Ludia mam vazny probrem. Dnes mi pratelka navrhla ci by som ju neskusil urobit oralne no a ja som suhlasil. Oral som robil prvy krat no a problem je to, ze tento druh uspokojenia partnera mi nejak nesadol. Tym myslim ze ma bolo par krat slusne natiahlo az
Ako to máš asi tak jak niektoré dievčatá s orálom pri mužoch že tiež im to moc nesadlo a muži ich do toho nenútia.. tak ak ťa to nevzrušuje tak sa do toho nenúť nasilu..
Prípadne ak by si fakt chcel ju takto uspokojovať tak jej na vagundu daj šľahačku a zlíž a potom znova (i keď takto ju asi neurobíš ale po čase by si to možno potom zvládal už aj bez šľahačky )
Možno je práve toto jedna z vecí, ktoré sa nedajú robiť nasilu. A možno si na to naozaj časom zvykneš ako ja na špenát, z ktorého tiež kedysi napínalo a teraz ho zjem úplne v pohode. ja to robím veľmi rád, obzvlášť keď vidím, že si to dotyčná naozaj užíva
@assasins ?? ani nevies, kolko sekretu ti stecie dole krkom pri takom oralnom sexe... mimochodom, ak si vychodil aspon ZS, tak vies, ze na jazyku mas chutove pohariky, takze aj ked pohlavne organy reaguju pozitivne, tvar sa ti hnusom krutit moze...
ono je to ale vážne o dievčati. u niekoho vpohode, u niekoho napne, no.. @assasins a jasné že ti to musí aj chutiť a voňať.. darmo že ťa to baví/ vzrušuje a chceš dobre aj jej, keď ti je pri tom rigno, tak tam prosto nelezeš..
@kitty7 Dobre ale chuťové kanáliky nemajú veľa s tým , že ťa natiahne. Väčšina je len v hlave tak ako niekoho napne pri pomyslení, že zje hmyz pri tom ho nevedome zje ročne na kilá. A potom tu je dáviví reflex , keď sa telo cíti ohrozené a vyvolá ho samo. A chalan píše , že ho natiahlo.
len tak sa spýtam, ale seriozne.... nezanedbava hygienu ?
ono uz som ochutnal dost zien na to aby som mohol povedat ze kazda chuti inac a dokonca aj den odo dna sa chut zeny meni (myslim ze za tym stoji perioda) a ziadna nechutila tak tragicky aby to kohokolvek znechucovalo
ináč skús ochutený lubrikant durex, mam vyskušane že chutí dobre a okrem toho že budeš lízať čerešne alebo jahody, do nej vhupneš rýchlosťou blesku aj keď je poctivá a stiahnutá
@assasins daviaci reflex je predsa vyvolany bud niecim, co ti nechuti, alebo tym, ze si nieco napchas az do krku...
pre mna osobne tiez bola najvacsim problemom chut muzskeho sekretu, predsalen to nechuti ako nieco bezne, co denne jes, naopak to ma vyraznu chut, ktora sa asi ani neda celkom k niecomu prirovnat, mozno len k nejakym dalsim telesnym tekutinam... ale da sa na to si zvyknut a este ked partner dobre papa, tak to nakoniec moze byt vcelku aj chutne... ale na prvy krat asi u malokoho...
@antifunebracka osobne informacie su konkretne cisla, mena, datumy, adresy a tak podobne, alebo nieco, co osobne nechcem, aby sa o mne vedelo. neviem, preco si pod tym kazdy hned predstavi, ze mam problem napisat nejaku osobnu skusenost, hlavne ak nie je nicim nezvycajna a vynimocna... si to laskavo birdzaci dajte v hlave do poriadku, lebo toto uz je asi treti takyto koment a ja sa nestacim cudovat, ci tu mate tolki v hlavach nasrate, ze nechapete, ze nechciet zdielat osobne informacie neznamena nezdielat ziadne informacie.
@runner7 no ty si asi nepamatas temu, kde sa ktosi zas pytal, v kolkych rokoch sme prisli o panenstvo alebo panictvo, kde som sa vyjadrila, ze toto je podla mna osobna informacia a odvtedy cokolvek tu napisem k teme sex ma tu niekto chyti za slovo. ja nemam problem sa bavit otvorene o sexe, ale nemienim s celym birdzom zdielat, kedy som prisla o panenstvo alebo ja neviem, kolko som mala chlapov, ako casto mam sex a podobne, konkretne veci. odtial potial.
@antifunebracka kde som napisala, ze prehltam? mas problem s citanim s porozumenim? sekret je u muza predejakulacna tekutina, ktora sa proste normalne dostava pri oralnom sexe do ust a asi by bolo dost sialene to vypluvat, nemyslis? k tomu, ci "prehltam alebo neprehltam" sa ja tu urcite vyjadrovat nebudem
@kitty7 keby si bola nezaujímavá, nikto by si do teba neštuchol. Tak ako do mňa Ktej chuti či nechuti by som ešte tak dodal, že aj keď niekedy mám po tom hubu, akoby som práve dojedol bryndzové halušky, pri pohľade na tie stavy, ktoré som práve spôsobil prijímacej osobe ženského pohlavia, mi to vôbec nevadí
@kitty7 to je divne, preco sa rozhodne niekto nebude vyjadrovat o tom ci prehlta, ked otvorene hovori o tom, ze fajci penis a aku ma prichut predejakulacna tekutina? nevidim tam zasadny rozdiel, sice mna nezaujima kto tu hlce semeno, su to cudne preferencie
ináč ja som nikdy s orálom problém nemal, až do momentu kým sa do neho nezapojila šľahačka, vtedy mi to prišlo fakt že hnusné (chuťovo). alebo vlastne vo všeobecnosti akákoľvek kombinácia telo+jedlo, čo sa týka chutí.
("to ti samemu nenapadne?"
si v diskusii na birdzi, pýtať sa túto otázku je vo väčšine prípadov zbytočné, to ti samému nenapadne? )
@assassins a ináč neviem čo je na @1 a @2 také divné či nepochopiteľné, ja až kým som si neprečítal ten tvoj koment tak som myslel že je to bežne známa info že ak k danej žene niečo cítiš, alebo proste ak si sedíte (duševne/psychicky/fyzicky), tak ti aj jej pot príjemne "vonia" (do rozumnej miery samozrejme, a jasné že to nebude svieži vietor z hôr, ale proste na tom vneme ti niečo príjemné bude), aj koža chutí, aj vaginálne sekréty, a opakujem, samozrejme nikto netvrdí že pôjde o záležitosť porovnateľnú s tým keď si dáš palacinky s jahodovým džemom a čokoládou, ale proste na tom vneme pre teba niečo príjemné bude. lebo vieš, mozog v takej situácií analyzuje zloženie feromónov v danej látke a keď zhodnotí že naznačujú genetickú kompatibilitu tak ti vytvorí vnem že je to príjemné. a potom tá čisto psychologická úroveň. atď atď.
@runner7 to chapem ked clovek chce urobit radost, tak to chuti lepsie
@nicolkaa ja v tom rozdiel vidim, myslim si, ze v dnesnej dobe v mojom veku je klasicky aj oralny sex uplne beznou sucastou vztahu a vlastne vseobecne zivota, nepovazujem to za "priznanie"... kym to, ci prehltam alebo neprehltam je vec, ktora by mala trapit jedine mojho partnera...
pici to je tu ľudská úroveň zase. tak dobrú chuť všetkým! @2 to máme ako začať dievčatá ochutnávať na "prvom rande" aby sme vedeli, či sú pre nás tie pravé? "nevoniaš mi, nechcem ťa čau."
malá rada pre ňu...nech sa vždy osprchuje a použije intímnu kozmetiku, pretože neviem čo by asi tak nechutilo, asi iba keby sa o seba tam dole moc nestará
... a malá rada pre teba...tak to rob tak, že líž, cuckaj, čokoľvek rob čo ťa napadne (okrem žuvania ) s klitorisom ústami a na zvyšok použi prsty.... do úst sa ti žiadny sekrét (kto to tu tak nazval ?!) nedostane, bude to fajn pre oboch
@antifunebracka nikdy som tu nepisala, ze prehltam neviem, odkial taku blbost mas a ano, prist o panictvo je bezne, ale nikoho nemusi trapit, kedy... v mojom veku je jasne, ze uz panna nie som, ale ako dlho je cisto moja vec
@maugly som písal o plnej hube? netreba mať zasa takú predstavivosť aj keď dojem tie halušky, niekde v kútikoch úst sa vždy nájde niečo, čo treba obrúskom utrieť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
skus ist na to pomalsie, ochutnavat ju po troske a casom to myslim si pojde
Prípadne ak by si fakt chcel ju takto uspokojovať tak jej na vagundu daj šľahačku a zlíž a potom znova (i keď takto ju asi neurobíš ale po čase by si to možno potom zvládal už aj bez šľahačky )
Vezmi si to opacne, prva fajka nie je pre dievca tiez nic carokrasne, proste si musis na to zvyknut.
A rozhodne na to nekasli, aspon jej ukaz, ze ti to neni jedno, alebo sa s nou skus o tom nejako taktne porozpravat
ale buď ťa to vzrušuje alebo nie , niekomu to príde hnusné, niekomu nie.
Mňa to napríklad vzrušuje , ale sú iné veci ktoré by som zas nikdy nerobil.
@assasins a jasné že ti to musí aj chutiť a voňať.. darmo že ťa to baví/ vzrušuje a chceš dobre aj jej, keď ti je pri tom rigno, tak tam prosto nelezeš..
ono uz som ochutnal dost zien na to aby som mohol povedat ze kazda chuti inac a dokonca aj den odo dna sa chut zeny meni (myslim ze za tym stoji perioda) a ziadna nechutila tak tragicky aby to kohokolvek znechucovalo
mne to šmakuje
pre mna osobne tiez bola najvacsim problemom chut muzskeho sekretu, predsalen to nechuti ako nieco bezne, co denne jes, naopak to ma vyraznu chut, ktora sa asi ani neda celkom k niecomu prirovnat, mozno len k nejakym dalsim telesnym tekutinam... ale da sa na to si zvyknut a este ked partner dobre papa, tak to nakoniec moze byt vcelku aj chutne... ale na prvy krat asi u malokoho...
prosim nech tym nemyslis to co som si prave ako prve predstavila :ble:
ved tak pohni rozumom, co tak to nejak oslahackovat, olubrikovat ochutenym a pod.
to ti samemu nenapadne?
toto je super forum, grcam
"co tak to nejak oslahackovat"
ináč ja som nikdy s orálom problém nemal, až do momentu kým sa do neho nezapojila šľahačka, vtedy mi to prišlo fakt že hnusné (chuťovo). alebo vlastne vo všeobecnosti akákoľvek kombinácia telo+jedlo, čo sa týka chutí.
("to ti samemu nenapadne?"
si v diskusii na birdzi, pýtať sa túto otázku je vo väčšine prípadov zbytočné, to ti samému nenapadne? )
@assassins a ináč neviem čo je na @1 a @2 také divné či nepochopiteľné, ja až kým som si neprečítal ten tvoj koment tak som myslel že je to bežne známa info že ak k danej žene niečo cítiš, alebo proste ak si sedíte (duševne/psychicky/fyzicky), tak ti aj jej pot príjemne "vonia" (do rozumnej miery samozrejme, a jasné že to nebude svieži vietor z hôr, ale proste na tom vneme ti niečo príjemné bude), aj koža chutí, aj vaginálne sekréty, a opakujem, samozrejme nikto netvrdí že pôjde o záležitosť porovnateľnú s tým keď si dáš palacinky s jahodovým džemom a čokoládou, ale proste na tom vneme pre teba niečo príjemné bude. lebo vieš, mozog v takej situácií analyzuje zloženie feromónov v danej látke a keď zhodnotí že naznačujú genetickú kompatibilitu tak ti vytvorí vnem že je to príjemné. a potom tá čisto psychologická úroveň. atď atď.
a ináč, neorej tam, to väčšina nemá rada, skôr len štekli jazykom, alebo cucaj
@nicolkaa ja v tom rozdiel vidim, myslim si, ze v dnesnej dobe v mojom veku je klasicky aj oralny sex uplne beznou sucastou vztahu a vlastne vseobecne zivota, nepovazujem to za "priznanie"... kym to, ci prehltam alebo neprehltam je vec, ktora by mala trapit jedine mojho partnera...
Presne. Ja za seba hovorím, že tú "chuť" (už keď to chcete tak volať) nevnímam.
A je to práve o tých pocitoch
@2 to máme ako začať dievčatá ochutnávať na "prvom rande" aby sme vedeli, či sú pre nás tie pravé? "nevoniaš mi, nechcem ťa čau."
... a malá rada pre teba...tak to rob tak, že líž, cuckaj, čokoľvek rob čo ťa napadne (okrem žuvania ) s klitorisom ústami a na zvyšok použi prsty.... do úst sa ti žiadny sekrét (kto to tu tak nazval ?!) nedostane, bude to fajn pre oboch
vlastne skoro vsetky komenty tu su dost nechutne :ble:
taká som rada, že ja nie som tvoja priateľka