@zajko30 ľahká pomoc, keď ťa kamaráti nútia k sexu (s nimi) a ty nechceš, tak im proste vysvetli, že máš AIDS, ale tajil si im to, lebo si sa hanbil to povedať a hneď ti dajú pokoj D
@zajko30 Po tebe slintaju obidve pohlavia a kazdy, kto mal tu "cest" sa s tebou stretnut, ta chce znasilnit, lebo si proste zajko najkrajsi, najmilsi, najsladsi, ty ani pokuty nemusis platit na svojom mercedese triedy I, teda Imaginarny. Za tie tvoje retardovane ankety by som ta hodil do ohrady nadrzanemu konovi.
tomas, tomas, ja som napísal ocitli ste sa a nie ocitol som sa!
a isť s vedomim AIDS-mana volakde do spoločnosti, by som si nedovolil, chvala najvyššiemu ho nemám, a ako viem je to aj trestné a do basy by sa mi akurátne už aj chcelo isť!
a tí pokritci, ktorí sa robia svätými nech sa volakde strčia, ako napr. celebrita, ospravedlňuje ho iba to, že je tu krátko, ináč by som ho sejmul.
v stane ked vonka lialo a boli tam traja super kamaráti...s dvoma s nich už som takú skúsenosť mala...ale samozrejme len v dvojke...neviem..moc sa necítim na trojku a na štvorku už vôbec nie ..ale tak...snád niekedy hehe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
...Izolda
ale prečo sa deliť do skupín po 6? má to nejaký špeciálny význam? alebo myslíš ako >
>že kvôli futbalovému turnaju hranému 5+1 ..
tak veru do toho ma nenútili..
.. m. ján mária
...Izolda
A ty si dnes Rolf?
prepáčte zasekol som sa..
tomas, tomas, ja som napísal ocitli ste sa a nie ocitol som sa!
a isť s vedomim AIDS-mana volakde do spoločnosti, by som si nedovolil, chvala najvyššiemu ho nemám, a ako viem je to aj trestné a do basy by sa mi akurátne už aj chcelo isť!
a tí pokritci, ktorí sa robia svätými nech sa volakde strčia, ako napr. celebrita, ospravedlňuje ho iba to, že je tu krátko, ináč by som ho sejmul.
filip
filip