Mám pocit že ľuďom len ubližujem, že som dosť zbytočná, a robím tento svet len horším miestom na zemi, myslím že by bolo všetkým lepšie keby som tu nebola - preto premýšľam nad tým že si vezmem život. Viem, že veľa z vás ma teraz vysmeje lebo o tom birdz
prečo si myslíš, že druhým ubližuješ a si nepotrebná? odkedy? začalo to nejakou nepríjemnou udalosťou? kedy sa takto necítiš? uvažuj nad tým, nad týmito otázkami a... zmeň to ak je to okolím, obklop sa inými ľuďmi, ak samotou, socializuj sa, etc... rob aj to, čo ťa nebaví - skús to, možno ťa začne
Pokiaľ si schopná o tom takto hovoriť, myslím si, že to nie je také zlé.
V každom prípade ak by si potrebovala sa niekomu virtuálne vyplakať, tiež mi môžeš poslať TS
dobry liek na depku je niekomu inemu pomoct s niečim, zameraj sa na všetko dobre čo v tebe je a rozvi to
nemusiš byt hned o den najstastnejši človek ale skus kazdy den sa posunut o trochu dalej drzim palce a viem že na to máš
Si kapitanom svojej lode a ty jej urcujes smer. Neznasam na ludoch domyslavost ked na zaklade zopar informacii si utvoris falosny obraz ktory je len v tvojej hlave a moze sa diametralne odlisovat od skutocnosti. Zivot je lod ktora sa hupe na vlnach a ked chces dobre zit tak rozvi plachty a chyt poriadny vietor. A ked uz sa aj potapa tak spravny kapitan ide ku dnu s lodou. samovrazda je zbabelost a sebe ani svojmu okoliu tym nepomozes. Viem co hovorim sam mavam rovnaky problem a kvoli mojej povahe som samotar ale moja lod sa utesom vyhyba aj s deravym dnom zacni sa venovat niecomu to pomaha a rovnako ako aj ludom vyzsie aj mne mozes napisat TS ak chces
keby to naozaj chces tak o tom nevravis... to ze o tom vravis znaci ze chces zit, ze hladas niekoho kto ri to vyhovori, ze neustale hladas nejaky zmysel... bud silna a hladaj dalej alebo sa zmier s tym ze zivot je taky aky je... ale nefnukaj
a co takto zacat pracovat dobrovolne pre charitu, slobodu zvierat abo dacomu inemu sa do hlbky venovat, aby si sa citila uzitocna a nema cas mysliet na taketo veci?
smutné že v takom mladom veku rozmýšlaš na tým prečo tu si a že si tu zbytočne...predstav si človeka ktorému ostáva pár dní života..čo by ten dal za zdravie a ti poviem že je možno šťastnejší ako zdraví ľudia...stačí sa len rozhliadnuť okolo seba a určite nájdeš niečo čo ti urobí radosť
kup si lubovnikovy čaj a magnesium a cvič , samovražda nikdy nie je riešenie, a prosim ta ti ktorí ludom naozaj ubližuju, tych to zvyčajne vobec netrapi, nikomu nebude lepšie ked sa zabiješ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
urcite ta ma niekto rad bud frajer, rodicia, babka, dedko, teta, ujo
vzdy ta ma niekto rad
prečo si myslíš, že druhým ubližuješ a si nepotrebná? odkedy? začalo to nejakou nepríjemnou udalosťou? kedy sa takto necítiš? uvažuj nad tým, nad týmito otázkami a... zmeň to ak je to okolím, obklop sa inými ľuďmi, ak samotou, socializuj sa, etc... rob aj to, čo ťa nebaví - skús to, možno ťa začne
držím palce a keby niečo, kľudne mi napíš TS
V každom prípade ak by si potrebovala sa niekomu virtuálne vyplakať, tiež mi môžeš poslať TS
nemusiš byt hned o den najstastnejši človek ale skus kazdy den sa posunut o trochu dalej drzim palce a viem že na to máš