od strnastich nebolo ziadne obdobie kedy by som nemala brigadu, 14-16 som robila promoterku v supermarketoch, od 16 do 18 som robila v krcme aa potom som sla na vysku a to som mala aj 3 brigady naraz hocikedy
No narobím sa v živote ešte dosť a nepotrebujem (chvalabohu) robiť niekde otroka,kúpiť si za to pár handier a nestíhať nič iné...s mojím rozvrhom a školou to i tak ide ťažko takže sa nad tým ani nezamýšlam. Ale to asi nepojmú všetci tí birdzmakači čo robia od 10tich snáď a ja budem za rozmaznanca.
Od 15tich a to som mala bezbrigadove leto len jedno,a popri VŠ ako sa pritrafilo...robila som v obchode s modou, roznasala letaky, sprevadzala na hrade, predavala listky, upratovala, poštárčila..no je toho celkom dost
Keď som mala 16 som asi mesiac robila v bagetárni, potom som chvíľku brigádovala v TESCU, ale prvá práca, kde som dlhšie vydržala bola až po škole... nebavilo ma brigádovať naozaj
Keď som mala 14 mala som prvú brigádu, roznášala som noviny.. a potom som robila veru všeličo.. najčastejšie ale cez leto v jednej firme, čo vyrába niečo do áut (ani neviem, čo som tam vlastne toľké roky kontrolovala a utierala od oleja )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov