na tmavohnedu ti tmavohneda moze kludne chytit ako cierna, len nebude mat na slnku modry nadych ale hnedy.. ked uz mas tmave a chces stmavit len kusok, farbi sa bledohnedou..
lebo tie farby su relativne, odtien na krabicke chyta priblizne tak, krabickovo, na blond vlasy. preto ked uz mas tmavohnede chyti ti to tmavsie. mala by si sa farbit stmavovadlom, ale slabsim, tj slabohnedou.
Toto aj mna zaujíma pretože ja mám tiež bledo hnedé...a síce si ich teraz farbím na červeno no chcem si dat niekedy tmavo hnedé a toto som už počula že ked si na ne dáš tmavo hnedu že ti chytia skoro na čierno...takže ja už ked sa budem rozhodovat kupim si o čosi bledší odtien...
Ja som si dala tmavý mahagón, čo je taká červeno-hnedo-fialová (tmavá) a chytilo mi na tmavý mahagón Závisí od vlasov... Ale mame chytá na čierno s odleskami hnedej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
lebo tie farby su relativne, odtien na krabicke chyta priblizne tak, krabickovo, na blond vlasy. preto ked uz mas tmavohnede chyti ti to tmavsie. mala by si sa farbit stmavovadlom, ale slabsim, tj slabohnedou.