Z toho si nic nerob. nie si sama co si obocie musi trhat kazdy den ja tiez musim, pretoze ho mam cierne od narodenia, ale uz si ho trham nejaky ten rok tak uz som si na to jednoducho zvykla co uz ked chce byt zena pekna tak musi nieco vytrpiet ako sa hovori
aj ja mám čierne a je to dosť krutéééé... ale prežívam to a trhám podľa toho ako stíham... Ale tak niekedy sa pristihnem že každý druhý deň pinzeta v ruke...
Lusssia22 a ty máš známu kozmetičku? Lebo ako by som skrachovala, keby som mala za to platiť, každý týždeň...
mno, mne sa nepači, ked ma chalan zrastene obočie a potom to vyzera ako jedno... ale to je všetko z duše neznášam, ked vidim chalana, kt. ma obočie jak baba... :-!
mno a ja si ho trham, ked treba-skoro každy treti den... a ked raz poriadne, tak potom tyžden nemusim
no kozmeticka vela nestoji. trhanie obocia je za tridsat v pohode vyriesene... ved nemusis mat alexa nie? =D ale mna to u kozmeticky boli viac. vadi mi to svetlo co na mna spusti... vzdy pri nom placem... =D
Ale tak chalani sú citlivky, som raz trhala kamošovi a skučal od bolesti a nechápal ako to môžme vydržať A že baby znesú menej bolesti, no čistá lož, len baby sa nbeijú....
Tak ten chalan bol asi wazne srac =D heh sak to wobec neboli, oki ked som si rhal prwy krat tak som to troxen citil, ale potom to uz bolo uplne w poho..
Ale je horsie ked si clowek sam trha a ked mu niekto trha..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Fuj neznasam ked si baby oholia cele obocie a potom si tam natetuju alebo kreslia ... blee
Lusssia22 a ty máš známu kozmetičku? Lebo ako by som skrachovala, keby som mala za to platiť, každý týždeň...
mno a ja si ho trham, ked treba-skoro každy treti den... a ked raz poriadne, tak potom tyžden nemusim
a na chalanoch sa mi lubi troska vytrhane obocie...presne tak ako povedala Okattlett...
Ale je horsie ked si clowek sam trha a ked mu niekto trha..