nemecko, USA, taliansko, belgicko, niekedy francúzsko - podľa toho čo aké a v akej cene - Maserati okolo r. 2003 sa dá vonku kúpiť aj o 10 000 eur menej ako tu v podstatne lepšom stave a tak ďalej, treba hľadať čítať a neukvapiť sa my sme kedysi dovážali kým nedali registračnú dať vtedy to bol výborný kšeft
neviem kamo ci si dakedy soreljulien kupoval maserati, a ci si dakedy realne bol v zahraničí pre nejaké auto... ja som bol niekolkokrát v nemecku, rakusku, a pod. nemecku sa oplatí určite kúpiť.avšak z nemecka sa oplatí doviezt len drahé značky...mercedes, audi, bmw, poprípade dáka pecka typu porsche...možno... auta typu.. opel astra, a pod... sú síce zaujímavé, avšak len z otázky spotreby. kvalitny mercedes(E, S, a pod) dobru audinu si viem s určitosťou dovietť minimálne o polovicu lacnejšie ako z tuzemska. avšak platíš za prepis auta a preklad papierov, teda prihlasenie a okolo toho ...
ale hovorím niektoré pecky su aj na nete. vela ludí tomu nerozumie a poukazuje na tych čo maju drahé auta, zkade na to maju.avsak aj luxusne limuziny zo zahranicia stoja tolko, čo nasa skoda fabia a pod. pretože uvedomte si že nemecko je financne sto krat stabilnejšia krajina ako nasa, a ludi je tam cez 80 mil. teda takmer 20x viac ako nás... teda aut musi byt logicky viac, a ak to chce predat, musí isť pod cenu. a preto aj drahe auta ako som spominal(audi bmw, mercedes) sutam cenovo dostupné aj pre bežného slováka.
prípadné otázky mi kludne môžte adresovať, mám 10 ročnú prax v tomto.Lukáš
tak jak píše vreskot auta typu skoda,opel seat a pod sa určite neoplatí tahať zo zahraničia,to medvede,bavoráki,jeep,jaguar.... sám mam SLK dovozené ale z belgicka, aj ked staré alev takom top stave sa nikde nenašlo a a v uprave ešte ktomu.
to je jedno aké cesty ide o to že ty ludia sa o to aj starajú u nas ludia si kupia z posledneho bavoraka alebo medveda a hadzu tam rapasovane dieli z polska alebo tu zbuchaju tak ze je dobréé ze ide to.urcite su vynimky nehovorim okazdom ale dost ludi takto fungue...
@vreskot000 som len v zahraničí ... to je teraz môj domov, takže vidím presne ako to tu je ... v podstate aj súhlasím s tým čo si napísal, až na autá typu limuzíny a pod. kt. majú taký drahý servis a prevádzku, že či stoja či nestoja, toľko čo fabia - ten človek čo má priemerný plat na slovensku 500-600 eur musí platiť x ďaľších vecí na to proste nebude mať po otázke spotrebného tovaru ... len taký diff na Land Rover Range Rover 2005 stojí cca 20% z ceny auta ak sa poserie, vzduchový podvozok to ani nehovorím a automat takisto ... a keď si človek podobné auto kúpi za posledné peniaze + úver tak sa môže s autom a jeho funkčnosťou rozlúčiť ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
inak vo vseobecnosti je najlepsi/najsirsi vyber v nemecku
vela stastia
kolko by som platil za toto??
» www.autoscout24.de/Details.aspx?id... |fs
... teda si k cene auta prirátaj 327€
ale hovorím niektoré pecky su aj na nete. vela ludí tomu nerozumie a poukazuje na tych čo maju drahé auta, zkade na to maju.avsak aj luxusne limuziny zo zahranicia stoja tolko, čo nasa skoda fabia a pod. pretože uvedomte si že nemecko je financne sto krat stabilnejšia krajina ako nasa, a ludi je tam cez 80 mil. teda takmer 20x viac ako nás... teda aut musi byt logicky viac, a ak to chce predat, musí isť pod cenu. a preto aj drahe auta ako som spominal(audi bmw, mercedes) sutam cenovo dostupné aj pre bežného slováka.
prípadné otázky mi kludne môžte adresovať, mám 10 ročnú prax v tomto.Lukáš