najskor jej to ty poriadne dopraj ustami a uvidis ze ti to bude chcieť oplatiť alebo je možno len trošku hambliváá alebo sa len poriadne vyumýýýývaj lebo jej mozno nevonias
hmm tak potom ma s tym bud zlu skusenosť alebo jej to jednoducho vadí,... potom ti už nwm poradiť hlavne skus s nou o tom komunikovat ale nie tak aby si domyslala ze ju do toho nutis
súhlasím s č.7 ,č.8 ,č.27 a aj s tými čo písali aby si ju nenútil- čo ty ani nerobíš(aspoň si sa tak vyjadril) takže sa o tom porozprávajte ako o tvojom sexuálnom sne a časom ti to splní.. Možno sa len hanbí-chce to čas
@interrupcio nuz tak nie kazda to ma rada (nechapem preco ) bud sa nad to povznes, alebo ak ti to naozaj az tak chyba tak si najdi taku ktora to ma rada vela stastia zelam
ou, tak to máš dosť nakkt..ja byť chlap, by som takú nechcela.... šak ju skús nejak na to namotať a pokial sa nedá tak už je na tebe ako sa zariadiš...
@toudy88sv nie si divny.. a argumenty viacerych dotycnych dievcat typu, ja byt chlapom, nechcem ju, popripade ze je to ta najluxusnejsia vec na svete pokladam za pritiahnute za vlasy.. kazdy ma ine priority a ked niekto poklada oral za univerzum svojho zivota.. budis
joj aj ja som niekedy vravela na vsetko nie... sex od zadu? ved to ako dobytok!!!... Ja to do ust nevezmem!!!... Anal?? to akoze do zadku?? Nikdy!!... Natocit sa? To nemyslis vazne!...
A uz mam vsetko za sebou ona sa casom necha prehovorit
no ja to tiez nechcem robit.lebo sa mi to hnusi jednoducho.niekomu sa to paci.niekomu nie.a bud si na to zvyknes.alebo si najdes babu ktora to ma rada.a ked si nechces najst inu koli tomu.tak to mozno niekedy pride aj same
no mala by to aspom vyskusat skor ako to odsudi... priznam sa ja som velmi rad hlavou v babskom lone ale nie vzdy mi to chuti... zalezi od dievcata kazde chuti inak.. a stavim sa ze u nas je to tak isto... kazdopadne ju nenut casom to mozno pride len u niektorych dievcat to ide pomalsie.. skratka sa potrebuju uvolnit na vec ktora im neni po chuti a musia to chcet sami... cim to budes od nej viac chcet tym to len oddalujes alebo prave naopak, splni ti to s nechutou a teba to potom bude dost mrzet a v jej ociach dost klesnes...
@toudy88sv kks asi prvy chalan od ktoreho pocujem z eje oral nechutny... heh .... bodaj by vas bolo takych viac...pretoze niektorim dievcatam sa toproste hnusi....ale skusit by si to mohla kazda .....heh ....
@interrupcio nechala?! to ono aj keď nechceš, skôr či neskôr ťa niekto buď psychicky alebo fyzicky za to zdiera alebo niečo podobné....a samozrejme ja blbá..:/ no vlastne máš pravdu, nechala som sa..
@interrupcio mne nechcela frajerka fajcit prve tri mesiace vztahu, ale stale som ju presvieval a presvieval az to raz spravila, no nepacilo sa jej to az tak, ale som ju stale presviecal az potom neskorsie to skusila znova a dnes ju to dokonca bavi mi fajcit
kazdeho chlapa co som doteraz mala, kazdy z nich lubil oral, zboznovala som to. teraz moj drahy to proste nema rad, je prilis citlivy, tak sa nic take nekona. nepresviedcam ho nasilu, skusila som par razy, ale bez uspechu... takze ak jej to naozaj vadi, ze to skusala a nepaci sa jej to, asi ju moc nepresvedcis. ak je neksusena tak este mas sancu. kazdopadne by som netlacila na nu ako tu uz bolo spominane.
Neviem kam sme to dospeli, sex má byť príjemný pre oboch, ak niečo nechce, nútiť ju do toho (aj psychicky alebo nepriamo) nemá zmysel. Na druhej strane, nemusí byť chyba len v nej...
ais sa ti to nebude pacit ale treba na to vela casu a tak... tym ,ze ju budes nutit ta akurat tak znenavidi...
skus jej ukazat nejake svetle stranky.. alebo ju zato nejak odmen.. alebo pvoedz, ze nieco za nieco.. .alebo ze by ta to hrozne potesilo... hlavne jej ukazat, ze ot nic hrozne nie je.. asi ma iba predsudky...
tak s ňou začni barter trade nespravíš mi orál, nespravím ti ho ani ja proste niečo za niečo, chápeš? ale nesmieš jej to takto povedať napr ak ti ako odpoveď na svoju orálnu nečinnosť povie že "sa jej to hnusí/nepáči/protiví" atď. tak ej povedz potom to isté aj ty ja som mal podobný problém pred pár rokmi s jednou babou. Stále hovorila, že proste sa jej to nepáči a podobne. Tak som ju raz zobral na rande, bol strašne milý a inak falošný a nakoniec keď bola v tej správnej nálade tak som ju vylízal. A na ďalšom rande keď po mne chcela aby som to spravil zas som jej povedal "Nie miláčik, proste sa mi to nepáči." Vtedy pochopila, že sex je aj o tom spraviť šťastného toho druhého a nie len seba. Vyskúšaj, snáď zaberie
ja to tiez nerobim dvakrat s chutou, takze ked sa uz do toho pustim, chlap ma vianoce ALE: predtym ako sa o takyto akt lasky pokusis, umy si ho vazne to pomaha. Alebo si spolu lahnite do vane a ona nech sa hra bacha na nahodne utopenie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
126 komentov
@frez ved nenutim... uz som to pisal
@wewo som pacifista
a ja im stále hovorím, veď za skúšku nič nedáš ... ak sa ti to bude páčiť, bude to ako droga a ak nie tak proste nie
@corvuscorax no uvidim dakujem
ale nie, ak nechce nechce.. pochop nie každému to môže byť príjemné. Poznám dievčatá, ktoré to tiež odmietajú
a tak.. preber to s ňou, trpezlivosť ruže prináša nie? Možno sa dočkáš.. ak nie odoperuj si rebrá a ukoj sa sám
btw da sa vyoperovat zo dva tri rebra a mozes si to robit sam
Tak jej za to skús zaplatiť
@toudy88sv asi iba tebe
@uspavanocka nie, je to nasa vec
@zuzanne112 ona nie je zlatokopka.... tebe za to platili?
@moonbeam ja hrám fair play
@trdelniiiq ani ja to nepokladam za prioritu, len za sprijemnenie zivota
A uz mam vsetko za sebou ona sa casom necha prehovorit
@matqo228 kazdemu len o sex ide? mal by si vymenit tu krystalovu gulu, z ktorej si to vyvestil, lebo stoji za hovno...
ona povie "naozaj! teraz ti to uz mozem spravit!"
a potom zacni lutovat, ze si si odrezal falus
@interrupcio ... teroristááá
skus jej ukazat nejake svetle stranky.. alebo ju zato nejak odmen.. alebo pvoedz, ze nieco za nieco.. .alebo ze by ta to hrozne potesilo... hlavne jej ukazat, ze ot nic hrozne nie je.. asi ma iba predsudky...
Ja osobne by som sa s nou okamzite rozisiel, lebo podla mna si maju partneri sediet aj v tejto rovine.