Odborníčka radí, nebojte sa položte mi otázku a ja vám naňu zodpoviem
Pýtať sa môžu chalani aj baby, ľudia s rozličnou orientáciou proste všetci. Každému odpoviem, či ide o sexuálny život, problémy v ňom a vaše zaújimavosti tiež píšte čo najlepšie a čo najhoršie ste v SEXE zažili...pa pa
Ale nechajte ju. Možno je to nejaká 50-ročná psychologička, ktorá by sem nezapadla, keby sme sa dozvedeli jej pravý vek. tak si dala 16 akože teenagerka a my sa jej so všetkým môžeme zveriť... aj to je jedna z možností Nenávidím psychológov
@pokerface ja mám návrh na tému: Čo si myslíte o ľuďoch, ktorí sa hrajú na odborníkov a tvária sa, že vedia všetko o sexe, len preto lebo o ňom nič nevedia a takto sa nenápadne snažia nadobudnúť aspoň základné poznatky?"
Hej zaujima ma,ci je nor´malne,ked dievca ma v jednom kuse chut na sex a nepotrbuje od toho ziadny oddych.Teda chcem pocut aj iny nazor,ako ty nymfomanka!
Kamarád mi řekl že mám klitoris. Řekla jsem mu že nevím co to je a zeptala jsem se kde bývá. Říkal že na zádech. Doma jsem se v zrcadle prohlížela a nikde jsem ho nenašla. Jak se to dá odstranit?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
hned dali najavo ze nechcu ziadnu poradnu...
Takýto profík?