je tam viac dobrych serialov...ale najlepsiemu sa nevyrovnaju...Simpsonovci su proste extra trieda.....videl som kazdu cast z tych 20 seríí....a viacere casti aj nespocetne vela krat ..a stale nemam dost
@tunidlo je to po slovensky...pozerat sa to da...ale nieje to ani zdaleka take dobre ako ked je to po anglicky....taky serial by sa proste nemal dabovat...plno veci tym skazia
dr.house najlepší, 4tá seria bola dosť oničom, ale piata je celkom fajn zatiaľ milujem jeho zádery a xsichty . samozrejme aj simpsnovic, ale tých už dlhšie nepozerávam
tak ako okrem prison break, carodejnice a co? zufale manzelky jj ...je vsetko fajn ... ale proste FUTURAMA...ohohoh DD ale big bang T ma tiez dostava a preco tam nikto nespomenul Black Books?
dpc ja som necela dat carodejnice...
No nevedela som sa rozhodnut medi simpsonovcami a prison break...
Ale simpsonovci to je klasika...
Takze volim tyych...
Ale chyba mi tam Gossip Girl...
Kazdeho koho poznam a videl Futuramu (ty isty vyrobcovia ako Simpsonovci) tvrdi ze Futurama ma nad Simps. navrch.Je lepšia,odporučam,no nechem sa rúhať! Big Bang theory!SHELDON!
nj ,a kazda postava z BBT je predvydatelna ale milo nerdska.a imponuje mi ze sa bavia o veciach mne blízkych.No futurama,očakavam ako sa to završi 4 filmom,treba uznat Fry je trochu tak debil ,urcite je moznost ze to dosere,a este sa vyspal z vlastnou babkou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
Aj chodil nedávno niekedy okolo tretej ráno a to nie je ozaj nič moc
skrátka ja žeriem seriály
Frasier tam je
No nevedela som sa rozhodnut medi simpsonovcami a prison break...
Ale simpsonovci to je klasika...
Takze volim tyych...
Ale chyba mi tam Gossip Girl...
family guy
simpsons
to su moje rozpravocky
Nie žeby nebol vtipný, ale nepáči sa mi, keď sa vtipy okolo postavy vyčerpajú dosť skoro a potom už sa len opakujú inak prezlečené ...
Ja fakt radšej futuramu ... Nie, žeby Bender nebol trochu podobný, ale ten aspoň nie je predvídateľný a mňa vie stále prekvapiť