Dobrý deň. Chcem sa spýtať normálne bez blbych komentov že či priateľka môže otehotnieť ak sme mali sex na konci menštruácie keď som sa do nej neurobil ale pred asi cca 4hod má urobila rukou. Takže či nemohli ostať spermie na penise. Prosim normálne odpov
Spermie na vzduchu do cca 5min uhynu, čiže tých čo boli na penise sa fakt nemusíš obávať. Ak si však nebol na wc, "aktivne" spermie mohli zostat v tvojej močovej trubici a z tých by sa teoreticky to oplodnenie mohlo podariť. Ale to by fakt musel byť asi polozazrak
@martko Ako píše @4 , oni na vzduchu uhynú. Ale aj keby neuhynuli, tak by som radila tebe alebo aspoň tvojej priateľke,aby si aspoň zistila základné veci o svojom tele. Ako môžete spolu spávať, keď ste očividne ešte totálne deti a neviete čo je to sex? (Dospelá žena čo nevie ako funguje menštruačný cyklus?! Nech si niečo zistí o plodných a neplodných dňoch- hovorí sa tomu ovulácia. )
@nostroma nejde o to ze nič neviem alebo som to nenašiel na nete. To ze po urobeni rukou (cca21-22)sme šli spať a nepamätam či som bol na zachode. Šli vonku a keď sme sa vrátili tak sme to skúsili(cca3:00) a to ze keď som si dal kondóm tak skolaboval a tak sme to skúsili bez neho a včas ešte som ani neciil že sú spermie v penise som ho vybral a nasadil kondóm no ale zase skolaboval a tak sme počkali nech sa spamatá a znovu na chvíľu a tak ze ci nemohlo sa niečo dostať/preniknúť.
Ps:bola panna a ja panic. Ch.19.
Prepáčte že sa pýtam a takto píšem no mam strach.
@willbebetterTo ze po urobeni rukou (cca21-22)sme šli spať a nepamätam či som bol na zachode. Šli vonku a keď sme sa vrátili tak sme to skúsili(cca3:00) a to ze keď som si dal kondóm tak skolaboval a tak sme to skúsili bez neho a včas ešte som ani neciil že sú spermie v penise som ho vybral a nasadil kondóm no ale zase skolaboval a tak sme počkali nech sa spamatá a znovu na chvíľu a tak ze ci nemohlo sa niečo dostať/preniknúť.
tak este raz. tie co si mal na penise urcite mrtve boli. tie co si mohol mat V penise (v mocovej rure) mrtve urcite neboli a taktiez spermie preziju aj vo vnutri zeny niekolko dni, preto aj spoliehanie sa na plodne/neplodne dni nie je velmi vhodne.
vazne som nechcela poucovat, ale ako mozete sexovat ked neviete ani zakladne veci a drb bez kondomu hned? sak to je maximalne dementne od vas oboch.
a len tak na koniec - ak to nejde s kondomom, existuje aj take ze pharmatex. skus pogooglit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Internet je toho plný, ja by som sa hanbila takto hlúpo pýtať, a to vôbec nie som z tých inteligentnejších
vazne som nechcela poucovat, ale ako mozete sexovat ked neviete ani zakladne veci a drb bez kondomu hned? sak to je maximalne dementne od vas oboch.
a len tak na koniec - ak to nejde s kondomom, existuje aj take ze pharmatex. skus pogooglit.