Ahojte, rád by som vedel, prečo chlapci ktorí sú na chlapov sú teplí, ale ženy, ktoré sú na ženy už teplé nie sú?. Odkiaľ vlastne vzniklo toto pomenovanie? BTW, a vôbec nechápem, prečo sa tak označujú takýto ľudia DD
heh.. sranda ze akurat dnes rano som nad tymto presne rozmyslal cestou do roboty. ale napadla ma len suvislost s tym jak sa za pomoci tepla roztahuju veci. ale ci to ma dajaky suvis
Jarda prej je teplej, Jarda prej je teplej,
a kdo tomu nevěŕí ať si šáhne na něj.
Jeho táta říká: Hej, to si mladí teď tak vymejšlej.
Hele mámo, prej je gay, na teplotu uvař mu čaj lipovej
a to mám ako vedieť z kade sa zobralo to pomenovanie "teplý" ? mám na to rovnaký názor ako na hrešenia tiež neviem z kade sa zobralo že pi** je hrešenie...to už môžem rozšíriť že slovo jablko je hrešenie a teraz to slovo nepoužívajte (ok no kus mimo tému) ale snáď chápeš
Mňe to len príde čudné, že používame nejaké označenie na niekoho a vôbec nechápeme čo to vlastne znamená
Tak potom aký význam má používať toto označenie?
a k tomu slovu "teplý"
chlapec, ktorý je na chlapcov = gay
dievča, ktoré je na dievčatá = lesbien
hot = teplý (horúci, teplota) alebo inak povedané sexy
teplý (v zmysle pohlavnej orientácií ) neznamená nič, je to len debilný výplod ľudskej fantázie!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a kdo tomu nevěŕí ať si šáhne na něj.
Jeho táta říká: Hej, to si mladí teď tak vymejšlej.
Hele mámo, prej je gay, na teplotu uvař mu čaj lipovej
chalan komentuje fotku chalanovi-bože aký si len pekný
tak to už je
Tak potom aký význam má používať toto označenie?
inak k tomu hriechu, samotné slovo pi** nie je hriech, záleži, čo si pod tým v podvedomí predstavíš
» www.todayifoundout.com/index.php/2010/...
chlapec, ktorý je na chlapcov = gay
dievča, ktoré je na dievčatá = lesbien
hot = teplý (horúci, teplota) alebo inak povedané sexy
teplý (v zmysle pohlavnej orientácií ) neznamená nič, je to len debilný výplod ľudskej fantázie!
» knowinglyundersold.wordpress.com/2010/11/08/outr... - tu to máš v tom tvojom význame
a ako to bolo kedysi?
@arrabella to je dobra blbost