Rozhodla som sa, že chcem byť psychologička. Najviac v tejto oblasti psychoterapeutka. Ale mám otázku. Vraj musím po skončení vysokej absolvovať niekoľkoročný kurz. Čo ale budem robiť počas toho kurzu? Budem nezamestnaná? Alebo ako to je? Pomôžte mi
Odpovedat Ti viem len na jednu otazku a to, ze sa to oplati. Samozrejme si mozes po skonceni otvorit svoju ordinaciu/ambulanciu/kancelariu a poskytovat sluzby. V dnesnej dobe je to velmi ziadane a potrebne.
podla mna sa to neoplati psychologiu by som neisla studovat nikdy, radsej chod studovat nieco poriadne, s poriadnym uplatnenim a nie bullshit na ktory sa hlasi kazdy zakomplexovany trapko
@milgamman a ako to vieš? Ja som počula, že je to dosť ťažké. Poznáš niekoho, kto tam chodil? Pretože nemôžeš vedieť, že je to trápna škola, ak si tam buď sama nechodila a alebo nepoznáš niekoho, kto tam chodil tiež.
@shockyou tak ti poviem, poznam niekolko ludi co tam chodili a podla mojich internych vyskumov na psychologiu chodia hlavne ludia, ktori by sami potrebovali psychologicku pomoc @moouselet poriadne je nieco, co ked skoncis mas lepsie uplatnenie nez upsvr
@milgamman aj ja poznám niekoľko ľudí, ktorí teraz robia niečo úplne iné ako psychológis, pretože sa nedokázali zamestnať, ale poznám aj takých, čo to zvládli. A po síce dlhom a náročnom štúdiu verím, že by sa mi zamestnať podarilo, aj keby to nebolo hneď po vyštudovaní
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@moouselet poriadne je nieco, co ked skoncis mas lepsie uplatnenie nez upsvr
(neštudujem psychologiu)