tusim schvalili zakon ze sa moze od 14 sa mi zda no nic viac menej vidim problem ani nei v tom zakone to mozes mat v pici ak to budes robit na miestach napriklad u teba ci u neho doma ked su rodicia biekde prec len to nerob na verejnosti ok ? hmm vspominam si ze na taketo veci mi viac krat posluzilo kukuricne pole ale nechcem ta zavadzat viac menej moj subiektyvny nazor je ten ze by si mala este pockat a ako som uz v minulej diskusii napisal rob to len s jednym lebo inak ta budu brat za kurvu
ak ponechame cisto moralne a eticke zasady bokom tak ad2 je zly: to neni znasilnenie. znasilnenie by to bolo keby to robila zo starsim ako 15. vtedy by to bolo brane ako ze on ju znasilnil/zneuzil. ale ked maju obaja pod 15 tak s tym nido neurobi nic-nemozu ich preca zatknut.
podla mna je toto uplne zbytocna otazka...po prve : nemozes si len tak urcit ze od kolkych by si mala sexovat...po druhe : v 13 ani omylom...je to podla mna dost skoro..taka diskusia ci co tu uz bola...a ako tam bolo uz spomenute, clovek v 13 r. nie je ani dusevne ani inac dost vyspely, aby zacal...ak to mas v plane, tak rychlo od toho upusti!
noo mam kamartku ktora zacala s tym uz v12 a znasa to w pohodeeee a to ze neni prsychiycky a fizicky pripravena je blbost teda moze a nemusi kazdy predsa dospeiva inak ...no a ak chces sexovat v13 tak kefuj len si davaj pozor nech sa steba nestane kurwa ale este raz sa nad tym zamysli predsalen
takze, je to v podstate tvoja vec kedy, ale musis zobrat do uvahy par veci... ci si na to psychicky ci ako pripravena (fizicky uz mozno ano), dalej ci ten s kym to bude je naozaj ten s kym to chces, cize podla mna by mala byt v tom vztahu z ktoreho sex vyplinie laska...a este aj to s tym zakonom je tu...ale v podstate, to co tu piseme ta moze nejako malinko usmernit, ale aj tak si urobis podla seba... poriadne si to zvaz. ked som bol mladsi tak som si to na prvy krat planoval na to obdobie, ale s rokmi som pochopil ze sex v 13tich je este skoro...
fuuuj sak 13 rokov... som si spomenul ze suseda ma tolko... uuuuha sak ty si mlada kurwicka ked takto hento toto... ja som furt virgin a pohoda , a to mam maturitu na chrbte
no mne sa to tiez zda skoro .... a mam aj mladsiu segru a ta tiez nejak po tom neskace a je uz asi o 3 roky starsia od teba... myslim si ze je to skoro a podla mojich zazitkov a skusenosti aj tak z toho nic mat nebudes... podla mna prilis maly vek .... si si ista ze vies co chces resp mas na plane robit???
Tyyy kokso. To uz nemate co ine na praci len sukat? Ja viem, ze ti mozme radit kolko chceme a aj tak urobis ako ty budes chciet... Ale aj tak si to rozmysli, kym to urobis.
Ondy1985, aj mne sa zda, ze vsetky mlade baby sa akosi skurvievatevaju, ci ako to mam povedat
Panabeka, keby to moja starka videla... som o 3 roky starsia a vkuse mi vravi ze nemam po chalanoch pozerat (pozerat! nieto este sex), ze ona v 16 ani nevedela aky je rozdiel medzi chlapcom a babou.
No a ze chalani su uchyli, co myslia od deviatich vkuse na sex... no neviem, nie som istaa
OMG som tu prvý krát ale to čo tu čítam mne osobne vyráža dych,neviem čo tu riešite,totižto po 1.Datha07 sa pýtala na názory a nie na skúsenosti,po 2. ak ste si nevšimli Datha07 ma pomaly už 17 rokov a po 3.keď už riešite sex,je povolený od 15 rokov,dovtedy ak to niekto poruší a dostane sa do sveta alebo na verejnost je to normalne trestný čin a trest sa ukladá podľa rokov,kedže trestne stíhaný si už od svojich nie 15-tich ale od 14 rokov.takže asi tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
...inak jedná sa o znásilnenie ak ti to nikto nepovedal. milovanie je oficálne zakonom dovolené od15 ( to je vtedy ked ti dajú občiansky )
*Autor sa ospravedlnuje sa vulgarny obsah prispevku, ale je to jeho skutocny nazor.
Ondy1985, aj mne sa zda, ze vsetky mlade baby sa akosi skurvievatevaju, ci ako to mam povedat
No a ze chalani su uchyli, co myslia od deviatich vkuse na sex... no neviem, nie som istaa