Ako zistím ci má dievca orgazmus ci nie? Asi vtedy ked aj ona "vystrikne" tú svoju tekutinu ... ale ked nie? tak podla coho t viem? viete chcem vediet ci dobre uspokojujem svoju priatelku ... dopredu diki
to by som aj ja rád vedel ale nie tak asi bude trosku vzdychat ? a to vystriknutie tkzv ženská ejakulácia trpý alebo "tento vzácny dar" ma tuším iba jedna zena zo 100
ale ja vidím ze si kuse pery , a uz aj rukou si ide tam dolu dakeduy, ale este nikdy by to nebolo take ze by chcela zrazu prestat a tak fajne by vydychla... alebo vela chcem?
NEUVERITELNE - niekedy, ked uz fakt mam pocit, ze uz ma to tu nebavi a je vsetko napicu tak VZDY v takuto chvilu sem niekto dojde a napise taku donebavolajucu picovinu co ma rozosmeje a hned na vsetko zabudnem a je dobre...
tak ja neviem spytaj sa jej kamosky ze co nateba vravi ako ti to ide no nic ma nenapada.ale ak ti ona sama nepovie ze ti to nejde tak to bud neni pravda alebo je a nechce ta niako zranit cim je to dost divne kedze neni dovera vo vztahu (ach)
Ja som to zase myslel tak ze mam priatelku co je trocha asi hambliva a neukazuje pocity az tak velmi navonok, a ani pri sexe, a ako zistit ci jej je dobre, pri inych som to vedel lebosa usmiali alebo vzdychali ... ona moc nie :/ a teraz taka obava ci je jej dobre ...
@norry ano ano, a pomedzi to ešte vypleštiť oči ako keby si tri dni nesrala, milo sa usmiať a poklepať dotyčného trtkajúceho pána po pleci že kuk, ja mám orgazmus
v takom prípade ale nemá absolútnu šancu zistiť, že ho len predstieraš
chlapec neskúsený, no mal by si si naštudovať nejaké články na internete, takto sa strápniť, fuu... to proste musíš vycítiť, a ak sa ti to nepodarí, musí ti stačiť vlastný orgasmus
Ste na rozpakoch. Myslím tento článok skutočne vážne alebo si z vás iba robím srandu? Vidíte, aké zložité je niekedy rozlíšiť, čo je a čo nie je pravda? Podobne ako pri orgazme. Aby som veci uviedol na pravú mieru - všetko som myslel smrteľne vážne. Nejdem si klásť servítku pred ústa. Vy ženy ste drbnuté, trafené, pošahané, nevyspytateľné, nečitateľné, márnomyseľné, premenlivé ako počasie...asi preto vás máme tak strašne radi
ironia je, že vyše 80 % mužov nepríde na predstieraný orgazmus a tak ani poriadne nepoznaju rozdiel medzi tým a žijú v klamlivej predstave o uspokojovani partnerky. Prečo to ženy robia? Vezmite to tak, chalan sa snaží ako najlepšie môže, aby uspokojil svoju partnerku pre ktorú je dosiahnutie orgazmu obtiažne, snaží sa...raz, dva krát, tri krát...nič. Myslíte, že to neublíži jeho egu, jeho pýche, nezníži mu to sebavedomie? Raz je raz...dva krát je tiež v pohode..ale ak sa to stáva často? príliš veľa žien nedosahuje vaginálny orgazmus..
tak trosku praxe do toho, a nielen teoria... ako @lojla pise vsetko sa da predstierat, a chalan to nezisti.
ak mas s nou velmi dobry vztah, a chces to vediet ci mala alebo nemala orgazmus, povie ti to. nema dovod ta klamat...
@delica pises pravdu, ale nemusis mat orgazmus iba vaginalny, jednoduchsie je dosiahnut klitorialny... a to dosahuje vacsina zien ovela lepsie, rychlejsie...
netreba to potom hrat...
ale su zeny ktore orgazmus nemaju... vtedy to netreba hrat, musi byt velmi dobry partner, aby sa s tym naucil tiez zit...
no bez urazky ale mne ani jeden z 5 neprisiel na to ze som predstierala,,, nie ze by som bola dobra herecka a nie som ani frigidna,, heej len som este to nedosiahla asi som mala zlych partnerov,, alebo som sa nevedela dostatocne uvolnit,, ale tak to je normalne,, chlap podla mna ani nepostrehne ci sa zena uspokojila dobry tip pre baby : ked chalanovi uz ide k tomu zacnite predstierat ked vam to nejde aby ste nezranili jeho ego,,, je to tak,,,, co by bol chlap radsej keby ste mu povedali bol si mizerny nedokoncil si ma? boze
Ak máš babu a tak jej rob dobre a potom ju celý čas sleduj a uvidíš. Ale vedci zistili, že ženský orgazmus je pre mužov veľka záhada. Alebo si všetko prečítaj na nete o ženskom orgazme je to tam analyticky rozpísané.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
a ked to nevies, preco sa jej jednoducho neopytas? viazne komunikacia?
Myslím si, že predstieraný orgazmus sa prekúknuť dá.
@pernik @6 ver, ze nie kazdy sa da
@afleck2 a ty sa radsej spytaj jej, a nie tu cudzich ludi, aj tak ti tu pisu vacsinou chlapi
šak narovinu poviem že chlape, je mi to ľúto, ale nejde ti to.. nie? či to len ja zase nemám problém zjebať človeka hneď na mieste?
v takom prípade ale nemá absolútnu šancu zistiť, že ho len predstieraš
tomu sa povie milosrdná lož!
Ste na rozpakoch. Myslím tento článok skutočne vážne alebo si z vás iba robím srandu? Vidíte, aké zložité je niekedy rozlíšiť, čo je a čo nie je pravda? Podobne ako pri orgazme. Aby som veci uviedol na pravú mieru - všetko som myslel smrteľne vážne. Nejdem si klásť servítku pred ústa. Vy ženy ste drbnuté, trafené, pošahané, nevyspytateľné, nečitateľné, márnomyseľné, premenlivé ako počasie...asi preto vás máme tak strašne radi
:
tak trosku praxe do toho, a nielen teoria... ako @lojla pise vsetko sa da predstierat, a chalan to nezisti.
ak mas s nou velmi dobry vztah, a chces to vediet ci mala alebo nemala orgazmus, povie ti to. nema dovod ta klamat...
@delica pises pravdu, ale nemusis mat orgazmus iba vaginalny, jednoduchsie je dosiahnut klitorialny... a to dosahuje vacsina zien ovela lepsie, rychlejsie...
netreba to potom hrat...
ale su zeny ktore orgazmus nemaju... vtedy to netreba hrat, musi byt velmi dobry partner, aby sa s tym naucil tiez zit...
P.S.: Milujem otazku "uz budes?".
...a teraz som vobec nechcela dovodit predstieranie orgazmu.
@lojla malo malo ale aj tak, raz za čas im treba zdvihnuť sebavedomie