môj problém sa, si myslím, týka viacero žien...mam super frajera a rozumieme si po každej stranke...aj tej sexuálnej až na jeden detail...ked sa spolu mazname je to uplna parada a ked ma dráždi či už prstami alebo ústami vždy sa urobím.a pri sexe nič.ako
No tak mozte skusit rozne polohy, ze ci pri nejakej ta nebude drazdit viac, popripade kde ta moze drazdit aj rukami. A ked ani to nezaberie (nezabralo) tak potom moze spravit teba predtym alebo potom.
no priklanam sa k tomu sexuologovi. ktory chybu odhlai. Aspon by ju mal. Alebo si zober daku knizku o sexe a nastuduj si daco dake nove polohy alebo co
mam prestudovanú aj istu literaturu aj polohy, problem je že sa neurobím bez dráždenia klitorisu.ked som ja hore tak sa urobím lebo si ho pri tom dráždim ale ked je on hore ako je mi to prijemné a mam pocit že už už ale v zápätí ma ten pocit akoby prejde a zase je to ako na začiatku.asi predsa len navštívim toho sexuologa lebo si myslím že chyba nie je v mojom frajerovi lebo po tejto stranke je to take ako si predstavujem.
tak veď vieš, kde je problém, práve si ho napísala. a vlastne to ani problém nie je, podľa mňa sexuológa netreba, veď je to úplne normálne že si vzrušivá na klitorise, to je okolo 90% žien, len málo žien sa dokáže spraviť iba jednoduchým dnu a von...
asi by som ti poradila, že keď začnete, nech si ty hore alebo v takej polohe, kde ťa môže on alebo ty sama dráždiť, a keď sa urobíš, pokračujte tak, ako to vyhovuje jemu...
jj..klitoralny orgazmus je castejsi (mam to podlozene, mala som z toho seminarku )...treba skusat polohy..nieco sa uz najde (ale v seminarke aj bolo, ze vacsina zien ma naozajstny orgazmus az okolo 30. roku ...skusaj
lebo ked ti robi oral tak sa zamerava na klitak ne, a to je lepsie nez samotny sex...povedz mu nech ta drazdi popritom prstamy po klitaku a mas po problemoch
problem som vyriešila uplne lahko.vymenila som chlapa a prišlo to hned na prvý raz...takže chyba bola v tom blbcovi...a teraz som najštastnejsia na svete lebo som nasla toho praveho.cawte vsetci!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
dakujem vám za rady...
asi by som ti poradila, že keď začnete, nech si ty hore alebo v takej polohe, kde ťa môže on alebo ty sama dráždiť, a keď sa urobíš, pokračujte tak, ako to vyhovuje jemu...
a hľadaj polohy, ktoré ti vyhovujú...
to je celá veda...
Ale nieee... to len tak pre efekt...
Skuste sa najprv vy dvaja o tom pororzpravat a az potom skuste navstivit sexuologa
A ked ani to....
...tak uprimnu sustrast ='
I'm drunking