šeckoo sa uz da nauc sa lovit, zakladat ohen, vypytaj od dobrych ludi bicykel a spolahni sa na svoju charizmu, ked budes chodit z domu do domu a prosit o "azyl" clovek bez penazi nemusi nevyhnutne vyzerat ako bezdomovec
@3 nie, netravim svoj zivot za pc, ak tym narazas na to. a cestovanie milujem, ale ked cestujem, tak chcem nieco vidiet, a ked chces nieco vidiet, musis platit.
a nemam zrovna chut byt nejaky vandrak, ktory sadne do auta prvemu, co mu zastavi. mas na to prilis idealisticky pohlad, tak to funguje iba v hlupych filmoch.
trapna otazka ako su aj vsetky tvoje ankety na tomto stupidnom mieste ako aj v tom tvojom "denniku".... niezeby si robil nieco zmysluplne, ale zabijas cas hlupostami.. ale co ine sa da cakat od hlupaka? tak ako to bolo vzdy.. len sa z teba ludia mozu smiat DDD.. a este nieco k tej otazke, prave ty by si sa taketo veci pytat nemal, nemyslis??? you fool
Sous ce rapport, c'est un as.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Cestovať? A za čo?
no a k téme: život chudobného kočovníka ma nikdy nelákal
No vieš, keby každý chcel byť bohatý duchovne, tak by to bola nuda, lebo by sme tu nemali úžasné dredácke témy a podobne
No to mi asi budeš musieť vysvetliť ako môže iq zlyhávať a aké iq musí človek mať na to, aby použil takúto formuláciu
No, tak som sa zasa dozvedel, že priama reakcia na príspevok je odbočovaním od témy ...
Mimochodom to je ten správny tvar - odbočovať, nie odbáčať
Takže predsa len treba nejaké tie peniaze (ak predpokladám, že za ´´sem tam dáku fušku´´ sa dostávajú sem tam dáke peniaze )
a nemam zrovna chut byt nejaky vandrak, ktory sadne do auta prvemu, co mu zastavi. mas na to prilis idealisticky pohlad, tak to funguje iba v hlupych filmoch.
Sous ce rapport, c'est un as.