Ahojte!! Zaujímala by ma: Chalani vzdycháte pri orálnom sexe a dávate partnerke najavo že sa vám to páči? Vadilo by vám keby ste museli pri orálnom sexe partnerku usmerňovať? A teraz orálny sex alebo milovanie?
@horsiq si svojej povedal, ze ta to nevzrusuje? vies, ani mna.. ale si myslim, ze to bude v babe, resp. psych. blok v hlave..
ja uz som to raz rozoberal,mal som forum o tom, ale dal som zmazat..
ale potesilo ma, ze nie som sam vies, mozno ta vzrusuje nieco ine. ja chcem vyskusat analny sex (so zenou) mech je fun..a ked ani to nebude okey, tak serem na to a budem sa venovat sportu
@horsiq a mozno to naozaj nevie bud na tom..skus vymenit partnerku..@samdex12 nechces nieco poriesit? inak davas krute fora, potrebovala by si nejakych adeptov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale ked to chces vediet z prvej ruky tak kludne..nemam zabrany na oral..
chces vlastne vediet ci to len tvojho nevzrusuje?
a teraz tamto..oralny..
ja uz som to raz rozoberal,mal som forum o tom, ale dal som zmazat..
ale potesilo ma, ze nie som sam vies, mozno ta vzrusuje nieco ine. ja chcem vyskusat analny sex (so zenou) mech je fun..a ked ani to nebude okey, tak serem na to a budem sa venovat sportu
usmerňovať ? však dnu a von a opakovať nie ?
a čo takto oboje ? orálne milovanie, hmmmm :3
tu mas navod aby ta nikto nemusel usmernovat
meniť fakt nemám prečo tož mám najsuper ženu na svete vo všetkom