ahojte, chcela by som si zafarbiť vlasy na takú medeno-svetlohnedú farbu, ale svoje vlasy mám stredne hnedé, povedala by som že tmavší gaštan. tak asi si ich budem musieť dať zosvetliť však? len som počula ako zosvetľovanie ničí vlasy a toho sa bojím. ma
čo ja viem zo stredne hnedej to nebude problém, skôr sa obávam svojej čiernej lebo z nej chcem tiež prejsť na niečo podobné a keďže mám svetlé vlasy svoje, tak sa to ani pekne odfarbiť nedá-.-
z jedneho zosvetlenia ti vlasy nevypadaju mne sa to zacalo ukazovat tak po pol roku odfarbovania cca kazdych 6 tyzdnov. a s takymi vlasmi nic neurobis to len ostrihat
@forte Ja som sa bola pýtať u kaderníčky, že či by ma prefarbila do blond(mám ryšavé vlasy) a povedala, že sa to horšie odfarbuje ako keby som mala čiernu, že červená a ryšavá je horšia ako čierna. Vraj z čiernej vie lepšie niečo vykúzliť ako z tej čo mám Tak si myslím, že by si s tým nemala mať až taký problém
@forte s čiernou mám vyše 4 ročné skúsenosti a toľkofarebnú hlavu by som už nechcela, som rada, že som sa jej zbavila a nikdy viac. Aj keď je to moja obľúbená farba a strašne sa mi páči aj na vlasoch, ale na svoje by som si ju určite nedala. Nedá mi to ale a musím podotknúť, že tebe sa strašne hodí
no asi že keď chceš svetlejšie vlasy ako máš tak ich musíš zosvetliť
otázne je, či ty máš vlasy farbené alebo prirodzené. pokiaľ je to tvoja farba tak by sa ti mohlo podariť nejakou tou tmavou blond..pozri sa dozadu na krabičku na výsledky
a hlavne nepoužívaj palette
no len horšie je pokiaľ máš vlasy farbené. to potom jedine zosvetlovač, inak to nevidím
a samozrejme že zosvetlovanie ničí vlasy. ja som išla z prakticky čiernej na tmavšiu blond alebo čo to vlastne mám a prišla som o možno aj 20 cm vlasov
ja som isla z dost tmavohnedej na cervenu (predtym som mala ciernu len cca 2 roky som si davala len hnedu na hlavu a ostala mi taka tmavohneda) ale bola som u kadernicky, tiez mi davala nejaky zosvetlovac, nafarbila a v pohode, necitim ze by som mala nejak znicene vlasy, skor naopak, po cca troch rokoch som sa konecne kusok podstrihla a teraz ich mam uplne v pohode tak chod ku kadernicke podla mna, ona ti poradi co s tym
tu kupenu palettku rovno zahod..najhorsia znacka z drogeriovych farieb vobec,aspon podla mna...ked uz zosvetlit, chod s tym ku kadernicke, mozno si viac priplatis ale za menej poskodene vlasy to stoji nie? doma by som neexperimentovala..a jasne ze vlasy to nici,..porad sa s kadernickou
Ako bolo povedane, z prirodzenych vlasov blond farbou (ta ma slaby zosvetlovac + toner) a z farbenych so zosvetlovacom, ale tie trinastky su dost silne, takze by som ho nechala posobit kratsie.
Ci ti to uskodi, sa da predvidat tazko, niekomu to pomaha s kvalitou vlasov dokonca.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
vobeeeec
otázne je, či ty máš vlasy farbené alebo prirodzené. pokiaľ je to tvoja farba tak by sa ti mohlo podariť nejakou tou tmavou blond..pozri sa dozadu na krabičku na výsledky
a hlavne nepoužívaj palette
no len horšie je pokiaľ máš vlasy farbené. to potom jedine zosvetlovač, inak to nevidím
a samozrejme že zosvetlovanie ničí vlasy. ja som išla z prakticky čiernej na tmavšiu blond alebo čo to vlastne mám a prišla som o možno aj 20 cm vlasov
inak toto nieje velka zmena,celkom fajn na taketo su tie zosvetlovace v spreji
Ci ti to uskodi, sa da predvidat tazko, niekomu to pomaha s kvalitou vlasov dokonca.