Dnes som si všimol, že keď ohodnotíte určitý blog tak sa hneď pri ňom automaticky uvádza, že ho odporúčate...Ale veď hodnotiť nemusíte len pozitívne, tak čo to potom je že napríklad niekto odporúča blog zato že mu dá napríklad jednu hviezdičku??? Podľa mň
@7 veď ale hviezdičky by podľa mňa mali slúžiť na odstupňovanie kvality toho článku napríklad dáš jednu tak ho radí medzi tie horšie a keď dáš všetky, tak ho to posúva dopredu aby si ho skôr ľudia všimli... Som teda netušil že jedna hviezdička je dobrý bog,odporúčam, 2 ešte lepší 3 úplne mega super dobrý a tak ďalej..Tak potom ak to tak je tak zrušiť hviezdičky a dať ponuku iba či sa blog páčil...Lebo inak je to fakt zavádzajúce...Možno je to drobnosť, ale dosť ma to zaskočilo tu keď som to videl... @tomas
dobrá pripomienka - súhlasím, aby tam bolo osobitné políčko na odporúčanie...
a to že má blog jednu hviezdičku je podľa vás pozitívne? lebo ja myslím, že väčšine, ke´d sa daný blog nepáči - dá komentár alebo zahlasuje za minimálny počet hviezdičiek.
@ayreen jasné veď je tam napísané že čím viac hviezdičiek, tým lepšie..Inak keby to malo byť tak, aby hlasovali len ktorým sa blog páči tak by tam malo byť niečo v zmysle: "Ak sa ti blog páči, daj mu hviezdičku, alebo aj viac"
@athelasil aspoň niekto, ale väčšinou je to asi všetkým jedno....Mohol by to aspoň niekto kompetentný objasniť prečo to tak je..Aj keď chápem že @tomas má veľa inej práce. Toto je len taká maličkosť, ale nedalo mi na ňu neupozorniť
@noregrets teda aspon ja som to tak pochopil - že proste negatívny hlas nemáš - iba sa nevyjadriť (alebo napísať v tom duchu komentár) - v počte hviezdičiek proste som význam nenašiel - ona by tam teoreticky stačila aj jedna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a to že má blog jednu hviezdičku je podľa vás pozitívne? lebo ja myslím, že väčšine, ke´d sa daný blog nepáči - dá komentár alebo zahlasuje za minimálny počet hviezdičiek.