ja sprosty to tvor by som bola rada keby bol niekto ochotny ma oboznamit ako sa to robi. teraz upresnim to to: to= prosto odkazy napriklad pisem blog spomeniem jednu osobu e teraz chcem aby sa dalo kliknut aby vas to prehodila na fotku a pod... prosim ked
hmm popzeraj si zdrojove kody na birdzi co su. alebo mam pocit ze uz samotna redakcia posielala tie kody kotre mas to toho napisat. takze ak si tu uz 1-2 mesiace tak ver tomu. ze si to pozri redakcia co pisala. tam to najdes alebo potom uz zrdojove kody
do tejto zatvorky napises toto a href="tu napsies odkay aj s http>//" potom napises napr dakz nayov tuk aleno daco take abz vedli ye maju do toho tuknut a potom yasa yatvorka a do nej /a
a herf=" » www.kalerab.sk/... " a to mas ist do tej zatvorky zasa zatvokra ta a to tej/a nic yloyite aspon tak by to malo ist ale ci to v blogoch funguje to neviem
ani ja ja sa len tvarim ze viem pridu iny machri vsak odkukaj z tych kodov zdrojovich ja som si aj od tial daco zobral. si pozri halvne to co mas v profile a tam ams ze drbna a tamje pouzity ten odkaz. alebo sa opytaj adminov to je mayo alebo tomas oni ti poradia lepsie
hej kto to tu vlastne ma nastarost tento birdz docela rad by som sa s nim spojil chcelo by to aby si sem ludia mohli davat hudbu na profili alebo video klipy admin ozvy sa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
dufam, ze som to napisal spravne
do tych zatvoriek napisem href= "blabla"+adresa?