pozvi ju niekde, trochu si s nu vypi, a uvidis ako na tom si, myslim ze ked mas nieco v sebe a ona tiez tak sa v klude dozvies aj uprimnu odpoved (a ked v tedy to aj menej boli )
njn a ked ti povie ze chce ta iba za kamarata tiez to moc nevyjde... mam s tym skusenosti, a teraz sa mi skor vyhyba mam pocit no... mal som srat nato (alebo racej pockat)
no k tomu kamaratstvu uy davno sme si povedali ze ok kamarati zmieril som sa stim ale vcera mi napisala take veci ze som vyskočil z kože ale v tom najlepšom skončila a dnes som bol s ňou bolo fajn až nato že sa mi začala ospravedlňovať vlastne za nič
a heh odkial vieš ze mam ozaj 15 no mudrlant heh ale to je jedno a ona nieje starsia rovnaky ročnik a o tom alkohole bi som na tvojom mieste pomlčal ak mam čeknut tvoj profil maš 6 joke
no mne sa zda ze pre 13+ neni nic nezvycajne vypit si (aj ked pred par rokmi to bolo)
nani ho nenahovaram, vidim ze ona nepije a pravdepodobne asi ani on tak nech to skusi klasicky, z oci do oci to bude ale urcite lepsie nez cez net alebo mobil
no a hlavne je dobre ze ti nieco naznacuje tak to aspon skus ked bude potom aspon sa nebudes trapit
ak ju chces a ma ta aj ona rada tak proste ked budete spolu tak ju chyt nezne za ruku a do oci jej povedz co citis....bud sa odtrhne alebo sa chyti, ineho vychodiska niet
@18 keby som mal spočítať, koľko tých prvých krokov som ja spravil
@ouneil počuj, ser na baby, nevravím, že na to nemáš, ale nič od nich nemôžeš čakať.. zvlášť v tomto veku... sami nevedia čo chcú a mať babu je ako na ostie noža, nikdy nevieš aký bude další deň a či ti nepovie že chce byť kamarátka...
jo dik berem navedomie tvoj nazor ale toho som sa držal doteras a ked už mam s niekzm byt tak s nou potom alebo radsej už z nikym aspon dokonca prazdyn potom budu nove tvare a tak ved stredna ale aj tak neviam čo spravim lebo kurna ona doplna mna a ja ju ako oyaj v niktorich veciach protikladi ale nakoniec dosiahneme to iste neviem či mi niekto teras royumel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
pozvi ju niekde, trochu si s nu vypi, a uvidis ako na tom si, myslim ze ked mas nieco v sebe a ona tiez tak sa v klude dozvies aj uprimnu odpoved (a ked v tedy to aj menej boli )
//moj nazor off
soft verzia : berie ťa ako kamaráta
a inač horšie že nepovie nepovie nie ale ona nepovie nič hmm
a že odkial to potom tí mladý maju ...
nani ho nenahovaram, vidim ze ona nepije a pravdepodobne asi ani on tak nech to skusi klasicky, z oci do oci to bude ale urcite lepsie nez cez net alebo mobil
no a hlavne je dobre ze ti nieco naznacuje tak to aspon skus ked bude potom aspon sa nebudes trapit
ak ju chces a ma ta aj ona rada tak proste ked budete spolu tak ju chyt nezne za ruku a do oci jej povedz co citis....bud sa odtrhne alebo sa chyti, ineho vychodiska niet
@ouneil počuj, ser na baby, nevravím, že na to nemáš, ale nič od nich nemôžeš čakať.. zvlášť v tomto veku... sami nevedia čo chcú a mať babu je ako na ostie noža, nikdy nevieš aký bude další deň a či ti nepovie že chce byť kamarátka...