to nepáčilo. on to tu spravil celé a aj to fungovalo, a stále to funguje, aj keď zle. a mnohí ste si tu ponachádzali kamošov, niečo zažili a toto hento, tak mi príde odveci, hovoriť mu, že hovno pre nás spravil. lebo ono spravil pre nás dosť, to, že sa na to vykašľal potom neskôr, je vec druhá. proste ma iba naštvala tamtá formulácia.
nepreberat!
@sugy1 ten bod 3 si zabil asi existuje dovod preco tomasa ludia maju za saska ... uz aj ja (temu tomas nerozoberat uz)
a k @43 neprovokovat
@stenatko
@uggla
@midnight
@poke
@antifunebracka
@schizoofrenik
@thiness
@nietimekki
@cupcake007
som proste človek čo má rád veľa ľudí
@poke
@antifunebracka
@vlado905
@sugy1
@cupcake007
@dievcatko13
@trdelniiiq
@etelnair
Dúfam, že som niekoho nepokomolila
ale i tak. uz ani neviem ako dlho avizuje tu zmenu, teraz mala byt naisto pred mesiacom a opat sa spravilo zase velke nic.. tak bud sa na vsetko vyseriem a len to udrzujem v akom takom stave (co tiez nie je najlepsie) alebo ked uz vyvesim cervenym pismom nejaky oznam, ze toho a toho bude zmena, tak tu zmenu spravim uz len kvoli sebe, nech ma ti ludia nemaju za, poviem to slusne, penis
lebo toto je uz smiesne co sa tu deje
ale je zbytocne toto zase riesit, takze..tak
:
@antifunebracka
@horsiq
Pre mňa:
@lowinqa
@dievcatko13
@marleymt
@sugy1
A na ďalších si teraz nespomeniem
@dany39
@sugy1
@sturmer
@lenkaska1
@lowinqa @mayben @sibbonah dakujem koceny, vazim si to, lubim vas a posielam podpiskarty!
nemá cenu to riešiť a brať sľuby vážne, lebo ho už všetci poznáme. a on nemá sľubovať, ale aj to už poznáme, že vždy bude. takto to tu funguje, a čo s tým narobíš...je to o ničom, ale aspoň dačo - tak to ja beriem
@cupcake007 jéj, my sa poznáme?
nya, to bolo prvý krát, keď ma niekto označil, veľmi ti ďakujem
1. @petushiq18
2. @sibbonah
3. @krvaaa
4. @purenarcissism
5. @denix (úžasný človek, ktorého obdivujem)
6. @sugy1
7. @matwejo
a veľa ďalších, ale momentálne ma nenapadajú
-@midnight odkedy sa naučil, že všetko sa dá napísať dvoma spôsobmi a (aspoň smerom ku mne) aplikuje ten príjemnejší + Mám rada dlhé, opodstatnené komenty, ktoré aj vysvetľujú danú tematiku/názor + sa s ním dá diskutovať o veciach.
-@panpeterpan , ktorý sem už veľmi nechodí
-@nobile s ktorým je sranda, vždy ma vie pobaviť, často spolu s @trdelniiiq
A mám rada každého, kto vie podať kritiku aj príjemnejším spôsobom, kto zbytočne nezhadzuje ľudí, kto aj keď niečo preženie, vie sa ospravedlniť alebo si priznať chybu a každého, kto vie dobré veci aj pochváliť. Lebo to je v dnešnom svete už pomaly rarita.
Tiež sú mi svojimi názormi sympatickí @idiotproof , @hoperpohroma a @tommyhot
A @depropex mám dojem, že máme "obľúbeného" spoločného užívateľa
@kalbun pobavil si ma