Myslim ze najvacsia vlastizrada bola pouzit vyznamnu historicku osobnost nasho naroda pre trapny, kratkozraky , populisticky tah , ktory si mal ziskat srdcia nechapavych oveciek.
. . . nasa nova vlada, sa rozhodla setrit. Preto narod zaplati expertnu komisiu, ktora bude posudzovat sochu ci na nej nebolo pouziteho privela bronzu a zuly. Ak sa zisti prebytok materialu bude stiahnuta z verejneho miesta a docasne umiestnena pred vilu pana Suflikanta :p
Slovaci maju sochu a niekto im ju da prec-protislavensky akt-ak ju da prec Slovak-vlastizrada.Socha ma upevnovat narodnu hrdost a odstranenie sochy je PROTISLOVENSKE!!!
tu nejde o sochu ako takú, mna skôr zaráža, že si naši slovenskí politici robia z histórie holubník-jeden svojimi veselými výrokmi známy ujo zo ZA sa vo svojom príspevku o Avaroch(starých Maďaroch) podrobne zaoberá ich vzhľadom, dokonca presne popisuje aj ich malé chlpaté koníky,na ktorých prišli do Podunajska(naši archeológovia nad tým zatajili dych a potom sa zo srdca zasmiali) ďalší vysokopostavení ujovia zase z kniežaťa Svätopluka šmahom ruky urobia prvého kráľa Slovákov(keby aspon Slovanov)...kam až siaha naša národná pýcha?myslím si , že je na úrovni dnes už programu pre pamätníkov Vtipnejší vyhráva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
nech si myslia madari,fetaci a hulik so svojim kontrabandom co chcu
to je jak tá ina speváčka je taká že?
inak mám pocit že spamujeme túto "kultúrnu" diskusiu na nech! aj tak to nikto okrem nás nekomentuje
TV INA
toto je ono musíš to poznať tuctová diskotékova tá oná
moc je akurát tak tv ina
ale fakt je to už divné že to poznám ale 20minút a furt mi to je smiešne... :/
Ale na výkrikoch typu vlastizrada sa musím smiať ...
Len tak ďalej, však takej hlúpej krátkozrakosti je tu málo, nie?
Práveže tie dôvody sú ...
Samozrejme ich nemusí každý akceptovať, ale jednoznačne tu sú ...
ale co uz sam si to vymyslel,ci mamka pomahala?
Slovaci maju sochu a niekto im ju da prec-protislavensky akt-ak ju da prec Slovak-vlastizrada.Socha ma upevnovat narodnu hrdost a odstranenie sochy je PROTISLOVENSKE!!!
čo si ešte nevyrástol, deti v skôlke sú mudrejšie než ty a prečo je to blud? debilný komunista