Ahojte potrebujem súrne poradiť. Ja a môj priateľ sme donedávna normálne sexuálne žili,ale prišiel veľký nátlak,lebo 2 baby z okolia ,ktoré poznáme otehotneli a môj priateľ tomu (ochrane) prestal úplne veriť a už 3 mesiace sme sa zdržali sexu,lebo sa bojí
V mojom okolí je tehotných oveľa viac mladých báb, ale väčšina len uverila chalanom, že si vedia "dať pozor"
Tiež som mal nápad prestať, alebo aspoň obmedziť sex. Vyriešili sme to tak, že vždy potom ho treba čo najskôr vybrať a skontrolovať gumu - napustiť do nej vodu a pozreť či nepreteká. Možno to znie nechutne, ale je to dosť upokojujúce.
@Ajvim preto už kupujem len rodinné balenia po 12 až 18 kusov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
No ved mu povedz že ak ti neda tak si na to najdes niekoho ineho.
Tiež som mal nápad prestať, alebo aspoň obmedziť sex. Vyriešili sme to tak, že vždy potom ho treba čo najskôr vybrať a skontrolovať gumu - napustiť do nej vodu a pozreť či nepreteká. Možno to znie nechutne, ale je to dosť upokojujúce.
@Ajvim preto už kupujem len rodinné balenia po 12 až 18 kusov