@3 lebo mi to jedna kamoska z triedy povedala.. ked som sa jej to spytala.
vsimla som si, ze akonahle niekto v triede chyba, zacnu ho ohovarat. tak som si pomyslela, ohovaraju aj mna?? no a dozvedela som sa krutu pravdu. ani nechcite vediet co o mne hovoria... take sprostosti.. a staraju sa do veci do ktorych ich vobec nie je.
zajtra nejdem do skoly, tak sa "tesim" ze si budu na mne brusit jazycek.. ale ako som sa dozvedela, ohovaraju ma aj ked v skole som.. len tak.. poza chrbat. no je to hnus.
a nechcem vediet co o mne budu zajtra hovorit. lebo by som sa tym trapila alebo by som chytila nerv. a niekoho potom vyfackala
ale.. nastastie som teraz v devine.. koniec sk. roka!! jaj uplne sa tesim ze z hentoho hnusenho kolektivu odidem!!
Nechcem byt zĺa Ale rada ohowaram Ale nie az tk v zlom Iba napr. ze ako sa oblieka alebo tak celkom ma to bawi ... ohowaram s mojou naj kamkou ... Skoro stale ked sme vonku Je tp haluz
ohováral som, ohováram a ohovárať budem, aj mňa všetci ohovárajú, tak ja ohováram všetkých, btw, ohováranie je jediný spôsob komunikácie kedy sa človek baví aj s nepriateľom ...
neviem,či sa to dá brať ako ohováranie,keď tomu človeku najskôr do očí poviem,čo si myslím...a či to rešpektuje,alebo nie...už ma nezaujíma...poviem na rovinu a potom sa bavím aj s druhými o tom...
KAŽDÝ ohovára. ako nech mi napíše niekto, kto nikdy v živote nič na nikoho nepovedal za jeho chrbtom ... hahha dobre sa zabavím.... a ja ohováram.. ale ja si to aspoň priznám a potom nemám problém to povedať aj človeku do očí, keď príde na lámanie chleba... keď už sa znížim k tomu, že ho ohováram, tak asi mi ten človek fakt niečo spravil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
vsimla som si, ze akonahle niekto v triede chyba, zacnu ho ohovarat. tak som si pomyslela, ohovaraju aj mna?? no a dozvedela som sa krutu pravdu. ani nechcite vediet co o mne hovoria... take sprostosti.. a staraju sa do veci do ktorych ich vobec nie je.
zajtra nejdem do skoly, tak sa "tesim" ze si budu na mne brusit jazycek.. ale ako som sa dozvedela, ohovaraju ma aj ked v skole som.. len tak.. poza chrbat. no je to hnus.
a nechcem vediet co o mne budu zajtra hovorit. lebo by som sa tym trapila alebo by som chytila nerv. a niekoho potom vyfackala
ale.. nastastie som teraz v devine.. koniec sk. roka!! jaj uplne sa tesim ze z hentoho hnusenho kolektivu odidem!!