Ahojte,chcela by som sa opýtať akou formou sa chránite pri sexe? My sme používali kondómy, neviem či je to možné, mať nejakú " alergiu " na latex ale nerobilo mi to dobre, a priateľovi, ako každému chlapovi kondómy vadia, párkrát sme to skúšali aj bez, al
kondóm je shit... bez kondómu je to super ale taktiež nepotrebujem kupovať kočík takže frajírka sama navrhla že si dá predpísať antikoncepciu... ale akú to ti nepoviem
Ja momentálne beriem Mistru, nemám žiadne nežiadúce účinky, ale berem to zo zdravotných dôvodov a nie len kvôli ochrane. Teraz beriem posledný blister a potom si už nejdem ďalší kupovať.
Mám v pláne používať pharmatex, je to dobrá forma ochrany, spoľahlivejšia ako kondóm a šetrnejšia k telu ako HAK.
@martina123 my kondomy....no, moze byt alergia na latex (ale tak, su aj bezlatexove....).....este existuje jedna spemicidny gel - Pharmatex (nehormonalna antik.)....zeny si ju chvalia, v kiombinacii s niecim inym to moze byt ok....
@martina123 Do HAK by som nešla, kondómy sme používali spočiatku, ale nevyhovovali nám a raz aj zlyhali. Takže sme prehodnotili možnosti antikoncepcie. Prišli sme ku Pharmatexu-kapsuliam v kombinácii s vyvrcholením von, avšak pharmatex, ak ho užiješ správne, pôsobí v pohode aj sám, percentuálne ako HAK (všetko o ňom nájdeš na nete v príbalovom letáku). Čo sa týka nejakého rušenia počas predohry - kapsulu si do seba dávaš 5 min až 4 hodiny pred sexom, takže ak tušíš kedy to bude, k žiadnemu vyrušeniu dôjsť nemusí. A ak aj, tých 5 minút predohry naviac nikomu neuškodí
Takže to máme poistené v podstate dvoma spôsobmi, a určite nám to vyhovuje viac ako iba kondómy.
ak máš alergiu tak chápem.. skús antikoncepciu alebo dovtedy pharmatex napríklad.. bez ochrany by som to neskúšala.. fakt skús ten PHARMATEX
ale podľa mňa nie je zdravé aby takmer každá mladá baba brala antikoncepciu, lebo chalan si z rozmaru posťažuje, že nechce kondom.. to nie sú lentilky!
no čo ja viem.... mne sa ten pharmatex dáko nezdá .... však na akejsi stránke, čo vyzerá byť oficiálne, že čisto o tom, som našla recept na ragú polievku
@sibbonah Nie, to je citácia z Biblie: "Manželstvo nech majú všetci v úcte a manželské lôžko nepoškvrnené, lebo smilníkov a cudzoložníkov bude súdiť Boh." Hebr 13, 4
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Prerusovaný alebo HAK ...
Hodiť sa to dá predsa skoro všade aj do záclony
ale dodnuka je to aj tka najlepsie
Mám v pláne používať pharmatex, je to dobrá forma ochrany, spoľahlivejšia ako kondóm a šetrnejšia k telu ako HAK.
minerva beriem ju 2 roky paradicka...
just joke
Takže to máme poistené v podstate dvoma spôsobmi, a určite nám to vyhovuje viac ako iba kondómy.
ale podľa mňa nie je zdravé aby takmer každá mladá baba brala antikoncepciu, lebo chalan si z rozmaru posťažuje, že nechce kondom.. to nie sú lentilky!
» noteveryoneishavingsex.files.wordpress.com/2012/08/safe-se...