po pravde je mi jedno od kedy je to zakonne dovolene a neni to trestny cin.. ale jedni hovoria tak jedni tak.. takze. mat sex bez rizika stihania moze mat clovek v 14 alebo v 15?? akoze... fakt len orientacne...
pocuwaj sestra ja ti to powiem podla swojho ja mam caju ktora ma 15rokow a mam to snow skoro kazdy den ,,,ale powiem ti po prwy krat to feeessss boli ale potom to je ta naj wec aku moze zena a chclap najradsej
luki167:Mam 27,cize uz to mam nejaky ten piatok za sebou.A este taka podotazka.Vytvoril si diskusiju "Ze sa do nej netrafis ci co"vtedy si este nemal sex a ides davat velke rady.Pises;domov idem 8.3.a vtedy budes mat prvy sex.Prepac nieje dnes iba 3.3.?
Ária nemáš pravdu (chápem si dievča) ale môže isť aj o zneužitie chalana... To ženy, že oni sú zneužívané...
Či skoro, alebo neskoro je veľmi ťažko povedať... Ide o to kedy sme mali my prvý sex, koľko mame rokov, či sme veriaci, alebo nie, aké uznávame hodnoty a podobne...
co ja viem ale ked uvayujeme logickz nie pomocou pravnickej logiky tak ked 14 rocni dakoho zastreli ide do basy(+- nejake nepravne centrum abo co za picovinu) a teda keby zajebali dvaja 14 rocni tak by mohli byt teoreticky navine obaja ale ked dakomu zlomim ruku on nie je navine ale ja atak mi z toho vychadza ze by to nemalo tak byt(akoze je to v ramci zakona )ale to len tak filozofujem cize brat s rezervou
znizuju to znizuju na 14 ja to celkom schvalujem bo picu to este nema tak ju to strasne boli tak si da aspon pokoj od toho a tak ked je t od 15 ta uz to boli menej dievcat a sa nam tu mnozia same kurvicky
suhlasim so 7ickou, je to vysoko nevhodne min do 17 kym sa svalstvo v zenskej posve dobre nevyvinie a nespevnie, neskor mozu nastat problemy s ochabnutym vnutornym svalstvom a podobne, inak povedane, je to desna blbost a pred 17 by som sa o nic nepokusal, ale dnesne deti su ako mysi, len sex, chlast a zvuky zvane hudba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Od 14 tich je človek trestnoprávne zodpovedný.
Ale sex je trestný čin, pokial máš 14. teda, je to trestný čin pre chlapa s ktorým to robíš. Lebo je to považované za zneužitie mladistvej osoby.
predstavte si, že vo Vatikáne je to od 12
klikni
ale luky167 stale nechape co mu tym chcem povedat..debilko riadny...
Ária nemáš pravdu (chápem si dievča) ale môže isť aj o zneužitie chalana... To ženy, že oni sú zneužívané...
Či skoro, alebo neskoro je veľmi ťažko povedať... Ide o to kedy sme mali my prvý sex, koľko mame rokov, či sme veriaci, alebo nie, aké uznávame hodnoty a podobne...