Asi je tu uz takychto tem habadej,ale...ako sa chranite....staci ked pouzijete iba kondom? Rozmyslala som nad ochranou kondom + ten novy pripravok(capiky alebo krem) staci to?
A este som sa chcela spytat, ako sa mam chranit vtedy, ked sa uspokojuje
2. moze ak je partner dacim nakazeny tak napr. zaderom na prstoch alebo dakou malou rankou, ale to iste sa moze stat aj pri bozkavani ak mate popranene pery. A najlepsie je partnera poznat.
4 - ale chranit sa pri sexe? Nie je sex uplne odovzdanie sa tomu druhemu? Tak preco sa treba chranit? Sorry, ale fakt musim suhlasit s 11. prispevkom, taky sex nikdy nechcem, to je fakt fuj...
chcela by som vas vidiet ako by sa vam sexovalo s pocitom ze nemozte mat dieta a musite byt cely cas strpnuti....to je uz len fakt uzasne odovzdanie sa tomu druhemu.....
ale take vysvetlenie vam asi tazko pomoze...tak drzim palce aby ste sa pucili aspon zo zlej skusenosti
Jasne odovzdat sa tomu durhemu... milujem ta zlato, nedal som si kondom aby sme sa jeden druhemu odovzdali nevadi ze si este nedostudovala a ja nemam job sak mozno neotehotnies a ked hej tak nevadi bude to dokaz nasej lasky a hura sexovat... tak nejako ste to mysleli??? Kvapka vam na karbid? Bez ochrany sexovat???
20. ja viem ale srali ma to ze ste pisali v mnoznom cisle ...nezazil sak ta ktoru som lubil ma nechcla a ta s ktorou som spal - tak k tej som nic necitil
heh, no ide o to, o akom sexe sa bavime, ja chcem mat sex az v manzelstve, takze tie problemy, co pisete pre mna skratka neexistuju, mozno som menej vyspely, ale to mi v tomto pripade fakt neva
A pokial vam je prijemne take problemy riesit, tak nech sa paci, ja vam ich neberiem
Dungeo: tak vela stastia... to nie su problemy, kupit kondom, HAK a ides na to. Ziadne problemy s tym nie su a strach? Kto sa boji nesmie do lesa (a povedzme si uprimne ked pouzijes ochranu tak sanca ze baba otehotnie je miziva aj ked pouzijes len kondom)
23. hm sorry, toto je kazdeho osobna vec kedy chce mat sex ale ja osobne si myslim ze je to hlupost....vdaka tomu sa môže cele manzelstvo rozpadnut, len na takom podla neiktorych detailiku lebo vam to nebude klapat....ale ako hovorim...je to kazdeho osobna vec....
vieš dungeo, ostatní,ktorí nemaju kláštorné sklony chcu zistiť či im partner fyzicky vyhovuje ešte pred svadbou (sex tvorí polovicu "spokojnosti" vo vztahu)
A ak si myslíš, že je skostnatené sa chrániť si netoleranntý hlupák, lebo dieťa bude mať to dievča nie ty...
a ked budeš krstiť tvoje 21. možno pochopíš výhody ochrany...
ze klastorne sklony nikdy som nic podobne nemal a ak vam to fakt pripada ako hlupsot, ja vam to neberiem, ano, som veriaci, ale aj z prirodzeneho hladiska mi to pripada ako najlepsie riesenie, ak sa vam to nepaci, je to vasa vec, 21 deti urcite neplanujem, heh, ale tak urcite ich chcem mat viac ako 2 - 3, a ked sa mi kvoli nedokonalemu sexu rozpadne manzelstvo, dam vam vediet, fakt nepoznam takych, ktorym sa to len kvoli tomu rozpadlo, ale na druhej strane poznam dost takych, ktori so sexom do manzelstva pockali a funguje im to uz ooovela dlhsie, ako tym, co mali sex pred svadbou
31 - pls neurazaj mojich rodicov a plno kamosov, co ziju v manzelstve a su verni, preco by musel kazdy byt tak zvrateni, aby este aj v posteli co najviac hrabal pre seba?
ok, pre teba je to justicna hlupost, pre mna je to jedna z najlepsich institucii a jeden super napad, ale to je fakt tazko vysvetlovat ludom, ktori su uplne na inej vlnovej frekvencii (tym ich/vas nestaviam pod svoju uroven, bozechran )
33.ja som ti na nejaku neodpisala? hm budem ju musiet najst (a ja ze co mi nepises )
hm mas pravdu vymyslim nieco lepsie
31. ja nikoho neurazam! nepovedala som ze sex vyskusany az po manzelstve nemoze klapat(aj s manzelstvom) ale ze nemusi! A to je velikansky rozdiel.....a aj tak si za celym tym nazorom budem stat....a nemyslim si ze to teba ma trapit...je to tvoja vec ako si zariadis zivot a zelam ti aby si sa v nom potom citil co najlepsie....
34 - diky ale aby ta tvoje vedenie nepotrestalo za to, ze si na mna dobra heh, no vies, podla mna je sex hlavne o laske a ak je medzi ludmi prava laska, tak sex urcite pojde a ak nie je, tak nepojde ani keby sa roztrhali, nepomozu im ani techniky ani polohy ani nic, no ale ked nie je laska, tak naco by sa brali? ja si chcem zobrat taku, ktoru budem lubit a ona mna, takze myslim, ze so sexom problem nebude a ak je v manzelstve problem so sexom, vzdy treba hladat jeho korene inde, nie v sexe, lebo vacsinou to je problem v laske a ten sex nevyriesi...
35. ja nemám vedenie! ja som vedenie!(predstav si diabolskeho smajlika taky tu nie je
no vidis...mozn ov neičom mas pravdu, ale ja k laske nepotrebujem zase svadbu.....milujem...a nepotrebujem si to potvrdzovat zbytocnym komplikacnym papierom.....
36 - aha, ty si vedenie, heh, ze sa s tebou vobec bavim
Hm, hej, ale nepoznas cloveka? Lebo su ludia, co sa beru z "lasky" aj trikrat za zivot, chapes? Ten zbytocny a komplikacny papier je velmi dobry vtedy, ked si myslis, ze to stratilo zmysel, lebo to sa stavaaj u tej najpravejsej lasky, kazdy vztah ma krizu a ked uz nic ine nepomoze, tak tu je vedomie slubu, ktory clovek dal pred svedkami a predsa nikto nechce byt povazovany za klamara, co hej? Alebo ked pride kriza, vzdame to a ideme hladat kazdy niekoho noveho? ee, to nie je pre mna
37. je kriza a kriza....bola som dlhorocnym svedkom toho co dokaze spôsobit komplikacny papier tohto typu
je kriza ktoru ked chces prekonas lebo chces a nei preto elbo si dal nejaky slub....
ale ked je kriza ktora sa prekonava tazsie tak mi môžes verit ze to ze dvojica ten blby papier nema dokaze byt velmi velkou vyhodou....i ked netvrdim ze to nemzoe aj uskodit..ale podla man skôr menej
Sheena - to bude tou nocnou hodinou, aj ja vtedy pisem ovela viac preklepov ako inokedy
Mno vies, ked ten papier uz sposobuje problemy, vtedy je nieco uz velmi zhnite a je na mieste otazka, ci ten papier mal vobec vzniknut a ked uz vznikol, ci nenastala chyba v tej laske, chapes, a ked clovek tu krizu nechce prekonat, tak niekde v tej laske chyba bude, to nie je na vine papier, ale ti ludia, resp. niektore ich postoje - akoze neobvinujem nikoho, tiez mam v rodine rozvedenych a viem, ze chyba bola inde, nie v tom, ze existuje manzelstvo... Ale kazda kriza vztahu je podla mna na to, aby vztah poslinila, nie znicila, zavisi uz len od tych dvoch, ako sa k tomu postavia...
40. Dungeo-musim uznat ze to je velmi presvedcivy argument a dokonca ti v tomto smere naozaj nie som schopna odporovat Ale o sexe po svadbe by si ma aj tak nepresvedcil (i ked pre mna uz je aj tak neskoro) ale nepresvedcil
K tomu sexu bez ochrany, mam tiez kamaratku, ktora to uznava a hovorila mi, ze v manzelstve sa budu spoliehat na plodne a neplodne dni a to je vraj 100 %. Ale aj tak to nechapem, ja osobne by som to nikdy neriskla...
Adulicek - a naco by sme sa mali chranit inak, ak to je spolahlive? Inak nemam rad to slovne spojenie "chranit sa pri sexe", uz som to pisal vyssie, to znie ako keby sa clovek skratka niecoho pri tom sexe bal alebo sa do toho nedaval cely, nemyslim si, ze taky sex je uplne ok
Moji rodicia a rovnako aj plno znamych a kamosov vobec antikoncepciu nepouzivaju, tiez sa riadia len tym prirodzenym cyklom a funguju, nemaju viac deti, ako by chceli, sice mozno viac, ako sa zvykne mat, ale to nepokladam za negativum, aj ja by som chcel mat viac
Dungeo tiez nemam argumenty, je to tvoje rozhodnutie Ja by som to ale nedokazala, aj ked ta obdivujem, lebo musis byt naozaj pohlavne zdrzanlivy (teda zas nehovorim ze ja som na sexe zavisla . A navyse niektorym zenam pri strese, schudnuti, inej strave menzes meska, aj mne a sledovat moje telesne zmeny by sa mi teda stale nechcelo.
Ja si praveze myslim, ze ked sa chranim pred otehotnenim aj inym sposobom ako prirodou, tak na tom sexe nie je nic zle.
Ale nic proti,poznam tiez pary, ktore to tak robia a su skutocne stastni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
ale k tvojej otázke, pri pettingu pozor a pri sexe sa normálne uvoľni, ak máš K+P, je to veľmi dobrá ochrana.
chcela by som vas vidiet ako by sa vam sexovalo s pocitom ze nemozte mat dieta a musite byt cely cas strpnuti....to je uz len fakt uzasne odovzdanie sa tomu druhemu.....
ale take vysvetlenie vam asi tazko pomoze...tak drzim palce aby ste sa pucili aspon zo zlej skusenosti
a myslim ze chavez a aj ja sme mierili hlavne na 12. prispevok
A pokial vam je prijemne take problemy riesit, tak nech sa paci, ja vam ich neberiem
A ak si myslíš, že je skostnatené sa chrániť si netoleranntý hlupák, lebo dieťa bude mať to dievča nie ty...
a ked budeš krstiť tvoje 21. možno pochopíš výhody ochrany...
Ale nebudem sa s nikym hadat, zivot sa ukaze
a podla mna je manzelstvo len hnusna justicna hlupost a keby som na neho cakala tak asi zomriem ako stara panna chovajuca mačky
29. budes pracovat v dolu v mraznickach budes tam mat kopu studenych kamaratov cakajucich na vyprazanie
ok, pre teba je to justicna hlupost, pre mna je to jedna z najlepsich institucii a jeden super napad, ale to je fakt tazko vysvetlovat ludom, ktori su uplne na inej vlnovej frekvencii (tym ich/vas nestaviam pod svoju uroven, bozechran )
PS: na TS by si uz aj mohla odpisat
hm mas pravdu vymyslim nieco lepsie
31. ja nikoho neurazam! nepovedala som ze sex vyskusany az po manzelstve nemoze klapat(aj s manzelstvom) ale ze nemusi! A to je velikansky rozdiel.....a aj tak si za celym tym nazorom budem stat....a nemyslim si ze to teba ma trapit...je to tvoja vec ako si zariadis zivot a zelam ti aby si sa v nom potom citil co najlepsie....
sakra DNes som nejaka dobrá na vsetkych....
no vidis...mozn ov neičom mas pravdu, ale ja k laske nepotrebujem zase svadbu.....milujem...a nepotrebujem si to potvrdzovat zbytocnym komplikacnym papierom.....
Hm, hej, ale nepoznas cloveka? Lebo su ludia, co sa beru z "lasky" aj trikrat za zivot, chapes? Ten zbytocny a komplikacny papier je velmi dobry vtedy, ked si myslis, ze to stratilo zmysel, lebo to sa stavaaj u tej najpravejsej lasky, kazdy vztah ma krizu a ked uz nic ine nepomoze, tak tu je vedomie slubu, ktory clovek dal pred svedkami a predsa nikto nechce byt povazovany za klamara, co hej? Alebo ked pride kriza, vzdame to a ideme hladat kazdy niekoho noveho? ee, to nie je pre mna
je kriza ktoru ked chces prekonas lebo chces a nei preto elbo si dal nejaky slub....
ale ked je kriza ktora sa prekonava tazsie tak mi môžes verit ze to ze dvojica ten blby papier nema dokaze byt velmi velkou vyhodou....i ked netvrdim ze to nemzoe aj uskodit..ale podla man skôr menej
Mno vies, ked ten papier uz sposobuje problemy, vtedy je nieco uz velmi zhnite a je na mieste otazka, ci ten papier mal vobec vzniknut a ked uz vznikol, ci nenastala chyba v tej laske, chapes, a ked clovek tu krizu nechce prekonat, tak niekde v tej laske chyba bude, to nie je na vine papier, ale ti ludia, resp. niektore ich postoje - akoze neobvinujem nikoho, tiez mam v rodine rozvedenych a viem, ze chyba bola inde, nie v tom, ze existuje manzelstvo... Ale kazda kriza vztahu je podla mna na to, aby vztah poslinila, nie znicila, zavisi uz len od tych dvoch, ako sa k tomu postavia...
Tak bych to riesil tak, ze umyt ruky, nie?
Ale neviem , ak sa bojis tak sa chran, daju sa tusim kupit v drogerii nejake navleky na prsty.
Ale inak takych chalanov ako ty je ozaj malo a to myslim v dobrom
Moji rodicia a rovnako aj plno znamych a kamosov vobec antikoncepciu nepouzivaju, tiez sa riadia len tym prirodzenym cyklom a funguju, nemaju viac deti, ako by chceli, sice mozno viac, ako sa zvykne mat, ale to nepokladam za negativum, aj ja by som chcel mat viac
Ja si praveze myslim, ze ked sa chranim pred otehotnenim aj inym sposobom ako prirodou, tak na tom sexe nie je nic zle.
Ale nic proti,poznam tiez pary, ktore to tak robia a su skutocne stastni