som panna a s priatelom by som chcela vyskúšať sex, vždy ked mu niečo o tom poviem, reaguje že riešim blbosti. Neviem ako mu to mám povedať. Rozísť sa s ním nechcem ako by ste to riešili vy?. Cítim že už som pripravená tak načo čakať? Furt miery na veci a
@rakvica Neviem, možné to je Ale napríklad môj frajer tiež rád nosí ružové veci a môj.. ehm.. milenec sa zase o seba extrémne stará ale obidvaja majú radi sex... a ten durhý.. uff.. to je sexuálna mašina takže podľa tohto to je ťažké odhadnúť
Joj skuste sa o tom porozpravat netreba nanho tlacit ... dobre mozno ty si pripravene a on nie co ti vies mozno caka na tu pravu chvilku ja by som sa s nim porozpravala a hotovo potom sa uvidi ako dalej alebo ak nezafunuje pouzit zenske zbrane a bude
@rakvica je to pan a uznavam ho .... len zato ze ty si mozes vyberat ma ti on hned padnut medzi nohy ? .... trochu chore nie ? .... pockaj si (proste urcity cas, nehovorim ze mas ostat pannou do 40) .... a dokaz sama sebe ze ho lubis na tolko, ze si na ten sex proste vies kvoli nemu pockat .... alebo si najde jebaca ... nechaj sa nim pojebat ... hura prides o panenstvo ale sama sebe potvrdis ze si mala stetka ovladana svojim sexualnym pudom ... a viac jak na partnerovi ti zalezi na sebe samej .... kde sa zaradis ? ... odpovedz si sama
ale ahaa.... keď si baba šetrí vienok a čaká na pána pravého, nechce hneď sex tak to je okej, má to tak byť...ale keď chalan sa možno nechce hneď vyspať tak ho musíme nútiť ???
ako..viem si predstaviť tie komentáre, keby si chalan a píšeš to "ja sa cítim byť pripravený, tak na čo čakať, ona sa len vyhovára.."
úprimný rozhovor-->ak ho ľúbiš, počkáš
alebo sa s ním rozídeš, lebo ti "nedal"? budeš za chuja potom, vopred ťa upozorňujem
je viacero možných dôvodov, prečo s tebou nechce spať a ťažko takto riešiť, ktorý je ten správny, preto sa pre vlastnú spokojnosť s ním o tom určite porozprávaj...
ak s tebou nechce spať, lebo na to ešte nie je pripravený alebo chce váš vzťah najprv trochu viac rozvinúť, súhlasím s @rothschild -om....prečo by len chlapci na dôkaz toho, že to s nami myslia vážne, mali byť vždy v otázke sexu tí tolerantní a chápaví? niekedy im takéto gesto môžeme preukázať i my dievčatá
Zena nechce sex lebo sa citi nepripravena, vsetci sa tvaria ze je to ok, ma na to pravo a ak ju do toho ide nutit chalan tak je to debil idiot kurevnik etc. , ale nedajboze sa chlap na to neciti no tak je gay kokot, debl, nik nechape ako moze takydebil xistovat ze nechce pretiahnut vsetko... fakt je mi z toho zle, vyzera to ze nas asi eny beru len ako nonstop masinu na sex ktorej ony diktuju kedy sa bude trtkat a nieako ludske bytosti..
@veryhappyhippo myslim si ze je vseobecne zname, ze zeny a muzi su rozdielni.. zatial co zena ma tam dole blanu, zena nemoze mat sex hocikedy.. zena na to nesmie len byt pripravena fyzicky ale aj psychicky, inak sa tam dole proste neotvori, nepojde to - to su uz dva dovody, ktore chlap nema. aj zensky orgazmus je uplne iny ako muzsky, stale nepreskumany, kedze u zien sa tam stretava tak strasne vela faktorov aby dosiahli orgazmus, zatial co chlapa staci drazdit.
keby chcem pretiahnut chlapa a on mi skuvina ze "aaa, ja este nie som pripraveny" tak by som velmi pouvazovala nad tym ci s nim chcem zostat, kedze ja sama som aktivny typ, nebudem predsa hladat pasivny.. keby mal na to rozumny dovod ako "nepozname sa este dlho, je to pre mna dolezity akt, este chcem s tym pockat" to by bolo uz lepsie, aspon by bolo vidiet ze si vazi sam seba, ale neviem kolko takych muzov existuje. a myslim si ze odkladat to len z toho dovodu aby robil drahoty je dost blbe, nikto nema rad histerickych chlapov. (ani zeny, ale oni su raz take aj kvoli hormonom)
@hoperpohroma Čo si napísala o tom, že "žena sa dole neotvorí, nepôjde to a chlap to nemá", to je blbosť. Muž, keď má nejaký psychický blok, tak to tiež nepôjde, jednoducho sa mu nepostaví nech robí(š) čokoľvek.
A inak súhlasím s @33. Keby ste niečo také zažili, tak by ste vedeli, že to je v úplnom poriadku, že možno len fakt "nie je pripravený" alebo mal nejaký zlý predchádzajúci zážitok. Ale keďže od všetkých mužov sa v tejto spoločnosti očakáva, že (s prepáčením) vytiahnu kkt a budú ťa klátiť od rána do večera, tak potom je každý, kto ťa nechce hneď pretiahnuť impotent, debil a gay a čo ja viem všetko.
@mindyourownbusiness rozumiem, ze aj muzovi sa nepostavi ked ma nejaky blok v hlave - ale nemeni to nic na tom ze tie organizmy su absolutne rozdielne, ze muzovi proste staci na erekciu menej ako zene (ale samozrejme, ze je to individualne, toto je viac menej vseobecne meritko). proste nepride mi to u muzov prirodzene aby to odmietali len tak bezdovodne. ak maju blok, zle skusenosti alebo si prilis seba/partnerku vazia, tak tomu rozumiem, ale ak zo svojho panictva robia len taku bublinu a pritom sami nevedia preco, tak tomu vazne nerozumiem.
celkovo pre mna je prirodzene ze mam partnera starsieho ako ja o par rokov, preto by mi prislo divne keby odmietal sex.
@rakvica a ako dlho ste spolu? a ked ty mas 16 tiez by som s tebou nespal.. a este ked mu to navrhujes..nechaj to na spontannost ..netlac na nho a kazdy ma rozne priority vo vztahu..
@darkkizz sa nehanbis podjebavat chalana? to poviem .
@rakvica hm, a vysvetlí mi niekto konečne prečo si to všetci potrebujú dopredu dohodnúť? zmluvu s ním podpísať nechceš? čo tak raz pri maznaní/bozkávaní skrátka postupne stupňovať intenzitu/mieru provokovania jeho osoby, až kým nepochopí, resp. bude mu jedno či chápe alebo nechápe ale proste sa nebude vedieť ovládnuť? Ja som mal so svojou holkou tiež občas taký "problém", a to už v dobe keď sme spolu normálne spávali, že niekedy pri maznaní v danom momente nejavila ani náznak záujmu o niečo viac, v danom momente, tak sme sa po nejakej chvíli domaznali, chvíľu nič, a potom nadhodila niečo v zmysle "...ja som myslela že ma možno budeš chcieť pretiahnuť, keď sme sa tak dlho nevideli...", ešte k tomu smutným/dotknutým tónom z ktorého znelo "to už ťa nepriťahujem?"...
holt a v takom momente je mi to už mierne divné aj keď som celý čas chcel, lebo proste... lebo, párkrát ma to aj trochu naštvalo, že načo mi to sakra hovorí, keď mi to ešte pred pár chvíľami mohla dať najavo absolútne plynule, neverbálne, prirodzene? a potom už z toho zrazu má človek pocit ako keby to bolo niečo "dohodnuté", tak trochu skoro "nasilu", pričom nemuselo byť, a podľa mňa by ani nemalo byť, najkrajšie je keď sa to proste samo vyvinie obojstrannou postupnou gradáciou maznania... tak možno ho odrádza toto, že keď na to navedieš reč, tak je mu to divné a z podobných dôvodov nepríjemné.
takže na tvojom mieste by som skúsil o tom nabudúce nehovoriť, ale plynule do niečoho takého od maznania prejsť, a ak vás stopne aj vtedy, tak potom by som začal slovne a priamo riešiť že o čo ide.
(V takom prípade možno len cíti (vzhľadom na to že je chlap netypicky silný a racionálny) pocit zodpovednosti "miesto teba", má pocit že je ti na to ešte priskoro, a nechce aby si spravila niečo čo budeš neskôr ľutovať, tak ťa pred tým "chráni", v tom prípade by som si s ním vyjasnil že ak on, sám za seba chce, tak tú druhú časť rozhodnutia, ktorá je tvoja, by naozaj mal nechať na tebe. A ak nejde o toto, a nechce z nejakého dôvodu on sám, tak zasa, zistiť prečo, atď atď... Proste... KOMUNIKÁCIA, každý ženský plátok ti povie že na nej vzťah stojí a padá, a je to jedna z mála vecí v ktorých asi majú pravdu slight_smile:
@19martina19 niektoré to stratili skor než ja pod vplyvom alkoholu a podobných vecí, myslím si že toto forum nie je na to aby sme rozoberali práve TOTO..
@midnight ano aj to sme skúšali, ale potom prestal to že ho nepritahujem je blbosť asi má nejaký blok alebo fakt sa hanbí za svoje náradie ako som hore spomínala... už netuším čo mám robiť
podľa mňa má nejaký problém, za niečo za hanbí.. normálne sa ho na to opýtaj, povedz že budeš pri ňom stáť, že sa ti môže zdôveriť, že veď od toho si tu
@hoperpohroma : a ked zena nema chut na sex a robi drahoty, to je v poriadku, hej?? To potom aj chlap ju ma nechat a hladat si inu len zato ze mu nedala?? Sa uvedom co pises.. @veryhappyhippo ma pravdu, ked zenska nechce a chlap ju nuti, je to kurevnik, ked ale chlap nema naladu, je to impotent.. A ze rovnopravnost, hovno, dvojity meter tu vzdy bol a vzdy aj bude.. A @rakvica ak sa s nim rozist nechces, mas na vyber nutit ho: a to sa moze rozist on s tebou, vydrzat kym si on rozmysli ze to chce a zatial abstinovat, alebo cakat kym si to on rozmysli ze chce ale zatial si najst milenca a trtkat jak kralik s nim.. Alebo sa s nim rozist rovno a najst si dajakeho jebaca co ta pretiahne rovno na prvom rande a budes mat co si chcela..
@hoperpohroma sorry, teraz moja chyba, mne preskakali pismenka pri citani sa citim jak debil... Ale ale aj tak si mi nevysvetlila preco ked zena chce sex a nedostane ho ma pravo sa rozist, a ked ho chce chlap a nedostane ho to pravo nema.. A preco len zena ma pravo odmietnut sex a chlap nie
@hoperpohroma dobre ze ste citlivejsie beriem, a nebudem teraz pisat o tom ako sa pchate tam kde vas netreba (armada a pod) ale stale ma zaujima preco chlap nema pravo si vybrat kedy chce so zenskou spat a kedy nie, ale je to len instantna sex masina, zenska pride ked chce a musi to byt a basta, ja mat taku zensku, mozem ju lubit akokolvek, aj keby bola posledna na svete poslem ju dopice, na tu mas vibrator...
som na chalanskej skole, som jedina baba v rocniku a v 2. aj 3. rocniku nie je ani jedna baba, mas s tym problem?
lebo zena ma proste nei vzdy naladu - sa tesim ako si najdes babu a nebude mat naladu, tak ju pojdes znasilnit, lebo ty mas pravo si vybrat, ze? zabudas ze sex je volba dvoch ludi. nemozes porovnavat prvy sex a bezny sex. myslim si ze po tom prvom by si mali ludia rozumiet ako casto to chcu obaja a dohodnut sa, nie ze chlap je sex masina a zena je ta co stale odmieta
@hoperpohroma problem mam s tym, ked sa zenske pchaju do fyzicky narocnych chlapskych pozicii ( nemyslim teraz elektrotechniku, pocictace a podobne) a potom zaroven chcu aby im hovorili "neznejsie pohlavie"
a problem nemam s tym, ze zena nema naladu a chlap hej, ale chlap nema naladu a zena hej, ale chlap proste musi, lebo je to chlap.. Chapeme sa?
@hoperpohroma dobre, zamestnania nechame.. A teraz si otvor moj profil, a predstav si ze okrem toho sexu ti inak vyhovujem ako partner.. A nieje to jednorazova zalezitost to odmietnutie.. Co spravis? Skor ci neskor ma posles do prdele, to sa mozem stavit.. A zevraj chlapi su zavisly na sexe
Však sa s ním o tom porozprávaj,prečo nie...My tu na birdzi ti určite veľmi poradíme... ako už spomenul @midnight komunikácia je dôležitá vec... Ak ti dôveruje a má ťa rád, tak ti to určite vysvetlí...
@rakvica kolko ste spolu? to je dosť dôležitý fakt, ktorý by sme mali vedieť, aby sme ti mohli poradiť.
Ale skúsim to aj bez toho. To, že tvoj chlapec sa s tebou nechce milovať možno znamená, že ťa ešte nemiluje natoľko, aby posunul váš vzťah na túto úroveň. Preto sa milovanie volá milovanie. Nie pre každého je sex to isté. Ty to možno berieš teraz takto, že sa s tebou nechce vyspať a to je zle. Treba sa o tom s ním porozrprávať a nie jednať ako "asi ho pretiahnem" . Chápem, že ťa priťahuje a veľmi to chceš skúsiť, ale na veci sa oplatí čakať. ver mi, viem o čom hovorím
nebude aj pre teba ten sex krajší, keď ťa začne zvádzať on a budeš na ňom vidieť že po tebe túži celým svojím telom a dušou?
prečo to siliť teraz, ako by si si to užila? ver mi, prvýkrát to nie je úplne najpríjemnejšie a o to dôležitejší je vzťah medzi vamii
@hoperpohroma co je to "keby sa to nestavalo nejako casto" ? ... hej presne take ste vy zeny ..... kolkokrat sa mne stalo ze baba proste nemala naladu a do nicoho som ju nenutil, a potom sa za cely cas asi raz mozno 2x stalo ze som naladu nemal ja a uz bola zdurdena ..... presne take ste ... a to zejake ste zlozite a neviem co si nechaj pre seba ... ste rovnake ako my, LEN VSETKO POTREBUJETE KOMPLIKOVAT JAK PRIJEBANE
suhlasim s vyjadreniami @aversio .... kolko krat chlap znasa aj dlhu dobu ked zena nechce, lebo ma vela roboty, lebo je po porode, lebo neviem co ..... zato zena ak z hocakeho dovodu nedostava co chce hoci len mesiac dva uz sa zacina obzerat inde ..
@rakvica... čo ti k tomu povedať, dôvodov môže byť viac, mala by si sa opýtať jeho. Poznám tiež takýto prípad, v ktorom dôvodom bolo to, že chlapec bol gay... a to sa stalo dvakrát za sebou jednej babe, a potom sa spolu dali tí dvaja dokopy... fakt sila, toto by som ti fakt nepriala, ale môžu byť aj iné dôvody, napríklad že ešte nie je jednoducho pripravený, alebo si niečo vyčíta, možno sa hanbí, ako si povedala alebo nie je zdravý...
baba chce od chalana sex,ktora je panna a on s nou nic nechce mat ..tak ako toto som este nezazila nikdy ...toto svet nezazil asi ..ja to vzdy poznam v opacnom garde
@hoperpohroma neviem preco ale mam pocit ze v tomto threade si sa vyfarbila kao pseudofeministka..
ja chapem ze po fyzickej stranke ste ine to je logicke aj psychicky, ale preco ked e to "volba 2 ludi" ma 1 pravo odmietnut a druhy nie? to je otazka! je potom volba 1 cloveka a nie 2!
s tým rozdielom, že ja som si tú diskusiu prečítala a trpko oľutovala...
- V prvom rade nerozumiem/nesúhlasím/neschvaľujem rozoberanie týchto tém v podobných diskusiach. Nabudúce skús azet, tam Ti užívatelia veľmi rýchlo pomôžu (respektíve problém hneď aj vyriešia). Zverejnenie podobnej diskusie končí vlastným potopením (nakoľko normálne zmýšľajúceho človeka nenapadne pýtať sa čo má robiť cudzích ľudí, ale beriem... každý je rôzny) Máš okruh ľudí. Svojich ľudí. Nekážem Ti teraz ísť za susedou a pýtať sa čo máš robiť. Ale ak máš problém s priateľom, tak prečo to neriešiš s ním, ale s cudzími ľuďmi, ktorí koniec koncov nepoznajú ani jedného z vás??? NEROZUMIEM
- Ak máš vážny problém a jednoducho to s ním riešiť nevieš/nechceš/nemôžeš (aa je mi úplne jedno z akého dôvodu) tak sú tu rôzne iné poradne, ktoré majú dokonca odborníkov.
K problému v tejto diskusií sa ani nemienim vyjadrovať ...
Jednoducho nemám slov.
Teší ma, že tu máme pár feministiek, ktoré si pletú dojmy s pojmami.
A samozrejme aj obdivujem ľudí, ktorých ešte baví vadiť sa s nimi
Najlepsie bude ak sa normalne, ludsky a empaticky porozpravate. A moznych vysvetleni moze byt viac: je nepripraveny, alebo hanblivy, alebo nemusi ti tak "verit" vo vztahu a preto potrebuje "silnejsi" vztah, je gay, nema proste prave vtedy chut, mozno ho az tak nepritahujes, chce to az po svadbe, ma strach, mozno nie je nadpriemerne obdareny a to ho odradza, mozno chce pockat kym budes plnoleta....
Inac dostala ma tvoja veta "Cítim že už som pripravená tak načo čakať? " Ty nemas to citit, ty to mas vediet, lebo v tvojom veku citia za teba hormony, a tie si robia co chcu...a ked sa pytas, ze na co cakat? No predsa na tvojho priatela! Ved chces mat sex s nim, nie sama so sebou.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
ale tak neviem ci to ma zmysel, ked sa evidentne brani tomu.. skorej by som sa ho spytala preco O______o
a medailu tomu dotyčnému, aspoň tu ešte nejaký čas nebudeme mať tehotenské fóra
@darkizz odpoveď! nech sa tu do teba môžu pustiť
ako..viem si predstaviť tie komentáre, keby si chalan a píšeš to "ja sa cítim byť pripravený, tak na čo čakať, ona sa len vyhovára.."
úprimný rozhovor-->ak ho ľúbiš, počkáš
alebo sa s ním rozídeš, lebo ti "nedal"? budeš za chuja potom, vopred ťa upozorňujem
ak s tebou nechce spať, lebo na to ešte nie je pripravený alebo chce váš vzťah najprv trochu viac rozvinúť, súhlasím s @rothschild -om....prečo by len chlapci na dôkaz toho, že to s nami myslia vážne, mali byť vždy v otázke sexu tí tolerantní a chápaví? niekedy im takéto gesto môžeme preukázať i my dievčatá
alebo ti povedal ze nie je panic a je a boji sa
aaalebo uz mal sex a dopadlo to katastrofalne a boji sa
rada nad zlato, dva pohare vina nikoho este nezabili a potom ked sa po nom zacnes stverat, neverim ze povie nie.
Treba hľadať ďalej ....
Zena nechce sex lebo sa citi nepripravena, vsetci sa tvaria ze je to ok, ma na to pravo a ak ju do toho ide nutit chalan tak je to debil idiot kurevnik etc. , ale nedajboze sa chlap na to neciti no tak je gay kokot, debl, nik nechape ako moze takydebil xistovat ze nechce pretiahnut vsetko... fakt je mi z toho zle, vyzera to ze nas asi eny beru len ako nonstop masinu na sex ktorej ony diktuju kedy sa bude trtkat a nieako ludske bytosti..
@rakvica Ešte by bolo zaujímavé vedieť, ako dlho ste spolu a o koľko je od teba starší...
keby chcem pretiahnut chlapa a on mi skuvina ze "aaa, ja este nie som pripraveny" tak by som velmi pouvazovala nad tym ci s nim chcem zostat, kedze ja sama som aktivny typ, nebudem predsa hladat pasivny.. keby mal na to rozumny dovod ako "nepozname sa este dlho, je to pre mna dolezity akt, este chcem s tym pockat" to by bolo uz lepsie, aspon by bolo vidiet ze si vazi sam seba, ale neviem kolko takych muzov existuje. a myslim si ze odkladat to len z toho dovodu aby robil drahoty je dost blbe, nikto nema rad histerickych chlapov. (ani zeny, ale oni su raz take aj kvoli hormonom)
A inak súhlasím s @33. Keby ste niečo také zažili, tak by ste vedeli, že to je v úplnom poriadku, že možno len fakt "nie je pripravený" alebo mal nejaký zlý predchádzajúci zážitok. Ale keďže od všetkých mužov sa v tejto spoločnosti očakáva, že (s prepáčením) vytiahnu kkt a budú ťa klátiť od rána do večera, tak potom je každý, kto ťa nechce hneď pretiahnuť impotent, debil a gay a čo ja viem všetko.
celkovo pre mna je prirodzene ze mam partnera starsieho ako ja o par rokov, preto by mi prislo divne keby odmietal sex.
@darkkizz sa nehanbis podjebavat chalana? to poviem .
holt a v takom momente je mi to už mierne divné aj keď som celý čas chcel, lebo proste... lebo, párkrát ma to aj trochu naštvalo, že načo mi to sakra hovorí, keď mi to ešte pred pár chvíľami mohla dať najavo absolútne plynule, neverbálne, prirodzene? a potom už z toho zrazu má človek pocit ako keby to bolo niečo "dohodnuté", tak trochu skoro "nasilu", pričom nemuselo byť, a podľa mňa by ani nemalo byť, najkrajšie je keď sa to proste samo vyvinie obojstrannou postupnou gradáciou maznania... tak možno ho odrádza toto, že keď na to navedieš reč, tak je mu to divné a z podobných dôvodov nepríjemné.
takže na tvojom mieste by som skúsil o tom nabudúce nehovoriť, ale plynule do niečoho takého od maznania prejsť, a ak vás stopne aj vtedy, tak potom by som začal slovne a priamo riešiť že o čo ide.
(V takom prípade možno len cíti (vzhľadom na to že je chlap netypicky silný a racionálny) pocit zodpovednosti "miesto teba", má pocit že je ti na to ešte priskoro, a nechce aby si spravila niečo čo budeš neskôr ľutovať, tak ťa pred tým "chráni", v tom prípade by som si s ním vyjasnil že ak on, sám za seba chce, tak tú druhú časť rozhodnutia, ktorá je tvoja, by naozaj mal nechať na tebe. A ak nejde o toto, a nechce z nejakého dôvodu on sám, tak zasa, zistiť prečo, atď atď... Proste... KOMUNIKÁCIA, každý ženský plátok ti povie že na nej vzťah stojí a padá, a je to jedna z mála vecí v ktorých asi majú pravdu slight_smile:
Asi som postihnutá
@darkkizz coze?? tebe ten kamen dajak bije do hlavy ked uz sem prenasas pracu (re: na kamienky)
samozrejme, nakolko si tiez chlap mozem to napisat aj 100krat a nepochopis to ak to nezazijes
(nerovna)
proste sme zlozitejsie, sorry
(vacsinou, nie vzdy)
som na chalanskej skole, som jedina baba v rocniku a v 2. aj 3. rocniku nie je ani jedna baba, mas s tym problem?
lebo zena ma proste nei vzdy naladu - sa tesim ako si najdes babu a nebude mat naladu, tak ju pojdes znasilnit, lebo ty mas pravo si vybrat, ze? zabudas ze sex je volba dvoch ludi. nemozes porovnavat prvy sex a bezny sex. myslim si ze po tom prvom by si mali ludia rozumiet ako casto to chcu obaja a dohodnut sa, nie ze chlap je sex masina a zena je ta co stale odmieta
a problem nemam s tym, ze zena nema naladu a chlap hej, ale chlap nema naladu a zena hej, ale chlap proste musi, lebo je to chlap.. Chapeme sa?
nechapeme, lebo ja by som chlapa nenutila keby nemal naladu, proste pokial by sa to nestavalo nejako casto tak je to v pohode si myslim
Ale skúsim to aj bez toho. To, že tvoj chlapec sa s tebou nechce milovať možno znamená, že ťa ešte nemiluje natoľko, aby posunul váš vzťah na túto úroveň. Preto sa milovanie volá milovanie. Nie pre každého je sex to isté. Ty to možno berieš teraz takto, že sa s tebou nechce vyspať a to je zle. Treba sa o tom s ním porozrprávať a nie jednať ako "asi ho pretiahnem" . Chápem, že ťa priťahuje a veľmi to chceš skúsiť, ale na veci sa oplatí čakať. ver mi, viem o čom hovorím
nebude aj pre teba ten sex krajší, keď ťa začne zvádzať on a budeš na ňom vidieť že po tebe túži celým svojím telom a dušou?
prečo to siliť teraz, ako by si si to užila? ver mi, prvýkrát to nie je úplne najpríjemnejšie a o to dôležitejší je vzťah medzi vamii
suhlasim s vyjadreniami @aversio .... kolko krat chlap znasa aj dlhu dobu ked zena nechce, lebo ma vela roboty, lebo je po porode, lebo neviem co ..... zato zena ak z hocakeho dovodu nedostava co chce hoci len mesiac dva uz sa zacina obzerat inde ..
no takze vy vlastne ani spolu nechodite a ty to chces urobit s nim po prvykrat,ale on nechce lebo....
ne kazdy chalan je taky,ze chce babu len na sex ,
a ako ty sa s nim vyspis a co potom?ho nechas?abo bude to mat hlupe pokracovanie detskeho vztahu,kt.na 90 perc.nema perspektivu?
@darkkizz urcite si budeme rozumiet..mna totiz nikto nechape
ja chapem ze po fyzickej stranke ste ine to je logicke aj psychicky, ale preco ked e to "volba 2 ludi" ma 1 pravo odmietnut a druhy nie? to je otazka! je potom volba 1 cloveka a nie 2!
tym ze sa tu pytas takuto nejaku vec, znaci to ze PRIPRAVENA NIE SI.. nech si myslis cokolvek.. !!!
s tým rozdielom, že ja som si tú diskusiu prečítala a trpko oľutovala...
- V prvom rade nerozumiem/nesúhlasím/neschvaľujem rozoberanie týchto tém v podobných diskusiach. Nabudúce skús azet, tam Ti užívatelia veľmi rýchlo pomôžu (respektíve problém hneď aj vyriešia). Zverejnenie podobnej diskusie končí vlastným potopením (nakoľko normálne zmýšľajúceho človeka nenapadne pýtať sa čo má robiť cudzích ľudí, ale beriem... každý je rôzny) Máš okruh ľudí. Svojich ľudí. Nekážem Ti teraz ísť za susedou a pýtať sa čo máš robiť. Ale ak máš problém s priateľom, tak prečo to neriešiš s ním, ale s cudzími ľuďmi, ktorí koniec koncov nepoznajú ani jedného z vás??? NEROZUMIEM
- Ak máš vážny problém a jednoducho to s ním riešiť nevieš/nechceš/nemôžeš (aa je mi úplne jedno z akého dôvodu) tak sú tu rôzne iné poradne, ktoré majú dokonca odborníkov.
K problému v tejto diskusií sa ani nemienim vyjadrovať ...
Jednoducho nemám slov.
Teší ma, že tu máme pár feministiek, ktoré si pletú dojmy s pojmami.
A samozrejme aj obdivujem ľudí, ktorých ešte baví vadiť sa s nimi
Inac dostala ma tvoja veta "Cítim že už som pripravená tak načo čakať? " Ty nemas to citit, ty to mas vediet, lebo v tvojom veku citia za teba hormony, a tie si robia co chcu...a ked sa pytas, ze na co cakat? No predsa na tvojho priatela! Ved chces mat sex s nim, nie sama so sebou.....