Super, poviem si, že nebudem trpiteľsky siahať po najhorších možnostiach a trochu reálne to odhadnem, potom dá niekto krajší menej a ja si môžem pripadať ako namyslená čúza, čo si fandí
@anzu neviem ako vyzeráš , ale myslím si, že po povahovej stránke si výhra , už len pre to, čo si teraz napísala, ale aj pre blogy, názory, ktoré sem stále dávaš a tak
@antifunebracka prepáč, ale ako osoba pobozkaná prvýkrát na prahu deväťnástky (a nie kvôli vlastnej prieberčivosti) sa nemôžem len tak poďakovať a nerehotať či to už je tá taktika na zbalenie ma dvakrát?
inak, pobozkaná mi podčiarkuje a ako správne slovo mi ponúka nepobozkaná, asi je to touto nočnou hodinou, ale príde mi to ako win google chrome is forever alone
keby som sa viac staral o seba, lepšie vyberať oblečenie, kus s účesom pohral bolo by to iste lepšie Ale pokilaľ sa mna žiadna nepostará tak to ostane na furt
praveze sebavedomie a vnimanie sameho seba ovplvnuje to ako posobis na okolie. cca plati, ze ak sa citis ako skareda siva mys tak ta tak vidia ludia .. ale nie je to 100% ! len si myslim ze to dost zavazi ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Lebo raz som to povedal jednej babe.... ale zisťovať to nebudeme xixixi
no neviem
Podla mňa je podceňovanie samého seba skutočným výsmechom tým, ktorí naozaj vyzerajú na prd
Ak dá šťíhla 17stka poslednú možnosť, čo má robiť obézna ?
len to, čo som práve napísala, nehovorí podľa mňa vôbec o ničom
inak, pobozkaná mi podčiarkuje a ako správne slovo mi ponúka nepobozkaná, asi je to touto nočnou hodinou, ale príde mi to ako win google chrome is forever alone
praveze sebavedomie a vnimanie sameho seba ovplvnuje to ako posobis na okolie. cca plati, ze ak sa citis ako skareda siva mys tak ta tak vidia ludia .. ale nie je to 100% ! len si myslim ze to dost zavazi ..
@antifunebracka Podľa toho by som mala byť 12. To nesedí
spriemerovala som sa na 7. asi. ale každému sa páči niečo iné, neexistuje univerzálna krása
Nein!