ako tak rátam, asi 10 x som sa chystala odpadnúť, dôvody boli rôzne ženské, nízky tlak, slabosť pri chorobe, kotrmelce, hrazda, nedostatok spánku, ale na zemi som ešte nikdy nebola, nejako som to zatiaľ stopla
raz dávno, na vlakovej stanici..ale cudzí ľudia ma nejak preniesli na lavičku, prebrala som sa a nejaké dievča mi dávalo vodu a keksik so slovami "to je v pohode ja takto často odpadnem"
Bolo mi už takto zle, keď som pravdepodobne niekoľko dní skoro nič nejedla a asi veľmi málo pila a potom skoro ráno bežala najväčšou rýchlosťou na trolejbus, ktorý bol úplne preplnený. Poprosila som nejakú pani, aby ma pustila si sadnúť, na najbližšej zastávke som vystúpila a asi hodinu sa spamätávala. Fakt že mi počas toho bolo neskutočne zle od žalúdka a úplne sa mi zatemnilo pred očami, takže to asi nebolo ďaleko od omdletia :/
k dňu kedy som odpadla sa viaže jedna historka, akú dokážem mať v jeden deň smolu som toho mala vyriešiť fakt hrozne veľa a ešte k tomu aj v určité časy, ráno som musela prísť do školy a riešiť inštaláciu mojej semestrálky, potom som mala skúšku na ktorú som šla s tým že inštalácia ešte stále nie je hotová, potom som musela bežať z mojej školy do petržalky do anwellu pre niečo čo som mala vytlačené (súčasť semestrálky) kedy mi cesta tam mala trvať asi 40 minut ale trvala o polhodinu dlhšie, čiže som bola v sklze lebo som sa ešte potom musela vrátiť späť do školy než odíde vedúca, ešte ona ma stresovala že sa mám ponáhľať strašne, samozrejme dojdem do anwellu a nešlo mi zaplatiť cez terminál a nemala som pri sebe toľko hotovosti, tak som si šla vybrať peniaze do najbližšieho bankomatu ktorý bol proste v riti ďaleko, ale ani tie mi nešli vybrať, ja už som bola uplne v piči nakoniec mi napadlo vybrať si ich menej a doložiť tým čo som mala v peňaženke, to konečne išlo. potom dojdem do anwellu, konečne to zaplatím, a hovorím si že no odtiaľto už nejdem busmi ale zavolám si taxify, v tom čo som otvorila appku sa mi vypne mobil lebo sa mi vybil.. tak zúfalá dojdem do anwellu či si nemôžem aspoň trochu nabiť mobil. zavolám si taxify a samozrejme nekliknem na ulicu ďalej než som vlastne bola? tak sa potom s tým autom hľadáme jak kokoti, v tomto momente už sa mi zatmievalo pred očami lebo som ani nemala čas jesť alebo piť v tento deň, napínalo ma na vracanie,.. s poslednými silami som nastúpila do toho taxíku a to je koniec príbehu, sorry za sloh
@staphylococcus
Hej, po nich sa veľmi často hmlilo pred očami, raz mi dávali dopomoc pri premete vpred a ja som im dzigla na krk a vtedy som musela veľmi dlho ležať na žinenke, v tej chvíli som si myslela, že už mám zlomený väz, ale našťastie po 5 minútach ma to prešlo
Raz a aj to naschvál. mal som takú mrchu učiteľku na základke a keď sme sa naháňali, tak som odrazu spadol. Si myslela, že som umrel, pretože som schválne nedýchal a keď sa nado mňa naklonila tak som spravil BU sa skoro posrala
boli sme zo školy na exkurzii na virologickom ústave a z toho vydýchaného vzduchu a neóniek ma po polhodine státia na mieste začal oblievať studený pot, zbledla som a zahmlilo sa mi pred očami, ale ustála som to. (Alebo to bol nejaký vírus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Odpáli ma priemerne asi raz za dva mesiace ak sa skombinuje málo jedla + málo spánku + tlak a do toho ešte miesto, kde je dusno.
Hej, po nich sa veľmi často hmlilo pred očami, raz mi dávali dopomoc pri premete vpred a ja som im dzigla na krk a vtedy som musela veľmi dlho ležať na žinenke, v tej chvíli som si myslela, že už mám zlomený väz, ale našťastie po 5 minútach ma to prešlo
No často mi býva zle, ako na odpadnutie
...
a zrazu som lezal a cumel na prsia sestricke, ktora ma preberala