Ahoj chcem sa opýtať či sa dá nejak odstúpiť od zmluvy na dobu určitú. Konkrétnejšie: mám brigádu ako 16 ročný na roznos letákov. No len tie tašky mi zabíjajú chrbát tak s tým chcem seknúť. Je to možné ?
No ked si brigádnik tak pokial viem to je dohoda nie zmluva, čiže s odstúpením by nemal byť problém. Na zmluvu nastúpiš až po skončení štúdia. Nemyslím si žeby 16 ročnému decku (nemyslím to v zlom) robili nejaké obštrukcie, ked nechceš tak nechaj tak,vezme iný, ved oni asi aj počítajú s nestálosťou tínedžerov,že tento mesiac robí a na druhý už možno nebude.
@riddler rad si precitam ake ine ustanovenia sa vztahuju na dohodu a zmluvu
@mireeec ako ju mas terminovanu? na kolko hodin, ako casto pripadne ako mas stanovene podmienky?
bo v dnesnej dobe sa na dohody moc aj tak robit nemoze.. a ukoncit sa to da vzdy, zo strany pracujuceho(zamestnanca)
@johnysheek Ja ked som robil na dohodu,mohol som hocikedy, len tak zo dňa na deň skončiť aj bez udania dôvodu. Na zmluvu je to už iné, tam to len tak ľahko nejde.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
@mireeec ako ju mas terminovanu? na kolko hodin, ako casto pripadne ako mas stanovene podmienky?
bo v dnesnej dobe sa na dohody moc aj tak robit nemoze.. a ukoncit sa to da vzdy, zo strany pracujuceho(zamestnanca)