Bytosti, keby že sa vás niekto neznalý opýta, že čo je to vlastne BIRDZ.sk, ako by ste to tu opísali? O čom to tu je, čo sa tu dá/nedá, niečo čo ho zaujme. A tak. Howgh.
Socka- dalšia socialna sieť kt. nás kazí no niekedy vie byt celkom nápomocna pri hľadaní názorov, odporúčaní hlavne čo sa týka škôl ci už stredných alebo vysokých. Zato dávam +. Tu sa človek dozvie viac ako na celej stranke Univerzity. Ale samozrejme jeto aj zabijanie nudy mladych ludi, možno chtíču vyjadrenia názoru prípadne sprostych komentarov. :p
Miesto kde sa stretavaju na internete mladi (niektori) aspon duchom a vyjadruju tu svoje duchaplne, vtipne a poucne myslienky pricom tu nikdy nestracaju cas, pojem o casr a nikoho neurazaju :?
povedala by som, že neviem a keď mám vysvetliť, odkiaľ poznám človeka, s ktorým napr idem vonku alebo mi niečo napísal, čo ďalej reprodukujem, tak proste 'z netu'
povedala by som, že je to taká malá internetová dedinka, kde každý už každého pozná že sem chodia rozmanití ľudia..a dá sa tu fajne zabiť čas prezeraním fotiek, písaním komentov do fór a pod...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale niekedy aj hej niekedy je tu fajn
a ak ja musím vysvetliť, čo je ten birdz, na ktorý chodím, tak asi študentský portál no
sociálna sieť
<title>BIRDZ.SK</title>
<meta name="keywords" content="birdz, birds, komunitný portál, portál pre študentov, pre mladých, zábava">