Caute
Chcel by som si na leto kupit nejake auto ,nemam s nim v plane jazdit po verejnych cestach,jednoducho zabavit sa cez leto.nieco som uz aj nasiel,ale vydavky s prihlasenym autom,ktore by som nasledne odhlasil by boli asi vacsie ako uz rovno
S odhlasenym..? Anoo,chceme si trosku okorenit leto ,nenudit sa doma ,nieco sa naucit ,naucit sa ako tak aspon trochu jazdit .. Popripade ak by ste poznali niekoho,kto je z vychodu ,ma odhlasene auto .. Nebolo by odveci ozvat sa inak je pravda s tym,ze od 1.1.2016 (myslim,ze to je uz par rokov) odhlasene auto si mozem ponechat jedine ak zaplatim "nejaky" prispevok,ktoreho vyska,ak som dobre cital,je 500€ za jedno vozidlo..co by sa mi sakra vobec neoplatilo..
Kup si auto, mesiac ho nechas prihlasene a potom odhlasis a das zosrotovat, ale dohodnes sa so srotovatelom ze si ho chces nechat. Tak bude zosrotované len akoze.
nešpekuluj, chytia ťa poliši a to je jedno aj na poli nemáš čo hladať s autom a ho šoférovať, pri 18 rokoch života ti daju zákaz 2 roky možnosti spraviť si vodičák...
rozmysli si to riadne...
@1 Nechápem vôbec. Výdavky prihlásenia väčšie, ako hodnota celého auta? Veď, druhá strana predávajúci odhlasuje auto, ty ho len prihlásiš za 66€ z iného okresu. Teraz som bol prihlasovať auto na polícii. Či, ty chceš jazdiť s odhlasenm autom, alebo ako, vôbec nechápem.
To čo píše v @2 , je reálne. Dáš ho, ako zošrotovať, ako papierovo. Ale, tú osobu musíš poznať. Kedže, takú možnosť ti cudzí človek nespraví. Nabudúce píš poriadne.
vykaslal som sa na to,ked som zistil ,co vsetko pre to treba urobit .. Vazne by boli vacsie vydavky s odhlasenim pripadne prepisom auta ako za auto samotne.. @dreams155 ano s odhlasenym autom radsej si kupim babettu a nebudem riesit ..ale dakujem za rady
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
rozmysli si to riadne...
To čo píše v @2 , je reálne. Dáš ho, ako zošrotovať, ako papierovo. Ale, tú osobu musíš poznať. Kedže, takú možnosť ti cudzí človek nespraví. Nabudúce píš poriadne.