ked mam slinu tak pijem skoro vsetko (alkoholicke) a tak to aj potom dopadne skoro nic si nepametam.prebudim sa na strede cesty a utekam domov, ani neviem ze preco.hmm
mohol som dať radšej občas, určite nepijem každý piatok a keď sa to spriemeruje, tak hádam ani každý mesiac. a ak si myslel opíjaním to, že o sebe nebudem vedieť, tak to som mal dať "nie".
Keď je príležistosť a slina tak hej... ale je to skôr výnimočné... naposledy tak riadne že som nevedel o sebe bolo na Jána keď sa na dedine pália vatry.... vtedy som to trošku prehnal
pijem prilezitostne a kontrolujem sa do takej miery aby som si po prichode domov neogrcal pol bytu a na druhy den nemal "opicu" "okno" pijem proste do nalady
záleží od príležitosti a chuti... niekedy som v liehu niekoľko dní vkuse a niekedy celý mesiac alkohol takmer ani nevidím...
a opiť sa je fajn... vygumovať z mozgu nepotrebné mnohí sú proti ale to len preto, že s alkoholom nemali žiadne alebo dobré skúsenosti... piť každý deň je blbosť, ja viem, čo to dokáže narobiť s ľuďmi ale vypiť si raz týždeň dva je prospešné... človek sa cíti "ľahší" (samozrejme ak to nepreženie)...
raz ma jedne "dobrý" chlapec opil...a uz si na to davam velky pozor ked mi zacina sibat dam posledny a konec viac do mna neda nikto...a v pritomnosti chalanov si davam este vacsi pozor ...
nepotrebujem byť opitá každý víkend to určite nie ale raz za čas ked je príležitosť a možnosť prečo nie .. napr na diskotéku nemôžem len tak za triezva
no boli casy ked som kazdy vikend ale uz tento rok som bol len raz prestalo mi to davat zmysel.... je fajn pocit byt triezvy ...a tak isto uz nepijem len tak s bars kym
E e, mám rád pivko, ale ešte som opitý nebol v podstate.. a zabíjajú ma osoby, ktorým síce chlast kurefsky nechutí, ale z nejakého dôvodu ho pijú furt enem aby sa ožrali do nemoty, nevie niekto čo im to dáva?
piť pijem ale namól sa nedokážem opiť vždy sa zabrzdím takže tak...a ináč ešte minule som zmiešala 10 alkoholou dokopii a nadruhy deň mi nič nebolo ešte som ani negrcala stoho a zato som stoho dosť vypila
Občas sa fakt zjebem. Je to fajn pocit ale nedoporučujem nikomu moc miešať .
A príde mi to aký dobrý spôsob ako nachvílku zabudnúť na všetky svoje problémy. Niekto si možno povie aké už len može mať problémy ale takých nerieším fakt nevie nikto čo som si prežil. Viem že s tým nachvílku újdem pred sebou, pred svojími problémami ale nikdy neutečiem pred svetom. Ale občas to potrebujem. A nech ma odsudzuje kto chcem kolko chce piť neprestanem.
radcej by som zostala len pri tom ze som mala vypite viec nez by som mala mat ale zase som vedela co robim a nie jak poniektori , ale zas to neni az tak casto maximalne na silvestra a na narodky ... a ked je na to nejaky fakt dobry dovod co nebyva az tak casto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Síce, aj v mojej vekovej kategórii sa nájde veľmi veľa dievčat ktoré ožraté vymetajú Handlovské krčmy..A potom sa chvália kde a s kým spali...
Ďakujem,neprosím Ď
ešte som nepil alkohol"
Tak toto je necakaneee
záleží od príležitosti a chuti... niekedy som v liehu niekoľko dní vkuse a niekedy celý mesiac alkohol takmer ani nevidím...
a opiť sa je fajn... vygumovať z mozgu nepotrebné mnohí sú proti ale to len preto, že s alkoholom nemali žiadne alebo dobré skúsenosti... piť každý deň je blbosť, ja viem, čo to dokáže narobiť s ľuďmi ale vypiť si raz týždeň dva je prospešné... človek sa cíti "ľahší" (samozrejme ak to nepreženie)...
Veď treba dooslavovať.
1.) Mam len 13 rokow xD
2.) Nechcem byť Alkoholik ! xD
3.) Ras som si dala " glga " a potom ma ešte 3 dni s toho palil zaludok
ale nie vtipkujem, všetko alkoholické ma obchádza (niekedy)
teda nie alkohol.. mozno cista voda
teda nie nicit si zdravie.. ale prijimat lasku..
teda tak
A príde mi to aký dobrý spôsob ako nachvílku zabudnúť na všetky svoje problémy. Niekto si možno povie aké už len može mať problémy ale takých nerieším fakt nevie nikto čo som si prežil. Viem že s tým nachvílku újdem pred sebou, pred svojími problémami ale nikdy neutečiem pred svetom. Ale občas to potrebujem. A nech ma odsudzuje kto chcem kolko chce piť neprestanem.