(anketa na základe toho, že pri stole sme dnes sedeli piati a keď sa spolužiačka opýtala na olivy, tak traja modrokí ľudia prehlásili, že im nechutia a 2 hnedookí, že áno...)
Prečo zaraďuješ zelené medzi možnosti, keď pri tvojom stole sa vyjadrili modrookí a hnedookí? Aký má súvis tá situácia s anketou? Dávaš príležitosť neprítomným zmeniť minulosť?
Je to len sila zvyku.. Pred pár rokmi keď som ich prvýkrát ochutnala, tak som to v momente vypľula a utekala si umyť zuby.
Skúsila som to o pár rokov neskôr na kamoškinej oslave a boli..... eeehm, prijateľné. Potom som si ich raz kúpila v obchode dobrovoľne a odvtedy sa nestalo, že by mi v dome chýbal čo i len balíček Čím viac som ich jedla, tým viac mi chutili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a ked ma niekto sive oci?
2. moje oči sú aj zelené aj modré
3. nedá sa kliknúť na dve možnosti
Či zelené, či čierne.
otec má modré oči a chutia mu olivy.
mama má hnedé oči a chutia jej olivy.
2 bratia majú modré oči a chutia im olivy.
aaale
priateľ má hnedé oči a nechutia mu olivy.
... mne z toho skôr vyplýva, že olivy chutia podľa toho, či chutia väčšine rodiny
Skúsila som to o pár rokov neskôr na kamoškinej oslave a boli..... eeehm, prijateľné. Potom som si ich raz kúpila v obchode dobrovoľne a odvtedy sa nestalo, že by mi v dome chýbal čo i len balíček Čím viac som ich jedla, tým viac mi chutili