Nebudem to tu rozpisovat len to skratim.... Spoznal som jednu super babu raz som sa rozhodol, ze za nou pojdem a spytam sa ci by nesla von ona, ze ano preistotu sme si vymenili cisla na mobil keby nam do toho nieco voslo.... den pred tim ako sme sa mali s
dotieravost neje vzdy zla pokojne sa jej to spytaj zasa, az do momentu, ked ti priamo povie ze s tebou nechce mat nic. Takze v pohode, neboj nic. Zeny su zlozite stvorenia, ani sa ich nesnaz pochopit, lebo je to nemozne. Takze skusaj, skusaj.
To,že prejavíš záujem,neznamená hneď dotieravosť Ozvi sa jej,najlepšie ak pôjdeš za ňou,alebo jej zavoláš a tak aj zistíš z hlasu a z toho jak sa tvári,či sa vykrúca alebo čo.. A keď to bude očividné,že nemá záujem,tak nič..
Skus to znova a ide oto ze ta baba mohla len tymto ciet zystit ci to skusis znova ci ti zato stoji vies Baby su komplikovane ale zase niekedy priehladne
no skusaj to ona sa na sto pro hanbi a nechce sa odvazit musite sa viac spoznat mozno to pomoze nemyslis????????ona mala as i strach lebo ta nepozna a nevi coho si schopny a preto asi neprisla ...neber to zle musis ju pochopit...
dakujem vam a Dara mozno nieco na tom je co hovoris, lebo naozaj sa moc nepozname...ja som tiez poriadne hanblivy ale premohol som sa a isiel som vtedy za nou...bolo to poprve co som sa na nieco take odvazil a aj to vdaka kamosovi ktory ma dotoho potlacil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Mozno mala naozaj nieco ine a nemohla,a preto pockaj ci sa ozve aj ona,teda ci aj ona vzbudi zaujem o spolocne stretnutie...
netreba tlacit prilis na pilu...nechaj tomu volo, a viem,ze premyslas stale nad tym ako jej napisat ale premoz sa a skus nechat priestor jej...a